• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Bůčková pomazánka
Napište svůj komentář k receptu

Bůčková pomazánka

autor: Roman R.
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 26
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bůčková pomazánka
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg vepřový bůček
    • sůl
    • cibule
    • česnek

Postup přípravy receptu

1
Bůček zbavíme kůže, osolíme a dáme do pekáče. Mírně podlijeme, posypem nahrubo nakrájeným česnekem a cibulí nakrájenou na kolečka. Cibuli dávám i vedle bůčku do pekáče, může jí být opravdu hodně.
2
Bůček v troubě upečeme, necháme trochu vychladnout, vykostíme, nakrájíme na kousky a semeleme i s veškerou cibulí a šťávou. Promícháme, podle chuti dosolíme a necháme vychladnout v ledničce. V uzavřených skleničkách vydrží v ledničce i delší čas. Mažeme na chleba.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bůčková pomazánka

Bůčková pomazánka

Bůčková pomazánka

Bůčková pomazánka

Bůčková pochoutka

Bůčková pochoutka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • ČernáLuna
    ČernáLuna | 26. 10. 2014 16:43

    Vynikající pomazánka, bůček jsem pekla pomalu a dlouho a výsledek byl parádní!

  • Honza | 8. 8. 2014 15:49

    Postup upečení stejný, dávám česnek,trošku pál.papriky, pepř, cibuli, hořčici, trošičku nov.koření, sádlo. Maso pomelu s cibulí, okořením, vše promíchám a projedu ruč. mixerem. Dám do skleniček a zavařím 40min na 100st.V ledničce vydrží asi dva dni, protože všichni ji baští jak o závod. Dělám 3kg.

  • Evík | 12. 9. 2012 11:21

    5 dnů v lednici bych považovala za rekord - včera jsem ji udělala a dnes už večer nebude :'( , to prostě dobrota!

  • Katka0501 | 11. 4. 2012 07:25

    výborná, přidala jsem trošku hořčice a pálivé papričky, je mírně pikantní ;-)

  • Radka Albrechtová | 30. 6. 2010 23:39

    Tak nevím jak někdo mohl přijít na to, že tato pomazánka vydrží v lednici i delší čas. U nás vydržela 5 dní, jak byla dobrá! :-)

  • Radka Albrechtová | 26. 6. 2010 21:50

    Je výborná!

  • Renda | 30. 11. 2007 09:55

    Taky jí dělám, je opravdu výborná. Přítel se po ní může utlouct.

  • Renata Kolářová | 17. 1. 2007 09:14

    Děkuji, děkuji, to jsem hledala. Už mám bůček v troubě.

  • Milan Onderka | 22. 10. 2006 16:14

    Tak hele, teď jsem si koupil krásný bučiček a už ho peču protože už mi tečou slinečky na tu pomazánku, jsem zvědavý jaká bude.

  • Saša Budinská | 7. 1. 2006 15:09

    Výborná, já přidávám k pečení ještě navíc jen trochu kmínu a do mleté trochu syrového česneku. Fakt vynikající, doporučuju!!!

  • Marťa | 26. 9. 2005 11:16

    Je výborná,ale přidávám ještě na pomletí česnek a vejce(asi 5 vajec na 1/2 kg bůčku) a do pomleté hmoty dávám ještě kečup a hořčici dle chuti.Je to naše oblíbená rodinná pomazánka.

  • rusala | 30. 7. 2005 13:37

    Je tvýborné,já ještě k pečení přidávám kmín a do umletého přidávám syrový česnek.Rusala

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Pomazánky & dipy
Chuťovky Pomazánky Dopolední svačina Svačina Pozdní večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Sůl Vepřový bůček
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Smažený kapr

Smažený kapr

Hovězí na červeném víně

Hovězí na červeném víně

Babiččin bramborový salát

Babiččin bramborový salát

Šťouchaná buchta

Šťouchaná buchta

Brambory zapečené se špenátem a sýrem

Brambory zapečené se špenátem a sýrem

Šátečky - bezkonkurenční

Šátečky - bezkonkurenční

Borůvková tartaletka

Borůvková tartaletka

Adžika zeleninová směs

Adžika zeleninová směs

Třešňové blondies

Třešňové blondies

Doporučujeme

30 minut
Obalovaný asijský květák z trouby

Obalovaný asijský květák z trouby

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

95 minut
Hovězí sekaná Wellington

Hovězí sekaná Wellington

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

70 minut
Gyoza knedlíčky

Gyoza knedlíčky

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

105 minut
Řepánky

Řepánky

Poslední sledované recepty

55
Špízy se svěžím salátem
Špízy se svěžím salátem
21
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
21
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
18
Jablečné / Hruškové kynuté knedlíky
Jablečné / Hruškové…
17
Portobello s nivou a šunkou
Portobello s nivou a…

Zajímavé články

Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský moučník, který se stal v Japonsku hitem
Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský…
Domácí listové těsto: Jak ho připravit, na co si dát pozor a tip na rychlejší variantu
Domácí listové těsto: Jak ho připravit, na co si…
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak ho využít do moučníků i slaných jídel
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak…
Vlašské ořechy: 12 nejlepších sladkých i slaných receptů
Vlašské ořechy: 12 nejlepších sladkých i slaných…
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z Rokycanska mizí z plechu rychlostí blesku
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z…
AHA.cz Hvězda Polabí Vilma Cibulková: Akutní převoz do nemocnice!

Hvězda Polabí Vilma Cibulková: Akutní převoz do nemocnice!

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Boubelky, za křivky se nestyďte: Tyto jednodílné plavky vám budou slušet!

Boubelky, za křivky se nestyďte: Tyto jednodílné plavky vám budou slušet!

Blesk pro ženy Když nevíte, co na sebe: 5 kombinací s džínami, které budete točit pořád dokola

Když nevíte, co na sebe: 5 kombinací s džínami, které budete točit pořád dokola

Ženy.cz Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Blesk.cz Carmen Mayerová o životě s Petrem Kostkou: Přiznala bouře v manželství!

Carmen Mayerová o životě s Petrem Kostkou: Přiznala bouře v manželství!

SportRevue.cz FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

Maminka.cz Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Blesk Horoskopy 10 andělských znamení, která byste neměli ignorovat. Co se vám snaží říct?

10 andělských znamení, která byste neměli ignorovat. Co se vám snaží říct?

  • Recepty.cz
  • Bůčková pomazánka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact