• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Červené zelí - dobré
Napište svůj komentář k receptu

Červené zelí - dobré

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Červené zelí - dobré
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • bílé zelí
    • 0,75
      kg vepřová plec nebo vepřového kolene
    • kmín
    • 3
      plechovka rajský protlak
    • olej
    • mouka
    • vegeta
    • masox hovězí
    • sůl
    • cukr
    • ocet
    • cibule

Postup přípravy receptu

1
Na zpěněné cibuli nakrájené nadrobno orestujeme maso, které jsme nakrájeli na kostky. Podlijeme mírně vodou a dusíme do poloměkka. Poté přidáme k masu nakrájené hlávkové zelí, kmín, bujon a trochu vegety. Dolejeme vodou, aby bylo zelí skoro ponořené. Až vše bude měkké, tak přidáme rajský protlak a zahustíme moukou rozkvedlanou ve vodě. Dochutíme trochou soli, cukru a octa. Konzistence by neměla být příliš hustá.
2
Podává se s houskovým knedlíkem, ale my to máme raději s chlebem. Zelí má jemnou sladkokyselou chuť a kdo ochutnal, tak byl mile překvapen.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Červené zelí II.

Červené zelí II.

Dušené červené zelí

Dušené červené zelí

Červené zelí s jablky

Červené zelí s jablky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jarka | 5. 11. 2006 15:59

    Protože mám ráda zeleninu,vyzkoušela jsem tento recept,ale vůbec mi nechutnal,připomínalo to něco jako segedín,ale sladký,přidala jsem šlehačku, to se snís dalo, ale určitě to nebudu zkoušet znovu.I když - chutě jsou různé.

  • Jana | 4. 11. 2006 00:30

    Zkuste přidat nakrájenou červenou papriku,případně kousek čerstvé feferonky.U nás se jí jedině s knedlíkem.

  • Lucie Harcová | 1. 11. 2006 16:35

    Mňam... a jedině s chlebem, černým, ať je to trochu zdravější. Knedlíky jsou na tloušťku :-)

  • Hana Rožníčková | 1. 11. 2006 09:41

    S knedlíkem si to představit dovedu, ale s chlebem... I když, každý máme jinou chuť.

Vyberte, co chcete vytisknout
Zdravě i chutně Zelenina Oběd Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílé zelí Cibule Cukr Kmín Masox Mouka Ocet Olej Rajský protlak Sůl Vegeta Vepřová plec
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Plněný květák mletým masem

Plněný květák mletým masem

Bábovka s dvojitou porcí tvarohu

Bábovka s dvojitou porcí tvarohu

Hermelín v listovém těstíčku

Hermelín v listovém těstíčku

Makronky se třemi náplněmi

Makronky se třemi náplněmi

Králíček na smetaně a hořčici

Králíček na smetaně a hořčici

Batáty ve slanině

Batáty ve slanině

Fitness MUGCAKE

Fitness MUGCAKE

Rýže s vejci

Rýže s vejci

Těstoviny se špenátem

Těstoviny se špenátem

Doporučujeme

40 minut
Plněné batáty

Plněné batáty

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

64
Rybí polévka podle Zdeňka Pohlreicha
Rybí polévka podle…
26
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
22
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
18
Šťavnatý mrkvový koláč (buchta) s ořechy - hrnková buchta podle Lidky
Šťavnatý mrkvový koláč …
15
Halušky s brynzou a slaninou
Halušky s brynzou a…

Zajímavé články

Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým vám vydrží až do jara
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým…
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez lepku a s minimem kalorií!
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez…
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20 nejlepších receptů z trouby pro celou rodinu
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20…
Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které připravíte za půl hodiny
Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které…
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá cukrárny po celém světě
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá…
AHA.cz Polívka po mozkové příhodě: Hrozí trvalé následky?

Polívka po mozkové příhodě: Hrozí trvalé následky?

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Blesk pro ženy Podzimní barvy podle Ani Geislerové: Proč v jejím podání nejsou nuda?

Podzimní barvy podle Ani Geislerové: Proč v jejím podání nejsou nuda?

Ženy.cz Ústní wellness rozzáří váš úsměv. Navíc podpoří zdraví celého těla i duševní pohodu

Ústní wellness rozzáří váš úsměv. Navíc podpoří zdraví celého těla i duševní pohodu

Blesk.cz Zpověď Sarah Haváčové: Pravda o vztahu s knězem

Zpověď Sarah Haváčové: Pravda o vztahu s knězem

SportRevue.cz Hašan a spol. Toto je 8 nejlepších brankářů v historii světového hokeje

Hašan a spol. Toto je 8 nejlepších brankářů v historii světového hokeje

Maminka.cz Tady hlídám já! 40 momentek, na kterých převzali mateřské povinnosti kočičí parťáci

Tady hlídám já! 40 momentek, na kterých převzali mateřské povinnosti kočičí parťáci

Blesk Horoskopy Kartářka o novém týdnu: Šokující zpráva a nemilé překvapení! Komu se nebude dařit?

Kartářka o novém týdnu: Šokující zpráva a nemilé překvapení! Komu se nebude dařit?

  • Recepty.cz
  • Červené zelí - dobré
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact