• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Burisonový dort s tvarohem
Napište svůj komentář k receptu

Burisonový dort s tvarohem

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 8
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Burisonový dort s tvarohem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      balení burisony
    • 3
      ks tyčinky ledové kaštany
  • Krém:
    • 250
      g měkký tvaroh
    • 100
      g máslo
    • 1
      ks vanilkový cukr
    • cukr krupice - cca 3 lžíce (dle chuti)
  • Dozdobení:
    • ovoce -dle vlastního výběru

Postup přípravy receptu

1
Ledové kaštany rozehřejeme ve vodní lázni nebo v mikrovlnce a smícháme je s burisony (cca 2 lžíce si necháme na pocákání dortu). Směs pak nasypeme do dortové formy, vyložené folií nebo alobalem a upěchujeme.
2
Máslo si utřeme s cukry do pěny, přidáme tvaroh, důkladně promícháme, rozetřeme na burisonový korpus a pokapeme zbytkem čokolády. Necháme vychladit přes noc.
3
Krájíme ostrým nožem nebo nožem s pilkou. Zdobíme ovocem(šlehačkou...).
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Řecký medový dort s tvarohem

Řecký medový dort s tvarohem

Rybízový dort s tvarohem

Rybízový dort s tvarohem

Jahodový dort s tvarohem a želé

Jahodový dort s tvarohem a želé

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Mastečková | 2. 4. 2014 07:41

    Výborný mlsek pro zdravé zuby a ty my pánbůh zaplať zatím máme. Burizonová směs je dost pevná hlavně když je z ledničky. Při rozpuštění čokolády doporučuji přidat tuk. Já dala obyčejný margarin a bylo to podruhé měkčí. Dělám to i s karamelama a vnoučata nemusí mít ani ten krém. Už jsou natěšený, když vidí sáček s burisonama.

  • Lucka | 30. 6. 2011 13:53

    Taky jsem dort vyzkoušela, ale korpus z burizonů byl tak tvrdý, že se to nedalo ukrojit :-( .....nevím čím to mohlo být, škoda, protože jinak to bylo chuťově výborné... :-) :-)

  • Jarka O. | 24. 1. 2011 15:54

    Zase mňaminka, už po přečtení na to mám chuť :-P ;-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dorty Zákusky Nejlepší dezerty
Moučníky Zákusky Dorty Chlazení Mixování Vegetariáni Narozeniny Výjimečný den Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Burisony Cukr krupice Máslo Měkký tvaroh Ovoce Tyčinky ledové kaštany Vanilkový cukr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Smažený květák (brokolice) v pivním těstíčku

Smažený květák (brokolice) v pivním…

Kuře „strejdy z Hlinska“

Kuře „strejdy z Hlinska“

Nanukové Řezy podle babičky Marušky

Nanukové Řezy podle babičky Marušky

Hermelín v listovém těstíčku

Hermelín v listovém těstíčku

Trubičky

Trubičky

Knedlíčky s bylinkami ze strouhanky

Knedlíčky s bylinkami ze strouhanky

Borůvkový koláč s krémem z bílé čokolády

Borůvkový koláč s krémem z bílé…

Tikka masala

Tikka masala

Zapečené kuřecí v bramborákové směsi

Zapečené kuřecí v bramborákové směsi

Doporučujeme

170 minut
Salát z pečené dýně s trhaným masem a kozím sýrem

Salát z pečené dýně s trhaným masem a…

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

160 minut
Svatomartinská husa

Svatomartinská husa

50 minut
Nejlepší bramborové knedlíky

Nejlepší bramborové knedlíky

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

100 minut
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše

Husí stehna, červené zelí a domácí…

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Poslední sledované recepty

33
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
17
Kynutá skořicová bábovka
Kynutá skořicová bábovka
14
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
11
Báječná (nejen) broskvová roláda
Báječná (nejen)…
11
Vepřový jazyk na divoko
Vepřový jazyk na divoko

Zajímavé články

Jak na kynuté těsto, když není čas? Vsaďte na teplou vodní lázeň nebo páru v troubě
Jak na kynuté těsto, když není čas? Vsaďte na…
Znáte lokše? Bramborové placky, kterými můžete nahradit knedlíky!
Znáte lokše? Bramborové placky, kterými můžete…
Svatomartinská husa krok za krokem: Návod, jak ji upéct pomalu, rychle nebo jen pro dva
Svatomartinská husa krok za krokem: Návod, jak ji…
Martinské ořechové rohlíčky bez droždí: Na tyhle bude chtít každý recept!
Martinské ořechové rohlíčky bez droždí: Na tyhle…
Zelí jako příloha: Dáte si klasické dušené, moravské, sladké nebo pečené?
Zelí jako příloha: Dáte si klasické dušené,…
AHA.cz Manželé Preissovi po dlouhé době na veřejnosti! Důležitá pomoc

Manželé Preissovi po dlouhé době na veřejnosti! Důležitá pomoc

Mimibazar Epidemie krátkozrakosti: Děti špatně vidí čím dál dřív. Proč je důležité jednat už v dětství

Epidemie krátkozrakosti: Děti špatně vidí čím dál dřív. Proč je důležité jednat už v dětství

Dáma.cz Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Blesk pro ženy Módní inspirace podle Veroniky Kašákové: V oblečení se chci cítit žensky, ale zároveň přirozeně

Módní inspirace podle Veroniky Kašákové: V oblečení se chci cítit žensky, ale zároveň přirozeně

Ženy.cz Když venku prší: 4 knihy, které vás nepustí z gauče

Když venku prší: 4 knihy, které vás nepustí z gauče

Blesk.cz Meghan Markleová se vrací k herectví: Co na to Harry?

Meghan Markleová se vrací k herectví: Co na to Harry?

SportRevue.cz Pavel Horváth a spol. Toto je 23 nejbáječnějších „tlusťochů“ ve fotbalové historii

Pavel Horváth a spol. Toto je 23 nejbáječnějších „tlusťochů“ ve fotbalové historii

Maminka.cz Takhle vypadá láska. Milující máma porodila navzdory všem děti s trpasličí nemocí a je inspirací pro ostatní

Takhle vypadá láska. Milující máma porodila navzdory všem děti s trpasličí nemocí a je inspirací pro ostatní

Blesk Horoskopy Runový horoskop na listopad: Blížence čekají těžké časy, Berani si finančně polepší a Býky potrápí vztahy

Runový horoskop na listopad: Blížence čekají těžké časy, Berani si finančně polepší a Býky potrápí vztahy

Další doporučené recepty:

Burgery z podmáslového kuřete
Burgery z podmáslového kuřete
Burgundská hovězí pečeně
Burgundská hovězí pečeně
Burisonové hrudky
Burisonové hrudky
Burisony v karamelu
Burisony v karamelu
Burritos hovězí
Burritos hovězí
Buřtguláš
Buřtguláš
  • Recepty.cz
  • Burisonový dort s tvarohem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact