Tyto česnekové krutony z toastového chleba se skvěle hodí do polévek i salátů. Pokrmy díky nim získají jiný rozměr a zároveň vás báječně zasytí.
RADA: Jak na domácí toastový chléb?
RADA: Jak sušit a skladovat česnek?
Hráškový krém s krutony
Cibulačka s krutonky
Žampionový krém s krutony
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Krůtí stehna se zeleninou
Olejová bábovka s kakaem
Chřestový krém - polévka
Zapékané brambory s brokolicí a…
Banánovo-čokoládový hřbet
Jahodovo-smetanové řezy
Květákový salát nebo pomazánka
Sirup z rybízové šťávy
Fazole (nejen) se slaninou
Kuřecí miso polévka s nudlemi a…
Pravé maďarské lečo
Cuketová polévka s mátou a hráškem
Cukeťák z trouby
Cuketovomrkvové placky
Meruňkový koláč s kokosovou drobenkou
Roláda s mletým masem a zeleninou
Čokoládová buchta z cukety
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem