• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Buchta Himaláje
Napište svůj komentář k receptu

Buchta Himaláje

autor: GABUŠKA
0.0
moje hodnoceni
3.9
hodnotilo: 14
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Buchta Himaláje
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • 1. těsto
    • 1
      balíček prášek do pečiva
    • 2
      hrnek hladká mouka
    • 1
      hrnek krupice
    • 1
      hrnek mléko
    • olej 1/2 - 3/4 hrnku
    • 2
      ks vejce
    • 2
      lžíce kakao
    • citronová kůra
  • 2. těsto
    • 2
      ks tvaroh
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • 1
      balíček vanilkový pudink
    • 1
      hrnek moučka
    • 2
      ks vejce
    • 1
      hrnek mléko

Postup přípravy receptu

1
**1. těsto:** Vajíčka vyšleháme s cukrem do pěny, postupně přidáváme olej a pak i ostatní ingredience.
2
**2. těsto:** Opět vyšleháme vajíčka s cukrem a přidáme ostatní ingredience, puding se sype sypký (nevařit), toto těsto bude řídké. Na vymaštěný a vysypaný plech dáme půl prvního těsta, na to druhé těsto tvarohové a nahoru zbytek prvního těsta. Upečeme pozvolna a pomalu. Necháme pořádně vychladnout.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Šťavnatý mrkvový koláč (buchta) s ořechy - hrnková buchta podle Lidky

Šťavnatý mrkvový koláč (buchta) s…

Mandlová buchta s meruňkami

Mandlová buchta s meruňkami

Jednoduchá citronová buchta

Jednoduchá citronová buchta

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Catherly
    Catherly | 8. 4. 2016 15:24

    Skvělá buchta u nás v rodině velmi oblíbená s mandarinkami.

  • penizek | 8. 3. 2015 18:29

    Tak právě se mi buchta pece v troubě. Snad se povede ale vypadá ze ano:-) jen do toho těsta s tvarohem jsem nedala skoro žádné mléko jelikož bylo až dost řídké. Je asi lepší kupovat tvaroh v kostce v alobalu a ne ve vanicce. Naopak to kakaové těsto bylo husté tak jsem redila mlékem:-) ;-)

  • Petra | 15. 2. 2013 14:00

    jdu hned vyzkoušet

  • hanule | 9. 2. 2013 17:28

    Vaše buchta je bombastická :-* vyzkoušela jsem ji když ji donesla švagrulka na jmeniny své maminky a byla tak výborná že jsem ji ujídala tajně z talířku i své 2,5leté dceři :-P.Nenazvala bych ji buchtou nýbrž vynikajícím dezertem 8-) .Jakmile koupím tvaroh hned ji upeču a Vám všem vřele doporučuji <3 !Mnam mnam už se na ni těším ;-)

  • Gabriela | 16. 1. 2011 17:23

    Zkoušela jsem upéct Vaší buchtu a musím říct,že je opravdu vynikajíci nemá chybu :-)

  • triticala | 15. 10. 2010 17:48

    Fantastická buchta!

  • Zuzana Šindlerová | 15. 3. 2010 11:54

    Výborná a jednoduchá.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Buchty Snídaně Dopolední svačina Svačina Pečení Šlehání Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Citronová kůra Hladká mouka Kakao Krupice Mléko Moučka Olej Prášek do pečiva Tvaroh Vanilkový cukr Vanilkový pudink Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Mexické placky tortillas z mouky

Mexické placky tortillas z mouky

Brokolicový krém

Brokolicový krém

Krtkův dort II.

Krtkův dort II.

Frankfurtská polévka

Frankfurtská polévka

Jablečné koláčky z listového těsta

Jablečné koláčky z listového těsta

Makovec V.

Makovec V.

Rebarborový dort - tarte

Rebarborový dort - tarte

Dušená krkovička se zeleninou

Dušená krkovička se zeleninou

Masové závitky (nejen) se zelím

Masové závitky (nejen) se zelím

Doporučujeme

40 minut
Hovězí Stroganov II.

Hovězí Stroganov II.

30 minut
Jednoduchá brokolicová polévka

Jednoduchá brokolicová polévka

95 minut
Hovězí sekaná Wellington

Hovězí sekaná Wellington

35 minut
Palačinka z trouby s karamelizovaným ovocem

Palačinka z trouby s karamelizovaným…

30 minut
Červené kuřecí kari

Červené kuřecí kari

90 minut
Skořicové šneky

Skořicové šneky

50 minut
Bramborové knedlíky plněné špenátem a žampiony

Bramborové knedlíky plněné špenátem a…

20 minut
Asijské nudle s restovanou zeleninou

Asijské nudle s restovanou zeleninou

30 minut
Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem

Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem

Poslední sledované recepty

66
Batáty pečené v troubě
Batáty pečené v troubě
59
Jednoduchý grenadýrmarš
Jednoduchý grenadýrmarš
44
Čokoládová poleva na zmrzlinu, pudink apod.
Čokoládová poleva na…
39
Jindřiščin perník
Jindřiščin perník
29
Játra na cibulce
Játra na cibulce

Zajímavé články

Lamington: Ikonický australský dezert, který zmizí ze stolu během chvilky
Lamington: Ikonický australský dezert, který…
Znáte černý česnek? Je chutnější a mnohem zdravější než jeho bílá varianta
Znáte černý česnek? Je chutnější a mnohem…
Rychlovky z horkovzdušné fritézy: Tři jednoduché recepty, které vás budou bavit
Rychlovky z horkovzdušné fritézy: Tři jednoduché…
Karbanátky z mletého masa i bez něj. Tipy, jak připravit ty nejšťavnatější
Karbanátky z mletého masa i bez něj. Tipy, jak…
Pečené brambory podle princezny Diany: Díky geniálnímu triku byly dokonale křupavé
Pečené brambory podle princezny Diany: Díky…
AHA.cz Pohřeb Křesadlové (†81): Bratři Formanové ji donesli do hrobu

Pohřeb Křesadlové (†81): Bratři Formanové ji donesli do hrobu

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Blesk pro ženy Móda ze Slavíků: Kdo ukázal téměř vše a kdo byl hvězdou večera?

Móda ze Slavíků: Kdo ukázal téměř vše a kdo byl hvězdou večera?

Ženy.cz Skromnost jako brzda. Jak vám tahle nevinná vlastnost kazí život?

Skromnost jako brzda. Jak vám tahle nevinná vlastnost kazí život?

Blesk.cz Největší šok Slavíků: Poražený Ztracený! Kdo mu vyfoukl zlato?

Největší šok Slavíků: Poražený Ztracený! Kdo mu vyfoukl zlato?

SportRevue.cz Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Maminka.cz Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Blesk Horoskopy Spíte jako voják, nebo jako hvězdice? Tohle to o vás vypovídá!

Spíte jako voják, nebo jako hvězdice? Tohle to o vás vypovídá!

  • Recepty.cz
  • Buchta Himaláje
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact