Zapečené brynzové halušky
Brynzové halušky
Bramborové noky s dušeným špenátem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Maso tří barev
Fazolková polévka II.
Italská kuchyně- předkrmy - salát…
Kuřecí prsa v slanině
Zapékané brambory s brokolicí a…
Dýně s kořenovou zeleninou na smetaně…
Těstoviny se špenátem a masem
Pikantní vepřové se smaženou rýží
Šťouchané brambory s jarní cibulkou
Španělská bramborová polévka
Brokolicová polévka se smetanou
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Dýňové muffiny
Bramborový guláš
Houbová omáčka krok za krokem
Hraběnčiny řezy
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek