• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Cannelloni plněné tvarohem
Napište svůj komentář k receptu

Cannelloni plněné tvarohem

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Cannelloni plněné tvarohem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g netučný tvaroh
    • 2
      ks vejce
    • 5
      lžíce parmazán
    • 1
      ks cibule
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 500
      g brokolice
    • 6
      ks cannelloni italské nudlové role
    • 1
      lžíce máslo
    • 1
      lžíce polohrubá mouka
    • 375
      ml mléko
    • 1
      špetka muškátový oříšek strouhaný

Postup přípravy receptu

1
Tvaroh, vejce a dvě lžíce parmezánu utřeme dohladka, vmícháme cibuli nakrájenou nadrobno. Osolíme a opepříme. Brokolici očistíme, opereme a rozebereme na růžičky. Ve vroucí osolené vodě je 5 minut blanšírujeme. Necháme okapat. Brokolici narovnáme do zapékací misky. Sáček s větší trubičkou naplníme tvarohem, kterým naplníme cannelloni. Ty poté rozložíme na brokolici.
2
Na rozehřátém tuku zpěníme mouku. Za stálého míchání podlijeme mlékem, přivedeme k varu a asi 5 minut vaříme. Vmícháme zbylý parmazán. Omáčku ochutíme solí, pepřem, muškátovým oříškem a nalijeme ji na těstoviny s brokolicí. Zapékáme v předehřáté troubě (elektrický sporák 200 °C/plyn stupeň 3). Podáváme horké přímo v zapékací míse.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Cannelloni se špenátem

Cannelloni se špenátem

Cannelloni s boloňskou omáčkou a bešamelem

Cannelloni s boloňskou omáčkou a…

Zapečené cannelloni z trouby v pikantní omáčce

Zapečené cannelloni z trouby v…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • HANKA LINHART | 3. 7. 2005 10:42

    Nechapu proc to nikdo jeste nezkusil naplnit masovou smesi.Je to vyborne a chutna to fantasticky. HANKA AUSTRALIA.

  • Hanka LINHART | 13. 6. 2005 04:29

    Cannelloni jsou vyborne plnene take husci masovou smesi,neco jako spagety bollonese,anebo masova smes lasane.Je to opravdu vyborne.[Nezapomente napln musi byt husta] HANKA- AUSTRALIA. Dobrou chut.

  • Lucka | 18. 8. 2004 13:17

    výborné, pro ty kdo nemá rád nebo nemůže mléko lze omáčka udělat jen ze smetany a sýra.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Těstoviny & rizota
Pokrmy Z těstovin Večeře Pečení Itálie Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brokolice Cannelloni Cibule Máslo Mléko Muškátový oříšek Netučný tvaroh Parmazán Pepř mletý Polohrubá mouka Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Listové taštičky plněné mletým masem

Listové taštičky plněné mletým masem

Jiříkův biskupský chlebíček

Jiříkův biskupský chlebíček

Špagety se sojovým masem

Špagety se sojovým masem

Grilovaný banán

Grilovaný banán

Krtkův dort na plech

Krtkův dort na plech

Klasický houskový knedlík

Klasický houskový knedlík

Jednoduchá avokádová pomazánka

Jednoduchá avokádová pomazánka

Thajské žluté zeleninové karí

Thajské žluté zeleninové karí

Pikantní kuřecí srdíčka

Pikantní kuřecí srdíčka

Doporučujeme

50 minut
Francouzské brambory s pórkem

Francouzské brambory s pórkem

50 minut
Šakšuka v praprikách

Šakšuka v praprikách

40 minut
Cuketové hranolky

Cuketové hranolky

30 minut
Ostružiny s mandlovou drobenkou

Ostružiny s mandlovou drobenkou

80 minut
Ratatouille

Ratatouille

80 minut
Cuketová bábovka

Cuketová bábovka

40 minut
Kuřecí prsa Caprese

Kuřecí prsa Caprese

40 minut
Krémová polévka s fazolkami a koprem

Krémová polévka s fazolkami a koprem

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

33
Krůtí závitky se sušenými rajčaty a fetou
Krůtí závitky se…
19
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
18
Mrkvovo-mandlové cupcakes s batátovým krémem
Mrkvovo-mandlové…
15
Kuřecí prsa Caprese
Kuřecí prsa Caprese
14
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…

Zajímavé články

Jak ještě zužitkovat rajčata? Vyrobte z nich místo kečupu výbornou omáčku nejen na těstoviny
Jak ještě zužitkovat rajčata? Vyrobte z nich…
Štrúdl je lahůdka! S receptem od Laďky Něrgešové ho zvládnete jedna báseň
Štrúdl je lahůdka! S receptem od Laďky Něrgešové…
Zažijte hvězdy F.O.O.D. pikniku
Zažijte hvězdy F.O.O.D. pikniku
Aronie je trpká, ale velmi zdravá: Tipy, jak ji využít v kuchyni, aby vám chutnala
Aronie je trpká, ale velmi zdravá: Tipy, jak ji…
Máte velkou úrodu rajčat? 3 recepty, jak je uchovat na zimu
Máte velkou úrodu rajčat? 3 recepty, jak je…
AHA.cz Kate vyděsila svým vzhledem: NEMOC SE VRÁTILA

Kate vyděsila svým vzhledem: NEMOC SE VRÁTILA

Mimibazar Královna pozdního léta: Vše, co jste nevěděli o švestkách

Královna pozdního léta: Vše, co jste nevěděli o švestkách

Dáma.cz Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Blesk pro ženy Trendy podzimní šaty podle stylistky: Které jsou kritické k postavě a co jí naopak lichotí?

Trendy podzimní šaty podle stylistky: Které jsou kritické k postavě a co jí naopak lichotí?

Ženy.cz 7 maličkostí, které mě zaručeně vytočí. Máte to stejně?

7 maličkostí, které mě zaručeně vytočí. Máte to stejně?

Blesk.cz Těhotná Ráchel z Love Islandu: Svatba bude ještě letos!

Těhotná Ráchel z Love Islandu: Svatba bude ještě letos!

SportRevue.cz Stíny zašlé fotbalové slávy. Připomeňte si 5 smutných osudů (ne)slavných stadionů

Stíny zašlé fotbalové slávy. Připomeňte si 5 smutných osudů (ne)slavných stadionů

Maminka.cz Takhle vypadá láska. Milující máma porodila navzdory všem děti s trpasličí nemocí a je inspirací pro ostatní

Takhle vypadá láska. Milující máma porodila navzdory všem děti s trpasličí nemocí a je inspirací pro ostatní

Blesk Horoskopy Zdravotní problémy podle horoskopu: Jaké bylinky se hodí pro jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Zdravotní problémy podle horoskopu: Jaké bylinky se hodí pro jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Další doporučené recepty:

Candát s chřestem
Candát s chřestem
Candát se šťouchaným bramborem s brokolicí
Candát se šťouchaným bramborem s…
Candát v papilotě
Candát v papilotě
Cannelloni s boloňskou omáčkou a bešamelem
Cannelloni s boloňskou omáčkou a…
Cannelloni s houbami a rajčatovou omáčkou
Cannelloni s houbami a rajčatovou…
Cannelloni se špenátem
Cannelloni se špenátem
  • Recepty.cz
  • Cannelloni plněné tvarohem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact