Salsu můžete připravit i z oblíbených bylinek - tymiánu a bazalky. Přidejte k nim petržel, cibulku a ančovičky.
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
RADA: VIDEO, jak na pikantní pečenou cizrnu!
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Salsa guacamole
Omáčka z pečených paprik
Rajčatová salsa
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Fofr bublanina
Srbský vepřový guláš
Mexická polévka z naší hospody
Medové perníčky hned k jídlu
Kukuřičný chléb II.
Bramborový salát s řepou
Houskové knedlíky - pečené
Hráškovo pórkový krém
Banánová roláda s pudinkovým krémem
Obalovaný asijský květák z trouby
Hraběnčiny řezy
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Brokolicová polévka se smetanou
Gyoza knedlíčky
Dýňové muffiny
Dršťková polévka z václavek
Hovězí sekaná Wellington
Vanilkový cheesecake