Tyto česnekové krutony z toastového chleba se skvěle hodí do polévek i salátů. Pokrmy díky nim získají jiný rozměr a zároveň vás báječně zasytí.
RADA: Jak na domácí toastový chléb?
RADA: Jak sušit a skladovat česnek?
Hráškový krém s krutony
Cibulačka s krutonky
Žampionový krém s krutony
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Fazolová polévka II.
Lahodný čokoládový krém na dorty
Rybízový koláč IV.
Zapečený květák III.
Lehké ovocné řezy
Lasagne á la kamarádka Terka
Cuketa na medu
Velmi snadná žampionová omáčka
Vynikající těstovinový salát se…
Cukety plněné mletým masem
Meruňkové knedlíky - kynuté
Buřty na pivě
Rybízový koláč jako od babičky
Znojemské okurky
Cuketové placky bez lepku
Rýžový nákyp s meruňkami
Zapečené brambory s masem a smetanou
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem