• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Broskvový koláč z listového těsta
Napište svůj komentář k receptu

Broskvový koláč z listového těsta

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.4
hodnotilo: 11
doba přípravy: 50 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Broskvový koláč z listového těsta
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      balíček listové těsto
    • 1
      plechovka broskvový kompot
    • 200
      g tvaroh
    • 150
      g zakysaná smetana
    • 60
      g cukr
    • 2
      ks vejce

Postup přípravy receptu

1
Z listového těsta vyválíme placku a vložíme do koláčové formy o průměru cca 30 cm. Forma musí být vyložená pečícím papírem nebo vymazaná tukem. Placka by měla být asi 2 mm silná.
2
Na těsto navršíme rovnoměrně konzervované broskve. Z tvarohu, zakysané smetany, cukru a vajec připravíme krém, který na broskve rovnoměrně nalijeme. Pečeme v troubě na 170 °C asi 35-40 minut (v horkovzdušné 160 °C).
3
Je to velmi chutný moučník, který připravíte během 10 minut.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Švestkový koláč z listového těsta

Švestkový koláč z listového těsta

Dijonský koláč slaný - z listového těsta

Dijonský koláč slaný - z listového…

Slaný koláč z listového těsta

Slaný koláč z listového těsta

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • monika | 30. 4. 2013 14:11

    Koláč je vynikající, jednoduchý a vypadá krásně. Jen mi manžel přes noc zmlsal 2/3broskovového kompotu, tak jsem dělala napůl z ananasu a na kousek dala místo ovoce marmeládu. S ananasem nic moc, už bych neopakovala. K marmeládové části jsem se ještě nedostala...Jo a taky jsem dělala z většího množství tvarohu.

  • Eva | 22. 1. 2013 21:03

    Dobrý den.Ráda bych zkusila tento moučník.Mám jeden dotaz,mohu to listové těsto použít též na normální plech,nemám totiž kulatý,děkuji.

  • Poly | 25. 5. 2012 21:52

    Dneska upečeno a opravdu se povedl, recept je šikovný, všechno zabere málo času a příprava je jednoduchá, mňam, už se těším na snídani 8-)

  • Eli | 6. 3. 2007 17:26

    Vyborny! Akorat misto broskvi jsem dala merunky. Je to dobrutka, doufam ze to vsechno nesnim nez se pritel vrati z prace:-)

  • bubí | 6. 3. 2007 13:05

    Můj třetí výtvor v životě... jen jsem dala více tvarohové náplně a pod ovoce piškoty..jednoduché, rychlé a všem chutnalo... mnam..

  • Aninka | 25. 1. 2007 14:43

    S broskvemi to bude dobrota.

  • Evelina K. | 24. 1. 2007 23:23

    Tento kolac pecu opravdu dost casto a vzdy se mi povedl. Je pravda, ze broskve necham poradne okapat od stavy, ale jeste se mi nestalo, ze by se testo nedopeklo. Co se tyce tvarohu, tak ma zlatavou barvu, to ano. Pravdepodobne zalezi i na troube. Ja pecu v horkovzdusne a nikdy mene nez 35 min.

  • Anonym | 24. 1. 2007 17:06

    Já pod broskve ještě naskládám piškoty,které tu vlhkost vtáhnou.

  • Pastis Petite | 24. 1. 2007 16:45

    Listové těsto, pravděpodobně vlivem vlhkosti ovoce, zůstalo nepropečené a rozmatlané, také udaný čas je příliš dlouhý, tvaroh se připaluje. je recept správný?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Koláče, buchty, bublaniny a crumbly Nejlepší dezerty
Moučníky Koláče Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Broskvový kompot Cukr Listové těsto Tvaroh Vejce Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Věnečky z odpalovaného těsta s krémem

Věnečky z odpalovaného těsta s krémem

Pivní vrabci

Pivní vrabci

Hrách a kroupy

Hrách a kroupy

Dýňová bábovka - dvoubarevná

Dýňová bábovka - dvoubarevná

Velikonoční kopřivová nádivka

Velikonoční kopřivová nádivka

Bramborovo-cuketová polévka jednoduše a zdravě

Bramborovo-cuketová polévka jednoduše…

České kuře pečené

České kuře pečené

Zelný salát se zeleninou

Zelný salát se zeleninou

Kapustová polévka se slaninou

Kapustová polévka se slaninou

Doporučujeme

35 minut
Zapečené noky s rajčaty a mletým masem

Zapečené noky s rajčaty a mletým masem

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Kulajda

Kulajda

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

28
Pravé tiramisu bez vajec
Pravé tiramisu bez vajec
21
Kulajda
Kulajda
21
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
16
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…
15
Vepřové maso s celerem
Vepřové maso s celerem

Zajímavé články

Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou dobrotu prince Harryho, čokoládový tiffin nebo karamelové pokušení
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou…
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl, a jak poznat ten kvalitní?
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl,…
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na bouchačky od Jamieho Olivera
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na…
Jablečný koláč 4x jinak: Upečte si sypaný, z křehkého těsta, s mandlemi nebo pudinkem
Jablečný koláč 4x jinak: Upečte si sypaný, z…
Dýňové latte lepší než z kavárny. Naučte se, jak ho připravit doma
Dýňové latte lepší než z kavárny. Naučte se, jak…
AHA.cz Drama v televizi: Vyhazov Adamovské?

Drama v televizi: Vyhazov Adamovské?

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Blesk pro ženy Harémky bourají trendy: Stylistka prozradila, které postavě lichotí a které uškodí!

Harémky bourají trendy: Stylistka prozradila, které postavě lichotí a které uškodí!

Ženy.cz Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Blesk.cz Velký třesk před obnovenou premiérou Plesu upírů: Producent Janeček vyrazil Vojtka! Po 15 letech

Velký třesk před obnovenou premiérou Plesu upírů: Producent Janeček vyrazil Vojtka! Po 15 letech

SportRevue.cz FOTO: Leryn Franco – (bývalá) oštěpařka s postavou sexy modelky

FOTO: Leryn Franco – (bývalá) oštěpařka s postavou sexy modelky

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Jak poznat, že se ve vás probouzí životní energie? Tyto signály vám napoví

Jak poznat, že se ve vás probouzí životní energie? Tyto signály vám napoví

Další doporučené recepty:

Broskvový džem (marmeláda)
Broskvový džem (marmeláda)
Broskvový koláč
Broskvový koláč
Broskvový koláč II.
Broskvový koláč II.
Broskvový moučník
Broskvový moučník
Broskvový želé řez
Broskvový želé řez
Broumovský guláš
Broumovský guláš
  • Recepty.cz
  • Broskvový koláč z listového těsta
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact