Vepřovou krkovici nakrájejte na čtyři stejně silné plátky. Osolte je a opepřete, potřete z obou stran hořčicí, zasypte nasekanou chilli papričkou a...
více o Ostré řízky z krkovice
V míse rozšlehejte vejce s moukou a solí a pak postupně přilévejte mléko a rozmíchejte dohladka. Nakonec vmíchejte tuzemák a hotové těstíčko nechte...
více o Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou
Jablka oloupejte, zbavte jádřinců a nakrájejte na kousky. Vložte je do kastrůlku, přidejte lžíci cukru a citronovou šťávu, promíchejte a duste, až se...
více o Jablkový koláč s drobenkou
Mléko nalijte do menšího hrnce a zahřejte těsně pod bod varu.
Do mísy dejte celé vejce a žloutek, přidejte cukr, skořici a vanilku. Vše společně...
více o Krupicový dezert se švestkovým rozvarem
Mleté maso za stálého míchání důkladně orestujte v pánvi na oleji. Osolte ho a opepřete.
Když je maso opečené, přidejte k němu nasekaná rajčata z...
více o Zapečené noky s rajčaty a mletým masem
Bůček nakrájejte na menší kousky a obalte je ve směsi z utřeného česneku, soli, pepře, papriky, drceného kmínu a tymiánu.
Maso přendejte do pekáčku,...
více o Pikantní pečený bůček
Vepřovou krkovici nakrájejte na čtyři stejně silné plátky. Osolte je a opepřete, potřete z obou stran hořčicí, zasypte nasekanou chilli papričkou a...
více o Ostré řízky z krkovice
V míse rozšlehejte vejce s moukou a solí a pak postupně přilévejte mléko a rozmíchejte dohladka. Nakonec vmíchejte tuzemák a hotové těstíčko nechte...
více o Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou
Jablka oloupejte, zbavte jádřinců a nakrájejte na kousky. Vložte je do kastrůlku, přidejte lžíci cukru a citronovou šťávu, promíchejte a duste, až se...
více o Jablkový koláč s drobenkou
Mléko nalijte do menšího hrnce a zahřejte těsně pod bod varu.
Do mísy dejte celé vejce a žloutek, přidejte cukr, skořici a vanilku. Vše společně...
více o Krupicový dezert se švestkovým rozvarem
Mleté maso za stálého míchání důkladně orestujte v pánvi na oleji. Osolte ho a opepřete.
Když je maso opečené, přidejte k němu nasekaná rajčata z...
více o Zapečené noky s rajčaty a mletým masem
Bůček nakrájejte na menší kousky a obalte je ve směsi z utřeného česneku, soli, pepře, papriky, drceného kmínu a tymiánu.
Maso přendejte do pekáčku,...
více o Pikantní pečený bůček
Vepřovou krkovici nakrájejte na čtyři stejně silné plátky. Osolte je a opepřete, potřete z obou stran hořčicí, zasypte nasekanou chilli papričkou a...
více o Ostré řízky z krkovice
V míse rozšlehejte vejce s moukou a solí a pak postupně přilévejte mléko a rozmíchejte dohladka. Nakonec vmíchejte tuzemák a hotové těstíčko nechte...
více o Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou
Jablka oloupejte, zbavte jádřinců a nakrájejte na kousky. Vložte je do kastrůlku, přidejte lžíci cukru a citronovou šťávu, promíchejte a duste, až se...
více o Jablkový koláč s drobenkou
Mléko nalijte do menšího hrnce a zahřejte těsně pod bod varu.
Do mísy dejte celé vejce a žloutek, přidejte cukr, skořici a vanilku. Vše společně...
více o Krupicový dezert se švestkovým rozvarem
Mleté maso za stálého míchání důkladně orestujte v pánvi na oleji. Osolte ho a opepřete.
Když je maso opečené, přidejte k němu nasekaná rajčata z...
více o Zapečené noky s rajčaty a mletým masem
Bůček nakrájejte na menší kousky a obalte je ve směsi z utřeného česneku, soli, pepře, papriky, drceného kmínu a tymiánu.
Maso přendejte do pekáčku,...
více o Pikantní pečený bůček