Pikantní čalamáda
Čalamáda II.
Houbová čalamáda
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pokud uděláte nálev z deka, zavařovat nemusíte, protože deko obsahuje chemický konzervant.
Já bych řekla,že ano,pokud se to do sklenic nedává horké,začalo by se to kazit,tak já bych to nechala chytit na chvíli,třeba,jako okurky.
Čalamáda se nezavařuje?Děkuji
Salát s kuřecími prsíčky a těstovinami
Dort s ovocem a želatinou
Zeleninové kari
Jogurtové knedlíčky s jahodovou…
Játrové knedlíčky od Bohdalky
Zapékaná zelenina se sýrem
Jogurtové kuřecí (krůtí) řízky -…
Králičí hřbet v hořčičné omáčce
Gnocchi se slaninou, sušenými rajčaty…
Vepřová pečeně na pivu s jablečnou…
Dýňový kompot
Kaplická cmunda
Butter chicken masala
Vláčný perník s jablky
Maďarský guláš
Dýňové latte
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek