• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Burisonové řezy - nepečené
Napište svůj komentář k receptu

Burisonové řezy - nepečené

autor: Vladimíra
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Burisonové řezy - nepečené
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 3
      ks tyčinky ledové kaštany čokoládové
    • 3
      balíček karamelové bonbony toffo
    • 1
      balíček burisony rýžové
    • 125
      g máslo

Postup přípravy receptu

1
Máslo, ledové kaštany a karamelky rozpustíme ve vodní lázni, až je vše rozpuštěné, odděláme z vodní lázně a nasypeme celý sáček rýžových burisonů a hodně dobře promícháme. Hotovou hmotu hodně zmačkáme, aby držela pohromadě a po ztuhnutí se nerozpadala! Pak dáme buď do alobalu a uděláme dva dlouhé válečky, nebo můžeme dát do srnčích hřbetů, které vyložíme alobalem. Necháme vychladnout a ztuhnout, pak skladujeme v ledničce, krájíme na tenké plátky.
2
Vánoce bez tohohle receptu si nedovedu představit.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Burisonové hrudky

Burisonové hrudky

Nepečené BeBe řezy

Nepečené BeBe řezy

Mandlové hrudky - nepečené

Mandlové hrudky - nepečené

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Vladimíra | 24. 12. 2006 22:06

    Rýžové burisony mají 80gramů.

  • Anonym | 17. 12. 2006 18:22

    Rýžové burisony - 1 balíček má kolik gramů?Díky

  • Vladimíra Fojtlová | 12. 12. 2006 13:10

    pro Hanku:Ledové kaštany mají 50g,karamelky Toffo 90g

  • Magda | 12. 12. 2006 10:25

    Tyčinka má gramáž 50 gr.Ta tabulka ledových kaštanů to je spíš čokoláda (tak jako se dělá třeba čokoláda Milena či Kofila - čokoláda plněná tou určitou náplní, ale tyčinka je opravdu jen jedna).

  • Simča Sládková | 12. 12. 2006 09:45

    Zdenko - protože máme obchod, tak se musím Hanky zastat. Skutečně existují ledové kaštany jako "tyčinka" a pak také jako tabulka - ta je tak 150 g. Z hlavy nevím, jakou to má gramáž - typuji tak 50 g ta tyčinka? Mohu se odpoledně podívat, až budu v krámě :o)))

  • ZDENA L | 12. 12. 2006 07:14

    No já znám celý život jen jednu velikost ledových kaštanů, a sáček karamel má od 8 do 10 deka. Pravda, občas se najdou i půlkilové pytlíky, ale ty tam určitě nepatří.

  • Hana | 11. 12. 2006 12:40

    Jakou gramáž - ledové kaštany a Toffu karamelkyDěkuji

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty Vánoční cukroví
Moučníky Nepečené Řezy Cukroví Prosinec Pošírování Chlazení Vánoce Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Burisony Karamelové bonbony TOFFO Máslo Tyčinky ledové kaštany
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Čokoládová pěna

Čokoládová pěna

Ovocný dort

Ovocný dort

Šlehačkový beránek

Šlehačkový beránek

Srbský vepřový guláš

Srbský vepřový guláš

Alenčin rychlý skládaný salát

Alenčin rychlý skládaný salát

Květákové placky (DUKAN)

Květákové placky (DUKAN)

Hovězí na houbách s kořenovou zeleninou

Hovězí na houbách s kořenovou…

Maminčiny kuřecí závitky

Maminčiny kuřecí závitky

Nakládané papriky, kozí rohy, feferony - nejen na gril

Nakládané papriky, kozí rohy,…

Doporučujeme

55 minut
Bramborový koláč s rozmarýnem

Bramborový koláč s rozmarýnem

15 minut
Vaječné muffiny ve slanině

Vaječné muffiny ve slanině

30 minut
Halloweenské cupcakes ala netopýři

Halloweenské cupcakes ala netopýři

105 minut
Myslivecké kuře s česnekovou polentou

Myslivecké kuře s česnekovou polentou

70 minut
Banánový chlebíček

Banánový chlebíček

170 minut
Salát z pečené dýně s trhaným masem a kozím sýrem

Salát z pečené dýně s trhaným masem a…

40 minut
Lepenice s trhaným uzeným

Lepenice s trhaným uzeným

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

18
Posvícenské koláče s tvarohem a švestkami
Posvícenské koláče s…
16
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
14
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
14
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
13
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Jak využít kdoule? Udělejte z nich voňavá povidla, kompot nebo je přidejte k masu
Jak využít kdoule? Udělejte z nich voňavá povidla…
Strašidelné dobroty: 40 sladkých i slaných nápadů na Halloween
Strašidelné dobroty: 40 sladkých i slaných nápadů…
Kvíz: Znáte národní jídla různých zemí světa? Otestujte se!
Kvíz: Znáte národní jídla různých zemí světa?…
Ořechové rohlíčky, které se rozplynou v puse: Křehký moučník podle receptu prezidentské kuchařky Čiriny
Ořechové rohlíčky, které se rozplynou v puse:…
Rychlé polévky: 7 skvělých receptů na každý den v týdnu
Rychlé polévky: 7 skvělých receptů na každý den v…
AHA.cz Vyhazov parťáka Dejdara! Proč skončil Hána ve Specialistech

Vyhazov parťáka Dejdara! Proč skončil Hána ve Specialistech

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Největší lháři zvěrokruhu: Těmto znamením nevěřte ani nos mezi očima

Největší lháři zvěrokruhu: Těmto znamením nevěřte ani nos mezi očima

Blesk pro ženy Móda z předávání státních vyznamenání: Eva Pavlová vynesla šaty s příběhem, Monika Babišová vsadila na jistotu

Móda z předávání státních vyznamenání: Eva Pavlová vynesla šaty s příběhem, Monika Babišová vsadila na jistotu

Ženy.cz Mlha, ticho, napětí: 4 knihy, které vás nenechají usnout

Mlha, ticho, napětí: 4 knihy, které vás nenechají usnout

Blesk.cz Belohorcová po rozpadu manželství: Návrat do Miami ve velkém stylu! Už líbá jiného

Belohorcová po rozpadu manželství: Návrat do Miami ve velkém stylu! Už líbá jiného

SportRevue.cz VIDEO: Legendární „Žvejka“ a dalších 8 nezapomenutelných reklam Jaromíra Jágra

VIDEO: Legendární „Žvejka“ a dalších 8 nezapomenutelných reklam Jaromíra Jágra

Maminka.cz Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Blesk Horoskopy Denní horoskop na středu 29. 10. 2025: Koho čeká úspěšný den, kdo bude čelit nečekaným zápletkám?

Denní horoskop na středu 29. 10. 2025: Koho čeká úspěšný den, kdo bude čelit nečekaným zápletkám?

  • Recepty.cz
  • Burisonové řezy - nepečené
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact