Tyto česnekové krutony z toastového chleba se skvěle hodí do polévek i salátů. Pokrmy díky nim získají jiný rozměr a zároveň vás báječně zasytí.
RADA: Jak na domácí toastový chléb?
RADA: Jak sušit a skladovat česnek?
Hráškový krém s krutony
Cibulačka s krutonky
Žampionový krém s krutony
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bublanina - tutovka (tutově se povede)
Buchty jako od babičky
Pečené tofu s citrónovou marinádou
Jíšková pórková polévka
Jehněčí na bylinkách a rajčatech
Domácí čokoládová zmrzlina
Česneková surimi (krabí) pomazánka
Pikantní špagety s kuřecím masem,…
Broskvovo-meruňková marmeláda
Kořeněná rýže s tuňákem
Cuketové hranolky
Kapie plněné kuřecím masem
Ostružiny s mandlovou drobenkou
Ratatouille
Krémová polévka s fazolkami a koprem
Cuketová bábovka
Vanilkový cheesecake
Huevos rancheros