• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Česnečka, která se nevaří
Napište svůj komentář k receptu

Česnečka, která se nevaří

autor: aknesad
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: 10 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Česnečka, která se nevaří
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • česnek
    • majoránka
    • sýr
    • šunka
    • 1
      lžíce olivový olej
    • zeleninový vývar
    • chleba opečený

Postup přípravy receptu

1
Pokud vařím k obědu jako přílohu brambory, tak udělám tuto rychlou polévku.
2
Do hrnce dám olej, prolisovaný česnek, majoránku, a šunku nakrájenou na nudličky a zaliji vařící vodou z brambor.
3
Zvlášť do misky dám na oleji opečené kostičky chleba a zasypu sýrem. Nedávám přímo do polévky, protože než se sní, tak se chleba rozmočí. Každý si postupně nabírá sám.
4
Množství surovin neuvádím, každý si dá podle svého.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bublanina, která dlouho vydrží jako čerstvá

Bublanina, která dlouho vydrží jako…

Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne

Nejlepší sekaná na světě, která…

Rajská omáčka, která se musí povést

Rajská omáčka, která se musí povést

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • iva, londyn | 26. 6. 2007 22:55

    vyzkousela jsem, bylo to bezva a melo to uspech i meho italskeho pritele a to jsem zapomela majoranku, takze priste to bude jeste lepsi

  • Anonym | 25. 6. 2007 16:22

    já dávám ten česnek až na konec pak ta česnečka má teprve tu svojí chuť

  • Petr Kucín | 25. 6. 2007 15:35

    Já si z mého mládí pamatuju ještě jednoduší čwsnečku - na talíři jsme utřeli máslo nebo sádlo s česnekem a zalili kmínovým vývarem a taky nám chutnalo.

  • Miroslava Severová | 4. 12. 2006 08:29

    Já česnek prolisuji, dám na prkýnko přidám sůl,pepř a majoránku a vše pěkně kulatým nožem utřu, chutě se tak výborně spojí a chuť je ještě lepší.

  • Olga Lešáková | 26. 6. 2006 13:27

    Skvělé, ještě bych přidala nadrobno nakrájené kopřivy.

  • Anonym | 26. 6. 2006 12:23

    Tohleto je právě ten klasický oukrop (jak šla Prokopka pro Prokopa)! Já dávám všechno přímo na talíř (vyjma opečeného chleba) a zaleju vodou z brambor...Nejoblíbenější polévka mého muže.

  • Žaneta Jemalová | 19. 6. 2006 07:59

    Dávam za pravdu. Táto polievka je skvelá. Ja ju robím zo zeleninového vývaru. Do vriaceho vývaru dám prelisovaný cesnak a odstavím.Ostatný postup je rovnaký. Skoro žiadna robota a výsledok skvelý.

  • Alka K. | 16. 3. 2006 19:42

    Na tuhle polévku mám bezva vzpomínky z dětství, když nám ji taťka vaříval. Je skvělá. Zasytí a ještě léčí.

  • Jitka Malinová | 16. 3. 2006 13:05

    Taky si při nachlazení dělám rychlou česnečku, jen místo oleje dávám sádlo. Ideální na 1 - 2 porce.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Polévky
Polévky Levně Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Chleba Majoránka Olivový olej Šunka Sýr Zeleninový vývar
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Jemná křenová pomazánka

Jemná křenová pomazánka

Vepřovka z papiňáku

Vepřovka z papiňáku

Špagety se šmakounem a s hořčicí

Špagety se šmakounem a s hořčicí

Kuřecí maso na žampionech

Kuřecí maso na žampionech

Čína s kuřecím

Čína s kuřecím

Plněné kuřecí prsíčko listovým špenátem

Plněné kuřecí prsíčko listovým…

Vepřová panenka s cibulí a jablky

Vepřová panenka s cibulí a jablky

Bramborovo-žampionová polévka na dva způsoby

Bramborovo-žampionová polévka na dva…

Bramborový salát

Bramborový salát

Doporučujeme

45 minut
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou strouhankou

Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

95 minut
Pastýřský koláč

Pastýřský koláč

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

39
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
27
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
16
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
15
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
13
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…

Zajímavé články

Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste fermentovaný oves jako zdravou snídani
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste…
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých, tradiční pochoutku našich předků
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých,…
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý závin nebo bábovku
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý…
Lahodný dýňový cheesecake: Vyzkoušejte tento geniální podzimní dezert v pečené i nepečené verzi
Lahodný dýňový cheesecake: Vyzkoušejte tento…
Nejstrašidelnější dorty světa: Bude vám z nich běhat mráz po zádech
Nejstrašidelnější dorty světa: Bude vám z nich…
AHA.cz Ornella Koktová v maléru? Případ pro sociálku, kleje babička Monika

Ornella Koktová v maléru? Případ pro sociálku, kleje babička Monika

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Blesk pro ženy Královna Halloweenu je zpět! Heidi Klum svými kostýmy vždycky vyrazí dech

Královna Halloweenu je zpět! Heidi Klum svými kostýmy vždycky vyrazí dech

Ženy.cz Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Blesk.cz Halloween slavných: Sexy Kubelková, Lela v latexu i nápaditá Leitgeb

Halloween slavných: Sexy Kubelková, Lela v latexu i nápaditá Leitgeb

SportRevue.cz 35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

Maminka.cz Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Blesk Horoskopy Velký horoskop financí na listopad: Štíry a Lvy čekají zlaté časy, Střelci by měli šetřit

Velký horoskop financí na listopad: Štíry a Lvy čekají zlaté časy, Střelci by měli šetřit

  • Recepty.cz
  • Česnečka, která se nevaří
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact