• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Brownies s dýňovým krémem
Napište svůj komentář k receptu

Brownies s dýňovým krémem

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Brownies s dýňovým krémem
Brownies s dýňovým krémem
Brownies s dýňovým krémem
Brownies s dýňovým krémem
Brownies s dýňovým krémem
Brownies s dýňovým krémem
4fotografie
Nahrát fotku
 

Vypadá to jako mramorovaná buchta a taky to něco takového je. Vláčný čokoládový podklad se snoubí s lahodnou dýňovou náplní. Jestli milujete brownies, tak tohle vám nedá spát!

Suroviny

10 porce
    • 300
      g hořká čokoláda
    • 125
      g máslo
    • 100
      g třtinový cukr
    • 1
      ks vanilkový cukr
    • 2
      ks vejce
    • 100
      g hladká mouka
    • 2
      lžíce kakao
    • 0,50
      lžička prášek do pečiva
    • 1
      špetka sůl
  • Dýňová náplň
    • 1
      hrnek dýňové pyré
    • 1
      hrnek smetana
    • 50
      g cukr krupice
    • 1
      ks vejce
    • 30
      g hladká mouka
    • 0,50
      lžička prášek do perníku
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
Troubu předehřejte na 180 °C. Formu vyložte pečicím papírem. Do kastrůlku nalámejte čokoládu, přidejte máslo, oba cukry a na mírném plameni za stálého míchání vše rozpusťte. Odstavte z ohně a všlehejte vejce.

RADA: Poleva patří do chladna

2
V míse promíchejte mouku, kakao, prášek do pečiva i sůl a zlehkla spojte s čokoládovou směsí. Třetinu těsta nalijte do formy a pečte asi 5 minut, až povrch lehce zatuhne.

RADA: Jak skladovat chléb?

3
Zatím připravte dýňovou náplň. Všechny suroviny dejte do mísy a prošlehejte dohladka. Předpečené těsto přelijte dýňovým krémem. Zbylé čokoládové těsto nařeďte asi dvěma lžícemi vody, promíchejte a rozetřete na dýňový krém. Pomocí špejle vytvořte spirálové obrazce a dopečte 35 minut. Před krájením nechte brownies dobře vychladnout.

RADA: Hrnková dýňová roláda

4
Recept pro vás připravil časopis F.O.O.D.

RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Brownies cupcake

Brownies cupcake

Fazolové brownies

Fazolové brownies

Malinové brownies

Malinové brownies

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dezerty
Svačina Pečení Česko Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krupice Dýňové pyré Hladká mouka Hořká čokoláda Kakao Máslo Prášek do pečiva Prášek do perníku Smetana Sůl Třtinový cukr Vanilkový cukr Vejce

Vanilkový extrakt

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Sýrová pomazánka s česnekem II.

Sýrová pomazánka s česnekem II.

Mazanec II.

Mazanec II.

Krkovička jako bramboráková

Krkovička jako bramboráková

Celerové placičky

Celerové placičky

Hruškový koláč s jogurtem a žmolenkou

Hruškový koláč s jogurtem a žmolenkou

Kávový zákusek - řezy

Kávový zákusek - řezy

Čokoládová bábovka ze zakysanky

Čokoládová bábovka ze zakysanky

Sýrová omáčka s čerstvou bazalkou

Sýrová omáčka s čerstvou bazalkou

Kuřecí maso se šunkou a hermelínem

Kuřecí maso se šunkou a hermelínem

Doporučujeme

30 minut
Mexický hrnec s rýží

Mexický hrnec s rýží

55 minut
Švestkové knedlíky z bramborového těsta

Švestkové knedlíky z bramborového…

20 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

Domácí kečup

Domácí kečup

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Vanilkový extrakt

Poslední sledované recepty

140
Dýňová tortila
Dýňová tortila
105
Máslové řízky
Máslové řízky
81
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
50
Švestkové knedlíky z bramborového těsta
Švestkové knedlíky z…
49
Klasické lečo
Klasické lečo

Zajímavé články

Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát, září jako duha a je doslova nabitý živinami
Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát,…
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři suroviny!
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři…
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které připravíte do půl hodiny
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které…
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na recepty pro zoufalé babičky
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na…
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch se starou technikou zdobení dortů
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch…
AHA.cz 5 let po smrti Hany Krampolové (†59): O její hrob se nikdo nestará

5 let po smrti Hany Krampolové (†59): O její hrob se nikdo nestará

Mimibazar Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Dáma.cz Karel Gott, jak ho neznáte: Zlatý slavík na fotkách, které vás překvapí

Karel Gott, jak ho neznáte: Zlatý slavík na fotkách, které vás překvapí

Blesk pro ženy Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Ženy.cz Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Blesk.cz Blonďatá fanynka ukázala snímky z dovolené: Romantika s Miraiem!

Blonďatá fanynka ukázala snímky z dovolené: Romantika s Miraiem!

SportRevue.cz FOTO: Paulina Gretzky a 25 dalších půvabných dcer bývalých slavných sportovců

FOTO: Paulina Gretzky a 25 dalších půvabných dcer bývalých slavných sportovců

Maminka.cz Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Blesk Horoskopy 5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

Další doporučené recepty:

Brownies
Brownies
Brownies - vláčné a kypré :-)
Brownies - vláčné a kypré :-)
Brownies cupcake
Brownies cupcake
Brownies stromky
Brownies stromky
Brownies z USA
Brownies z USA
Bruselské hovězí - minutka
Bruselské hovězí - minutka
  • Recepty.cz
  • Brownies s dýňovým krémem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact