Tyto česnekové krutony z toastového chleba se skvěle hodí do polévek i salátů. Pokrmy díky nim získají jiný rozměr a zároveň vás báječně zasytí.
RADA: Jak na domácí toastový chléb?
RADA: Jak sušit a skladovat česnek?
Hráškový krém s krutony
Cibulačka s krutonky
Žampionový krém s krutony
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bulharská pomazánka
Švýcarské fondue
Oříškové rohlíčky
Berušky
Makové rohlíčky (Rakousko)
Vepřový steak s hranolkami
Jablíčka v županu se žloutkovým krémem
Zapečené těstoviny s brokolicí
Vepřový kotlík s fazolemi
Ratatouille IV.
Báječná cuketová polévka
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Kynuté borůvkové knedlíky
Cuketové hranolky
Nepečený ovocný dort
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Pečený květák s uzenou paprikou
Koláč s ricottou a bílou čokoládou