• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Buchta celulitida
Napište svůj komentář k receptu

Buchta celulitida

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 32
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Buchta celulitida
Buchta celulitida
Buchta celulitida
Buchta celulitida
Buchta celulitida
3fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 2
      hrnek polohrubá mouka
    • 1
      hrnek cukr
    • 1
      hrnek mléko
    • 0,50
      hrnek olej
    • 2
      ks vejce
    • 1
      ks prášek do pečiva
    • 1
      lžíce kakao
  • Náplně
    • 250
      g tvaroh
    • 1
      ks vanilkový pudink
    • cukr
    • mléko
    • džem

Postup přípravy receptu

1
Smícháme všechny ingredience na těsto a polovinu ho nalejeme na tukem vymazaný a moukou vysypaný pekáč. Druhou polovinu obarvíme kakaem a vlijeme na pekáč k bílému těstu. Z pudinku, mléka a cukru uvaříme hustý pudink, tvaroh smícháme s také s cukrem. Nyní klademe na těsto v pekáči střídavě kupky ochuceného tvarohu, uvařeného pudinku a džemu. Pudinku vrstvíme na jedno místo více. Dáme do vyhřáté trouby na 180 °C a upečeme.
2
Pudink můžeme použít jakýkoliv, tak stejně i džem. Záleží na chuti. Od věci by nebyly ani kousky např. zavařených meruněk místo džemu.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Šťavnatý mrkvový koláč (buchta) s ořechy - hrnková buchta podle Lidky

Šťavnatý mrkvový koláč (buchta) s…

Jednoduchá citronová buchta

Jednoduchá citronová buchta

Cuketová buchta ala brownies

Cuketová buchta ala brownies

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • allena89
    allena89 | 23. 10. 2014 14:06

    Moc dobrá buchta!

  • allena89
    allena89 | 23. 10. 2014 14:06

    Moc dobrá buchta!

  • Marek | 3. 5. 2014 09:53

    si robite srandu takto nazvat kolac 8-) skuste to povedat ludom na fore ocelulitide.sk v sekcii vyziva :-P

  • Alice | 16. 2. 2014 12:03

    nevím proč, ale tvaroh i marmeláda mi protekly na spod, takže mi zůstávají na plechu a buchta nahoře. Co jsem udělala špatně?

  • Martin | 16. 11. 2013 10:44

    Ahoj a jak dlouho se má buchta péci?

  • Uživatel (#105653) | 27. 10. 2013 21:39

    Tato buchta je opravdu mňamózní a jednoduchá a když se to pěkně poskládá, ani nemusí vypadat celulozoidně. :)

  • veru | 11. 8. 2013 18:08

    celulitida se jmenuje proto,protože tam jsou jakoby ty boule nahoře z pudingu atd..a vypada to podobně jako na prdelce ;-) I :))

  • sarka-carka | 12. 4. 2013 21:46

    výborná

  • janča | 21. 2. 2013 21:40

    tak zítra jí vyzkoušim..vypadá dobře 8-) 8-)

  • pipča
    pipča | 12. 2. 2013 12:29

    na to jak je název odporný je buchta snadná, dobrá a rychlá

  • thellma | 2. 9. 2011 12:11

    Zase trochu něco jiného a moc dobrá.

  • marcelanovakova
    marcelanovakova | 8. 5. 2011 19:50

    Tak dnes jsem recept zkoušela a opravdu můžu vřele doporučit. Je MOC dobrá a není náročná .....

  • Lucka | 16. 3. 2011 19:04

    Trošičku jsem se bála toho tvarohu protože ho moc nemusím, ale v této kombinaci s pudinkem a marmeládou je to paráda...krasně pocukrovat a už se může mlsat :-)

  • Irča | 10. 12. 2010 09:48

    Díky za opravu receptu. Hned včera jsem buchtičku upekla s měruňkama místo marmelády a dvěma tvarohy a :-) je vynikající. Půl plechu už večer padlo.

  • Tereza T
    Tereza T | 8. 12. 2010 14:38

    Opraveno, díky.

  • Irča | 8. 12. 2010 13:09

    Taky v tom mám trošku zmatek. Kolik a kam patří ten olej a co cukr, to si ho mám nasypat kolik chci?? Chtěla jsem buchtu vyzkoušet o víkendu, ale nejsem si jistá. :-\

  • Tina | 7. 12. 2010 12:00

    prosím, co jsou to všechny ingredience na těsto? kolik tam přijde oleje? ten je na vymazání pekáče anebo i do těsta? děkuji

  • evinecka
    evinecka | 3. 12. 2010 09:55

    vynikající

  • Pája S | 20. 2. 2010 20:10

    Dnes padla volba na tuto senza buchtu.Je moc chutný.Jasná 1.:-)

  • Pája S | 20. 2. 2010 20:06

    Dnes padla volba na tento koláč a je moc chutný.Jasná 1.:-)

  • Kristýna Novotná | 20. 2. 2010 12:35

    Teď jsem dopekla a moc mi to chutná. Příště ale nahradím tu marmeládu spíše nějakým ovoce. Příjde mi totiž, že je příliš sladká vůči zbytku náplně. Ale i tak je to výborné :)

  • venyss venyss | 6. 7. 2009 13:23

    Klasický,hluboký pekáč.

  • zdenka supolova | 5. 7. 2009 18:29

    Na jak velký "pekáč" to je?Děkuji.

  • venyss venyss | 5. 7. 2009 14:37

    Tak jsem konečně vyzkoušela. Jů to byla rychlost a s takovým perfektním chuťovým výsledkem! Jak je ta celulitida krásná!1.

  • Markéta Sýkorová | 6. 12. 2008 10:23

    Buchta je naprosto dokonalá, moc děkuji za recept, který nemá chybu

  • Daniela Šrámková | 15. 5. 2008 20:21

    Moc moc dobrá. Nahradila jsem jeden hrnek celozrnou moukou (to kvůli tý celulitidě :o)), navrh naskládala broskve a kladla kopečky čoko pudinku a tvarohu. Pekla jsem při nižší teplotě trochu déle, to kvůli tý celozrnce a výsledek mňamózní :o) díky, brzo zopakuju!

  • Lenka | 15. 3. 2008 09:49

    Moc dobrá, vyzkoušela i sestra...taky chceme tak nádhernou celulitidu :-) Všem moc chutnala :-)

  • Magda | 13. 3. 2008 11:14

    O víkendu jsem pekla a suchá nám nepřipadala. Dělala jsem hromádky jednu vedle druhé.

  • Evka | 11. 3. 2008 20:03

    Mě se zdála tato buchta dost suchá... Snad by se tam mělo přidat trochu více pudingu navrch a těsto udělat trochu řídší...

  • Daniella O. | 6. 3. 2008 16:04

    Recept jsem si trochu upravila na Buchtu anti-celulitida (mene cukru a odtucnene mleko). Po chutove strance je vyborna a co se vzhledu tyka?...Kez by celulitida vypadala take tak krasne...

  • Tereza J. | 6. 3. 2008 07:00

    Marsí, to je krásny výraz "prostorově výrazná" :))) Mala som nadmerne prostorově výraznou známu, ktorá mala u lekára napísané v karte "pre obezitu nevyšetrovateľná". S úsmevom chcela, nech jej to prepíšu na tučná. Prvý a poslednýkrát v živote som videla, že lekárka musela pacienta pri vyšetrení fonendoskopom obísť. Ale humoru mala na rozdávanie. Takže sú aj horšie prípady:)))

  • Marsi | 5. 3. 2008 20:16

    Holky kliddek...ja mela celulitidu i kdyz jsem mela íý kilo,ted mam ňí a je to furt stejny dolikaty problem,akorat s tim rozdilem,ze teed jsem trochu vice pprostorove vyrazna...:-}}

  • marika hulová | 5. 3. 2008 18:58

    dekuji

  • Tereza J. | 5. 3. 2008 16:04

    Vieročka, celulitídu majú aj menej statné dámy, je to porucha v ukladaní tuku v bunkách, takže aj statné dámy môžu byť bez celulitídy:)))

  • Jana | 5. 3. 2008 16:00

    Ten název je fakt hrozný. Už kvůli němu bych to nikdy nepekla.

  • Věra z Dc | 5. 3. 2008 14:04

    Mariko, celulitida se jmenuje asi proto, aby jsme si představili jak budeme vypadat až buchtu sníme. Jinak celulitidě se říká pomerančová kůže (mají ji statnější osoby) tak buchta bude asi tak trochu hrbolatá, ale určitě moc moc dobrá :-)

  • ladislava | 5. 3. 2008 12:13

    Pekla jsem, místo marmelády byly jahody a bezva. Vláčná a chutná.

  • Angella Horvátová Horvátová z Brodec | 4. 3. 2008 18:04

    Vypadá skvěle. Zbožňuju mlíko, tak tam dám aspoň tři hrnky. Můžu tam dát i zavařený jahody, nebo kdybi měly v Bile i broskve? Už se těším, až jí dám dětskám k věčeři jak se asi budou tvářtit.

  • marika hulová | 4. 3. 2008 17:59

    muzu se zeptat, proc se tomu rika zrovna buchta celulitida?

  • Mila Foglova | 4. 3. 2008 13:52

    oooooooooo to musi byt dobrota, hned to vyzkousim :)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Buchty Dopolední svačina Svačina Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Džem Kakao Mléko Olej Polohrubá mouka Prášek do pečiva Tvaroh Vanilkový pudink Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Výborný chléb, který se vždy povede

Výborný chléb, který se vždy povede

Jablečné koláčky z listového těsta

Jablečné koláčky z listového těsta

Mrkvové muffiny

Mrkvové muffiny

Brokolicová (květáková) roláda

Brokolicová (květáková) roláda

Bramborovo-šunkový květák se sýrem

Bramborovo-šunkový květák se sýrem

Hruškový koláč s tvarohovým těstem a žmolenkou

Hruškový koláč s tvarohovým těstem a…

Sušenky z ovesných vloček s kokosem

Sušenky z ovesných vloček s kokosem

Tortilla s kuřecím masem a špenátem

Tortilla s kuřecím masem a špenátem

Vepřové se zelím v minutkové verzi

Vepřové se zelím v minutkové verzi

Doporučujeme

50 minut
Krůtí pečeně

Krůtí pečeně

20 minut
Rychlá mexická fazolová polévka

Rychlá mexická fazolová polévka

45 minut
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou strouhankou

Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…

90 minut
Francouzské brambory

Francouzské brambory

80 minut
Strouhaný kakaový koláč

Strouhaný kakaový koláč

45 minut
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

60 minut
Tvarohová bábovka

Tvarohová bábovka

35 minut
Palačinka z trouby s karamelizovaným ovocem

Palačinka z trouby s karamelizovaným…

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

Poslední sledované recepty

33
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína
25
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
17
Klasický recept na polevu na perníčky
Klasický recept na…
16
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
13
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Kuřecí prsa na kari se…

Zajímavé články

Recepty, které přežily pád komunismu aneb Co se jedlo za „totáče“ a milujeme to i dnes?
Recepty, které přežily pád komunismu aneb Co se…
Od pondělí do pátku: Rychlé a snadné večeře, které připravíte jen z pár surovin
Od pondělí do pátku: Rychlé a snadné večeře,…
Šílené dorty: Česká cukrářka ohromuje svět svými sladkými výtvory
Šílené dorty: Česká cukrářka ohromuje svět svými…
Luxusní pečené vepřové: 3 jednoduché recepty, které jste určitě neznali
Luxusní pečené vepřové: 3 jednoduché recepty,…
Hřejivé podzimní menu nejen na víkend: Od snídaně až po večeři
Hřejivé podzimní menu nejen na víkend: Od snídaně…
AHA.cz S rakovinou bojující Něrgešová: První slova o tom, kolik jí zbývá času

S rakovinou bojující Něrgešová: První slova o tom, kolik jí zbývá času

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Co se dělo 17. listopadu 1989 v ulicích a jak jsme vypadali? Zavzpomínejte na fotkách ze sametové revoluce

Co se dělo 17. listopadu 1989 v ulicích a jak jsme vypadali? Zavzpomínejte na fotkách ze sametové revoluce

Blesk pro ženy 10 zásadních žen sametové revoluce: Co dělají dnes?

10 zásadních žen sametové revoluce: Co dělají dnes?

Ženy.cz Jste plachý extrovert? Když působíte jako dvě protikladné osobnosti

Jste plachý extrovert? Když působíte jako dvě protikladné osobnosti

Blesk.cz Ondřej Brzobohatý vysekl poklonu své manželce ve Zrádcích: Nezbyl mi jedinej nehet!

Ondřej Brzobohatý vysekl poklonu své manželce ve Zrádcích: Nezbyl mi jedinej nehet!

SportRevue.cz FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

Maminka.cz Přiznání moderátorky Lucie Křížkové: 'Nevím, kde se stala chyba, ale moje děti spolu zatím nemají úplně ideální vztah...'

Přiznání moderátorky Lucie Křížkové: 'Nevím, kde se stala chyba, ale moje děti spolu zatím nemají úplně ideální vztah...'

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která nejvíce riskují: Kdo nemá žádné zábrany a rád překonává limity?

5 znamení zvěrokruhu, která nejvíce riskují: Kdo nemá žádné zábrany a rád překonává limity?

Další doporučené recepty:

Buchta (koláč) z přesnídávek - jednoduchá a vláčná
Buchta (koláč) z přesnídávek -…
Buchta a la kráva Milka
Buchta a la kráva Milka
Buchta alá medovník
Buchta alá medovník
Buchta Majka
Buchta Majka
Buchta Margot  "píchaná"
Buchta Margot "píchaná"
Buchta Margotka
Buchta Margotka
  • Recepty.cz
  • Buchta celulitida
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact