Pikantní čalamáda
Čalamáda II.
Houbová čalamáda
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pokud uděláte nálev z deka, zavařovat nemusíte, protože deko obsahuje chemický konzervant.
Já bych řekla,že ano,pokud se to do sklenic nedává horké,začalo by se to kazit,tak já bych to nechala chytit na chvíli,třeba,jako okurky.
Čalamáda se nezavařuje?Děkuji
Čebureky
Dušený květák babičky Schwarzové
Dietní pečené kuře s rýží
Vepřové s žampionovo - sýrovou omáčkou
Jablečný (hruškový) šlehačkový koláč…
Jogurtové kuřecí (krůtí) řízky -…
Hovězí na mrkvi s rozmarýnem
Zeleninový salát s cottage sýrem
Jednoduché tvarohové šátečky (závin)…
Kuřecí prsa Caprese
Dýňový kompot
Kaplická cmunda
Butter chicken masala
Dýňový cheesecake s ricottou
Maďarský guláš
Řepánky
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek