• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Buchta a la kráva Milka
Napište svůj komentář k receptu

Buchta a la kráva Milka

autor: smuslatko
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Buchta a la kráva Milka
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Krém
    • 1
      ks zakysaná smetana
    • 600
      g borůvky
    • 100
      g bílá čokoláda (Milka)
  • Poleva
    • 150
      g moučkový cukr
    • 2
      ks bílá čokoláda (Milka)
    • 4
      lžíce borůvky (šťáva z borůvek !)
  • Těsto
    • 200
      g máslo
    • 5
      lžíce olej
    • 1
      ks vanilkový cukr
    • 1
      ks prášek do pečiva
    • 150
      g cukr
    • 100
      g solamyl (bramborový škrob)

Postup přípravy receptu

1
Borůvky přecedíme a necháme okapat. Ve vodní lázni si necháme rozpustit 1 čokoládu, když je rozpuštena tak přidáme lžici zak. smetany a míchame pak přidáme zbytek smetany a okapané borůvky, vše rozmixujeme mixérem. Máslo, olej a cukr vyšleháme, Postupně přisleháváme i vajíčka, každé vajíčko šleháme alespoň 1min. Ostatní suché suroviny promícháme a přišleháme k vaječnému základu. Do vysokého plechu s peč. papírem nalejeme nejprve těsto, na to těsto nalejeme borůvkovou smetanu, lžící projedeme po těste aby se smetana s těstem trochu pomíchala. Dáme péct do vyháté trouby na 150´C ca 30min. Když je buchta vychladlá tak si připravíme polevu. Zase necháme rozpustit 1 čokoládu, než se rozpustí tak smícháme šťávu z borůvek s cukrem, toto pak přidáme po troškách do rozehřáté čokolády a mícháme.Nalejeme na buchtu a rozneseme po celém povrchu. Necháme zastydnout. Pak si rozehřejeme poslední čokoládu a tou děláme kravské fleky dle vlastní fantazie. Pak už jen necháme ztuhnout, nakrajíme a papáme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Šťavnatý mrkvový koláč (buchta) s ořechy - hrnková buchta podle Lidky

Šťavnatý mrkvový koláč (buchta) s…

Buchta s marmeládou a kokosem z Anglie

Buchta s marmeládou a kokosem z Anglie

Cuketová buchta ala brownies

Cuketová buchta ala brownies

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Zdena | 23. 2. 2015 18:47

    Mělo by vám vadit zveřejňovat zkopírované recepty vydávané za své.

  • Zdena | 12. 2. 2015 12:51

    Hlavně že vám to nevadí.

  • Zdena | 28. 1. 2015 19:37

    Prosím, nekopírujte recepty a fotografie.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Buchty Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílá čokoláda Borůvky Cukr Máslo Moučkový cukr Olej Prášek do pečiva Solamyl (bramborový škrob) Vanilkový cukr Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Ořechové řezy naší babičky

Ořechové řezy naší babičky

Bramborák z chleba

Bramborák z chleba

Jablečné čatní

Jablečné čatní

Mazanec vánočka III.

Mazanec vánočka III.

Kompotová buchta na plech

Kompotová buchta na plech

Banánový koktejl na spaní

Banánový koktejl na spaní

Muffiny na více způsobů

Muffiny na více způsobů

Jednoduchá (nejen) žampionovo-smetanová omáčka - rychle a chutně

Jednoduchá (nejen) žampionovo…

Bramboráky se zelnou směsí

Bramboráky se zelnou směsí

Doporučujeme

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

41
Višňový koláč s čokoládou
Višňový koláč s čokoládou
33
Litý perník s jablky
Litý perník s jablky
31
Houbový guláš
Houbový guláš
28
Švédské masové kuličky
Švédské masové kuličky
27
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce

Zajímavé články

Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky, kandovaným zázvorem i povidly
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky…
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
AHA.cz Brožová drsně o Jílkové: Míše dnes asi přeskočilo

Brožová drsně o Jílkové: Míše dnes asi přeskočilo

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Učitelka, děkan, prodejce aut: Kdo jsou a co dělají sourozenci českých celebrit?

Učitelka, děkan, prodejce aut: Kdo jsou a co dělají sourozenci českých celebrit?

Blesk pro ženy Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Češi a Slováci ohromili šejky: Obří mejdan v Dubaji vedli Slávik s Rolins

Češi a Slováci ohromili šejky: Obří mejdan v Dubaji vedli Slávik s Rolins

SportRevue.cz Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Maminka.cz Tady hlídám já! 40 momentek, na kterých převzali mateřské povinnosti kočičí parťáci

Tady hlídám já! 40 momentek, na kterých převzali mateřské povinnosti kočičí parťáci

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Další doporučené recepty:

Budapešťské šunkové (sýrové) závitky
Budapešťské šunkové (sýrové) závitky
Budín de pina, ananasový piškot
Budín de pina, ananasový piškot
Buchta (koláč) z přesnídávek - jednoduchá a vláčná
Buchta (koláč) z přesnídávek -…
Buchta alá medovník
Buchta alá medovník
Buchta celulitida
Buchta celulitida
Buchta Majka
Buchta Majka
  • Recepty.cz
  • Buchta a la kráva Milka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact