• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Broskvové řezy II.
Napište svůj komentář k receptu

Broskvové řezy II.

autor: k.spageta
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 15
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Broskvové řezy II.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 5
      ks vejce
    • 5
      lžíce polohrubá mouka
    • 5
      lžíce cukr krupice
    • 1
      sklenice broskvový kompot
    • 3
      kelímek zakysaná smetana
    • 3
      balíček vanilkový cukr
    • 2
      balíček želé dortové v prášku

Postup přípravy receptu

1
5 žloutků ušleháme s pískovým cukrem. Přidáme mouku a nakonec lehce vmícháme tuhý sníh z bílků. Těsto vylijeme na vymazaný a vysypaný plech a upečeme (180°C asi 15 - 20 min).
2
Až piškot vychladne, dáme na něj smetanu smíchanou s vanilkovými cukry. Potom poklademe okapanými a na plátky nakrájenými broskvemi a zalijeme želatinou.
3
Příprava želatiny: šťávu z broskví dáme do hrnce a dolijeme do 1/2 litru vodou. Do tekutiny rozkvedláme 2 sáčky želé a za stálého míchání přivedeme k varu. Potom odstavíme a za občasného míchání necháme lehce (!) vychladnout. Ještě vlahou želatinou zalijeme moučník.
4
(Pomůcka: želé nalít na moučník hned, jakmile se z něho přestane čoudit. Pokud želé ztuhne moc, lze ještě jednou krátce zahřát)
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Broskvové řezy s pudinkem

Broskvové řezy s pudinkem

Broskvové řezy

Broskvové řezy

Broskvové řezy s drobenkou a čokoládou

Broskvové řezy s drobenkou a čokoládou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Exo-l | 25. 12. 2016 14:31

    No moc se nesmej

  • allena89
    allena89 | 20. 2. 2014 18:23

    Výborný. Nechtělo se mi šlehat sníh tak jsem vyšlehala 6 celých vajec a upekla jsem v dortové formě. Pak jsem dortík překrojila pomazala domácí rajčatovou marmeládou s rumem a krémem ze zakysané smetany s bílým jogurtem, pokladla jsem ovocem (broskve, jahody, maliny), druhý díl piškotu a nahoru zase smetana, ovoce a želatina. Luxusní dobrůtka. Chtěla jsem tu dát fotku, byl moc krásný, ale nestihla jsem ani vyfotit a dort byl fuč.

  • SisiZ | 21. 10. 2012 10:17

    :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D To snad ne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • k.spageta
    k.spageta | 20. 10. 2012 22:41

    Sám se sníh neudělá, to snad logicky dojde každému, že se musí ušlehat. Považovala jsem za zbytečné, to sem psát :-)

  • ferta | 19. 8. 2012 11:06

    ten tuhy snih z bilku mame taky udelat nebo co to tam neni napsani ze bychom to meli udelat !!!!!!!!!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dezerty Zákusky Nejlepší dezerty
Moučníky Zákusky Řezy Dezerty Snídaně Dopolední svačina Svačina Pečení Děti Vegetariáni Narozeniny Výjimečný den Svatba Oslava Silvestr Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Broskvový kompot Cukr krupice Polohrubá mouka Vanilkový cukr Vejce Zakysaná smetana Želé dortové
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bramborová pomazánka II.

Bramborová pomazánka II.

Sardelové chlebíčky

Sardelové chlebíčky

Kokosový koláč

Kokosový koláč

Růžičky z listového těsta

Růžičky z listového těsta

Jemný tvarohový krémovník

Jemný tvarohový krémovník

Broskvová / Meruňková marmeláda (džem) s rumem

Broskvová / Meruňková marmeláda (džem…

Švestkové buchty s drobenkou

Švestkové buchty s drobenkou

Pórková polévka se žampiony

Pórková polévka se žampiony

Avokádový dezert

Avokádový dezert

Doporučujeme

20 minut
Čočkový dhál

Čočkový dhál

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Kulajda

Kulajda

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

68
Jahodové řezy z Galaretky
Jahodové řezy z Galaretky
29
Jablečný víkendový koláč - vláčný
Jablečný víkendový koláč…
29
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou
20
Bramborovo-cuketové placičky s balkánským sýrem
Bramborovo-cuketové…
19
Americké lívance
Americké lívance

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: 5 rychlých a originálních večeří z brambor
Od pondělí do pátku: 5 rychlých a originálních…
7 českých podzimních superpotravin: Jsou levné, pochutnáte si na nich a někdy dokáží i zázraky
7 českých podzimních superpotravin: Jsou levné,…
Nejkrásnější houbové dorty: Originální sladkosti, které potěší nejen vášnivé houbaře
Nejkrásnější houbové dorty: Originální sladkosti,…
Šípky jsou skvělé na imunitu i v kuchyni: 4 recepty, jak je chutně využít
Šípky jsou skvělé na imunitu i v kuchyni: 4…
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin: Krása a kreativita v jednom
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin:…
AHA.cz Bohdalová ve společnosti: Tajemný doprovod vzbudil otázky

Bohdalová ve společnosti: Tajemný doprovod vzbudil otázky

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Ofiny jsou zpět! Jaký typ bude hitem tohoto podzimu?

Ofiny jsou zpět! Jaký typ bude hitem tohoto podzimu?

Ženy.cz Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Blesk.cz Monica Bellucciová: Rozchod s režisérem Timem Burtonem

Monica Bellucciová: Rozchod s režisérem Timem Burtonem

SportRevue.cz FOTO: Sexy tanečnice z palubovek. Krásky, které rozpalují diváky v NBA

FOTO: Sexy tanečnice z palubovek. Krásky, které rozpalují diváky v NBA

Maminka.cz Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Blesk Horoskopy Ezoterické rituály na podzimní rovnodennost: Jak přilákat lásku a hojnost?

Ezoterické rituály na podzimní rovnodennost: Jak přilákat lásku a hojnost?

Další doporučené recepty:

Broskvové knedlíky - bez vajec
Broskvové knedlíky - bez vajec
Broskvové kuře na červeném víně v římském hrnci
Broskvové kuře na červeném víně v…
Broskvové řezy
Broskvové řezy
Broskvové řezy s drobenkou a čokoládou
Broskvové řezy s drobenkou a čokoládou
Broskvové řezy s pudinkem
Broskvové řezy s pudinkem
Broskvové šátečky
Broskvové šátečky
  • Recepty.cz
  • Broskvové řezy II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact