• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Bylinkové hovězí se zeleninou
Napište svůj komentář k receptu

Bylinkové hovězí se zeleninou

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 14
doba přípravy: 120 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bylinkové hovězí se zeleninou
Bylinkové hovězí se zeleninou
Bylinkové hovězí se zeleninou
Bylinkové hovězí se zeleninou
Bylinkové hovězí se zeleninou
Bylinkové hovězí se zeleninou
Bylinkové hovězí se zeleninou
Bylinkové hovězí se zeleninou
6fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

2 porce
    • 500
      g hovězí maso - podplečí, krk, líčka, kližka...
    • 120
      g mrkev
    • 120
      g celer
    • 1
      ks cibule větší
    • 1
      ks řapíkatý celer větší řapík
    • 100
      g rajčata bez semínek
    • 40
      g špek
    • rozmarýn - snítka
    • tymián - snítka
    • máslo plátek cca 0,5 cm
    • sůl
    • pepř mletý
    • vývar dle potřeby

Postup přípravy receptu

1
Maso dle vlastního výběru pokrájíme na větší kostky, osolíme a opepříme.
2
Na drobně pokrájeném špeku osmažíme dosklovata pokrájenou cibuli, ke které přidáme osmažit i kostky hovězího masa. Po osmažení ze všech stran přisypeme pokrájenou zeleninu, mrkev na kolečka, celer na kostky, řapík celeru na plátky a měkkého středu se semínky zbavené rajče. Vše ještě krátce osmažíme s bylinkami, přilijeme vývar (cca 150 ml) a pod poklicí dusíme na mírném ohni, za občasného podlití a opatrného promíchání ode dna doměkka.

RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli

3
Oba celery s cibulí a rajčetem by se nám měly téměř rozdusit a udělat tak chutný, zeleninovo-bylinkový sos. Pokud jsme podlili více, než bylo třeba, necháme varem tekutinu zredukovat. Nakonec vyndáme větvičky z bylinek, dochutíme je-li třeba solí a pepřem, odstavíme a vmícháme máslo do úplného rozpuštění. Máslo nám zeleninový sos příjemně zjemní a navoní.
4
Podáváme se šťouchanými brambory, kaší, noky, rýží...

RADA: Podívejte se na VIDEO, jak na bramborovou kaši

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Hovězí na víně se zeleninou

Hovězí na víně se zeleninou

Hovězí na houbách s kořenovou zeleninou

Hovězí na houbách s kořenovou…

Tymiánové hovězí se zeleninou

Tymiánové hovězí se zeleninou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Maso Hovězí
Dušení Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Celer Cibule Hovězí maso Máslo Mrkev Pepř mletý Rajčata Řapíkatý celer Rozmarýn Špek Sůl Tymián Vývar

Jak krájet cibuli

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pomazánka na chlebíčky

Pomazánka na chlebíčky

Rychlé langoše

Rychlé langoše

Cuketo-kokosový zákusek

Cuketo-kokosový zákusek

Eskymo řezy

Eskymo řezy

Sedlácký guláš

Sedlácký guláš

Cuketový quiche

Cuketový quiche

Pikantní čočka s kuřecím masem

Pikantní čočka s kuřecím masem

Čokoládový krém II.

Čokoládový krém II.

Jednoduchá vařená poleva

Jednoduchá vařená poleva

Doporučujeme

60 minut
Kuře po provensálsku z jednoho pekáče

Kuře po provensálsku z jednoho pekáče

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

30 minut
Bramborový guláš

Bramborový guláš

45 minut
Houbová omáčka krok za krokem

Houbová omáčka krok za krokem

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Jak krájet cibuli

Poslední sledované recepty

84
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
31
Svíčková na smetaně podle Richarda Nováka
Svíčková na smetaně…
29
Nastavovaná kaše
Nastavovaná kaše
28
Brusinková štola - tvarohová
Brusinková štola -…
25
Základní linecké těsto
Základní linecké těsto

Zajímavé články

Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak ho využít do moučníků i slaných jídel
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak…
Vlašské ořechy: 12 nejlepších sladkých i slaných receptů
Vlašské ořechy: 12 nejlepších sladkých i slaných…
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z Rokycanska mizí z plechu rychlostí blesku
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z…
Volské oko podle Alberta Einsteina: Dával si ho k snídani, ovšem s jednou dost neobvyklou přísadou
Volské oko podle Alberta Einsteina: Dával si ho k…
Jednoduchá česká jídla z brambor: Udělejte si sejkory, vošouchy nebo klouzáky
Jednoduchá česká jídla z brambor: Udělejte si…
AHA.cz Zvrat u Michaely Salák po operaci nádoru: Razantní změna vizáže

Zvrat u Michaely Salák po operaci nádoru: Razantní změna vizáže

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Blesk pro ženy Boty jako odstrašující případ: Jak je nosit, abyste vyzdvihla jejich přednosti?

Boty jako odstrašující případ: Jak je nosit, abyste vyzdvihla jejich přednosti?

Ženy.cz Jak si připravit retro Vánoce?

Jak si připravit retro Vánoce?

Blesk.cz Nejstarší česká modelka Hana Janata (67): Přehlídka nahoře bez!

Nejstarší česká modelka Hana Janata (67): Přehlídka nahoře bez!

SportRevue.cz FOTO: Ozdoby ringů. Sexy holky, které dělají křoví při zápasech MMA

FOTO: Ozdoby ringů. Sexy holky, které dělají křoví při zápasech MMA

Maminka.cz Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Blesk Horoskopy Kým jste byli v minulém životě podle zvěrokruhu? To vás překvapí!

Kým jste byli v minulém životě podle zvěrokruhu? To vás překvapí!

Další doporučené recepty:

Bylinkové bramborové věžičky
Bylinkové bramborové věžičky
Bylinkové česnekové výhonky
Bylinkové česnekové výhonky
Bylinkové filety
Bylinkové filety
Bylinkové jogurtovo-hořčicové filé
Bylinkové jogurtovo-hořčicové filé
Bylinkové karbanátky (sekaná) se sýrem a žampiony
Bylinkové karbanátky (sekaná) se sýrem…
Bylinkové knedlíky
Bylinkové knedlíky
  • Recepty.cz
  • Bylinkové hovězí se zeleninou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact