Tyto česnekové krutony z toastového chleba se skvěle hodí do polévek i salátů. Pokrmy díky nim získají jiný rozměr a zároveň vás báječně zasytí.
RADA: Jak na domácí toastový chléb?
RADA: Jak sušit a skladovat česnek?
Hráškový krém s krutony
Cibulačka s krutonky
Žampionový krém s krutony
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Piškotový nepečený dort
Maso v jogurtu
Sýrovo-kuřecí špízy
Cizrna na italský způsob II.
Bezmasé těstoviny - výborné
Smetanová polévka (Rahmsuppe)
Jemná vajíčková pomazánka
Krémová polévka
Cuketová nádivka (nákyp) s uzeným…
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Meruňkové knedlíky - kynuté
Zapečené těstoviny se zeleninou a…
Strouhaný koláč s tvarohem a borůvkami
Znojemské okurky
Cuketové placky bez lepku
Chalupářské poháry
Buřty na pivě
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem