• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Buchta s kumkvaty
Napište svůj komentář k receptu

Buchta s kumkvaty

autor: airan
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Buchta s kumkvaty
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 250
      g kumvát
    • 100
      g ořechy
    • 2
      ks vejce
    • 2
      hrnek hladká mouka
    • 1
      hrnek cukr
    • 0,67
      hrnek mléko
    • 5
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      lžička prášek do pečiva
    • 1
      lžička jedlá soda

Postup přípravy receptu

1
Kumkvaty rozkrojíme podél na půl, očistíme od semínek a rozmixujeme. Vejce rozšleháme s cukrem, přidáme olej a opět šleháme do hustoty majonézy. Pak přidáme mléko a následovně mouku smíchanou se sodou a práškem do pečiva. Nakonec přidáme kumkvaty a oříšky. Pečeme v předehřáté troubě na 160 °C kolem 35-40 minut (podle trouby).
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Šťavnatý mrkvový koláč (buchta) s ořechy - hrnková buchta podle Lidky

Šťavnatý mrkvový koláč (buchta) s…

Mandlová buchta s meruňkami

Mandlová buchta s meruňkami

Jogurtová buchta s ovocem

Jogurtová buchta s ovocem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Airan Novakova | 18. 4. 2006 18:44

    Dekuji pani Gabriele za vysvetleni a pani Jarusce za vnimavost:-)) Opravdu neni tak drahe jak se zda a jednou za cas je to prijemna zmena chuti:-)

  • Jaroslava Oumarová | 18. 4. 2006 13:03

    Zdeno, je jich jen 250 g ! To je snesitelné. Já na drahé ingredience taky nejsem, vařím nejčastěji levně a rychle, ale tohle ještě jde. A Airan, pokud vím, nemá moc drahé recepty.

  • Zdena z JM | 18. 4. 2006 12:38

    I když nevím,jak kumkvaty chutnají,vzhledem k jejich ceně bych je brala spíš jako delikatesu.Asi by mně bylo líto rozmixovat je do buchty.

  • Marie Horáková | 18. 4. 2006 12:00

    Díky za odpověď.

  • Gabriela B | 18. 4. 2006 11:57

    KUMKVAT = miniaturní pomeranč velikosti většího žaludu. Slupka je jemná a konzumuje se spolu s plodem. Vzhledem k své velikosti se často používají i jako dekorace, ozdoba pokrmů a koktejlů. Je z nich výborná zavařenina. Kumkvaty jsou celkem běžně k dostání ve větších supermarketech.

  • Marie Horáková | 18. 4. 2006 11:48

    Paní Airan, prosím, co jsou to kumkváty ?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Buchty Svačina Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Hladká mouka Jedlá soda Kumvát Mléko Ořechy Prášek do pečiva Rostlinný olej Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pizza – Langoše

Pizza – Langoše

Segedínský guláš maďarské babičky

Segedínský guláš maďarské babičky

Slané copánky z listového těsta

Slané copánky z listového těsta

Provensálské kuřecí paličky s cuketou

Provensálské kuřecí paličky s cuketou

Těstoviny zapečené s mozzarellou

Těstoviny zapečené s mozzarellou

Kapustová polévka s vločkami a klobáskou

Kapustová polévka s vločkami a…

Játra (nejen) se žampiony

Játra (nejen) se žampiony

Palačinky nejrychllější nejchutnejší varijanta!

Palačinky nejrychllější nejchutnejší…

Bramborový chléb

Bramborový chléb

Doporučujeme

300 minut
Rolovaná krkovice à la porchetta

Rolovaná krkovice à la porchetta

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

46
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
28
Klasické lečo
Klasické lečo
26
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
21
Banánové toasty
Banánové toasty
20
Brokolicová polévka se smetanou
Brokolicová polévka se…

Zajímavé články

Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být strašidelné, až děsivé, ale i elegantní a krásné
Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být…
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a chutnají jako z trhu
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a…
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky, kandovaným zázvorem i povidly
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky…
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
AHA.cz Herečka Pavla Beretová: V hospicu přijala smrt

Herečka Pavla Beretová: V hospicu přijala smrt

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Blesk pro ženy Od Coco Chanel po Carrie: 7 módních legend, které určovaly trendy

Od Coco Chanel po Carrie: 7 módních legend, které určovaly trendy

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Zemřela hvězda kapely Limp Bizkit: Sam Rivers (†48) byl zakladatel legendární skupiny

Zemřela hvězda kapely Limp Bizkit: Sam Rivers (†48) byl zakladatel legendární skupiny

SportRevue.cz FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo by měl posílit imunitu a komu se ozve někdo z minulosti?

Horoskop na další týden: Kdo by měl posílit imunitu a komu se ozve někdo z minulosti?

  • Recepty.cz
  • Buchta s kumkvaty
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact