• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Carpaccio ze pstruha s olivovou tapenádou
Napište svůj komentář k receptu

Carpaccio ze pstruha s olivovou tapenádou

autor: Redakce
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Carpaccio ze pstruha s olivovou tapenádou
Carpaccio ze pstruha s olivovou tapenádou
Carpaccio ze pstruha s olivovou tapenádou
Carpaccio ze pstruha s olivovou tapenádou
Carpaccio ze pstruha s olivovou tapenádou
Carpaccio ze pstruha s olivovou tapenádou
Carpaccio ze pstruha s olivovou tapenádou
5fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 2
      ks pstruh
    • 1
      ks okurka salátová
    • 0,75
      plechovka černé olivy
    • 2
      ks citron
    • 1
      snítka petržel hladkolistá
    • olivový olej dle chuti
    • sůl dle chuti
    • pepř mletý dle chuti

Postup přípravy receptu

1
Čerstvého pstruha nejprve vyfiletujeme. Nožem nařízneme rybu těsně za prsní ploutví kolmo až k páteři. Ostřím nože pak sjedeme po páteři jedním plynulým pohybem od hlavy až k ocasu. Filet následně nařežeme na malé ploché kousky.

RADA: Jak se zbavit zápachu rybiny po vaření

2
Ty pak skládáme rovnoměrně na talíř tak, abychom zaplnili celou jeho plochu. Nakrájenou rybu posolíme, opepříme, pokapeme citronovou šťávou a posypeme nastrouhanou citronovou kůrou.
3
Připravíme si tapenádu. Salátovou okurku nakrájíme i se slupkou na malé kostičky a olivy nasekáme nadrobno. Obě suroviny smícháme v míse spolu s olivovým olejem, citronovou šťávou, nasekanou petrželkou a špetkou soli a pepře. Tapenádu naservírujeme na připravené carpaccio a ihned podáváme.

RADA: Jak dlouho vydrží ryby v lednici?

4
(recept dle Marka Pavaly, zakladatele kočovné školy vaření na ohni Fuego)
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Carpaccio z lososa

Carpaccio z lososa

Pstruh na másle

Pstruh na másle

Carpaccio z červené řepy

Carpaccio z červené řepy

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby Pstruh
Syrové Dietní Bez lepku Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Černé olivy Citron Okurka salátová Olivový olej Pepř mletý Petržel Pstruh Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vynikající zapečené vepřové kotlety

Vynikající zapečené vepřové kotlety

Oříškové rohlíčky

Oříškové rohlíčky

Bramborové těsto-recept po babičce

Bramborové těsto-recept po babičce

Žampionový salát pro mlsné

Žampionový salát pro mlsné

Jemná pórková pomazánka

Jemná pórková pomazánka

Pečené plněné papriky III.

Pečené plněné papriky III.

Ananasovo-kokosová roláda "Piña Colada"

Ananasovo-kokosová roláda "Piña…

Kefírovo-kokosové řezy: Eskymo po našem

Kefírovo-kokosové řezy: Eskymo po…

Kuře pečené s jablky

Kuře pečené s jablky

Doporučujeme

40 minut
Ostrokyselá čínská polévka

Ostrokyselá čínská polévka

75 minut
Klasická gulášová polévka

Klasická gulášová polévka

40 minut
Marry Me Chicken

Marry Me Chicken

50 minut
Nejjednodušší jablečný koláč

Nejjednodušší jablečný koláč

90 minut
Perníčky

Perníčky

60 minut
Pomazánka z pečeného česneku

Pomazánka z pečeného česneku

30 minut
Teplý salát z restované panenky

Teplý salát z restované panenky

30 minut
Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem

Těstoviny se smetanovou omáčkou,…

50 minut
Čokoládovo-karamelový koláč

Čokoládovo-karamelový koláč

Poslední sledované recepty

35
Kulaté kynuté knedlíky - příloha
Kulaté kynuté knedlíky -…
21
Kachna s fíkovým zelím
Kachna s fíkovým zelím
21
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
20
Klasický recept na polevu na perníčky
Klasický recept na…
19
Čokoládové crinkles
Čokoládové crinkles

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Rychlé a zdravé večeře z plechu
Od pondělí do pátku: Rychlé a zdravé večeře z…
Teplé saláty: Dokonalá porce vitaminů a chutí, která vás zasytí a potěší v chladných dnech
Teplé saláty: Dokonalá porce vitaminů a chutí,…
Dorty, které vypadají jako hořící svíčky: Sladká iluze, kterou můžete klidně i zapálit
Dorty, které vypadají jako hořící svíčky: Sladká…
Báječné horké nápoje, které vás zahřejí na duši i na jazyku
Báječné horké nápoje, které vás zahřejí na duši i…
Vyrobte si adventní kalendář: Rychlé nápady, z čeho je vyrobit i čím je naplnit
Vyrobte si adventní kalendář: Rychlé nápady, z…
AHA.cz Šoposká prosí o pomoc! Tragédie před finále Oktopusu

Šoposká prosí o pomoc! Tragédie před finále Oktopusu

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Blesk pro ženy Kvíz: Zvládli byste maturitu z literatury? Otestujte se, zda by to bylo za jedna nebo s odřenýma ušima

Kvíz: Zvládli byste maturitu z literatury? Otestujte se, zda by to bylo za jedna nebo s odřenýma ušima

Ženy.cz Fenomény roku 2025 aneb Co je nahoře, domovní bratře?

Fenomény roku 2025 aneb Co je nahoře, domovní bratře?

Blesk.cz Těhotná Mottlová má plány jasné: Tady budu rodit! A to je moje »porodní bába«

Těhotná Mottlová má plány jasné: Tady budu rodit! A to je moje »porodní bába«

SportRevue.cz FOTO: Úsměvy a velká prsa v akci. To jsou americké roztleskávačky

FOTO: Úsměvy a velká prsa v akci. To jsou americké roztleskávačky

Maminka.cz Má spinální atrofii, je na vozíku, ale přesto se stala matkou. 'Lidé nechápali, proč nejdu na potrat,' diví se statečná Alex

Má spinální atrofii, je na vozíku, ale přesto se stala matkou. 'Lidé nechápali, proč nejdu na potrat,' diví se statečná Alex

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která se dožívají nejdelšího věku! Jste mezi nimi?

5 znamení zvěrokruhu, která se dožívají nejdelšího věku! Jste mezi nimi?

Další doporučené recepty:

Carpaccio z okurek
Carpaccio z okurek
Carpaccio z pečené řepy s granátovým jablkem a citronovým dresinkem
Carpaccio z pečené řepy s granátovým…
Carpaccio z rajčat
Carpaccio z rajčat
Carrot cake (Mrkvový dort) s pomerančem
Carrot cake (Mrkvový dort) s pomerančem
Carská pomazánka
Carská pomazánka
Castagnaccio - italský kaštanový koláč
Castagnaccio - italský kaštanový koláč
  • Recepty.cz
  • Carpaccio ze pstruha s olivovou tapenádou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact