• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Broskvové řezy
Napište svůj komentář k receptu

Broskvové řezy

autor: franche
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 7
doba přípravy: 25 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Broskvové řezy
Broskvové řezy
Broskvové řezy
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

24 porce
  • testo
    • 4
      ks vejce
    • 150
      ml rostlinný olej
    • 150
      g cukr
    • 1
      ks vanilkový pudink
    • 0,50
      ks prášek do pečiva
    • 200
      g hladká mouka
  • krem
    • 1
      ks jogurt
    • 500
      g broskvový kompot
    • 2
      kelímek šlehačka
    • 1
      kelímek zakysaná smetana
    • 2
      plátek bílá želatina
    • 3
      ks vanilkový cukr
  • poleva
    • 2
      ks pudink bez vaření
    • 400
      ml šťáva z broskvového kompotu

Postup přípravy receptu

1
Těsto: všechny přísady smícháme, nejlépe ručním šlehačem. Puding nevaříme, sypeme pudinkový prášek! Dáme na formu 30 x 40. Pečeme v předehřáté troubě 180° C, horkovzdusna jen 160°C, 20 - 25 min.
2
Po vychladnutí potíráme krémem. Želatinu připravíme podle návodu a postupně přidáváme zakysanou smetanu a vyšlehanou šlehačku s vanil. cukrem. Rozetřeme hladce na hotové těsto.
3
Puding bez vaření (vanilkový) připravíme podle návodu, ale jen s tím množstvím co zde píše. Naplníme do sáčku děláme na krém mřížky. Až do kunzumování necháme v chladnu.
4
P.S.: Měla jsem málo šťávy z kompotu, přidala jsem ješte br. džus nebo multivitamínový džus pro barvu
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Broskvové řezy s pudinkem

Broskvové řezy s pudinkem

Broskvové řezy II.

Broskvové řezy II.

Broskvové řezy s drobenkou a čokoládou

Broskvové řezy s drobenkou a čokoládou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • milan | 9. 10. 2012 12:13

    :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-( ;-) :-P :-D :-[ :-[ :-[ :-[ mnam dobrota

  • franche | 26. 11. 2011 17:03

    :-) ano...vse smichat....dochutit vanilkovym cukrem...a nakonec...vyslehanou slehacku ;-) ..... .......ono je vlastne jedno...jestli zak. smetana...muzeze tam dat jen jogurt a slehacku....podle chuti...dostala jsem recept od kamaradky a original byl jen ze slehacky....a to neni zrovna moje chut...takze kezdemu jak chutna....myslim,ze s bilym jogurtem bez cuti...je to vic osvezujici... :-)))

  • Věrka | 18. 10. 2011 11:04

    Ten jogurt ma byt bily? bez prichute? a pridava se do kremu spolecne se zakysanou smetanou a slehackou?

  • Klára K. | 17. 5. 2011 21:22

    Pekne ďakujem, recept ide do mojich obľúbených :-) O:-)

  • franche | 16. 5. 2011 19:13

    ;-) pani Klaro....200 g mouky ,1/2 pr.do.pece

  • Klára K. | 15. 5. 2011 16:31

    Ten prášok do pečiva je jeden a pol sáčku? Aký hrnček sa použije na tú múku? prosím o odpoveď ďakujem O:-) O:-) O:-) O:-)

  • franche | 15. 5. 2011 16:23

    8-) rozlozime na upecene testo....

  • Květa | 13. 5. 2011 16:13

    Kompotované broskve dáme do krému, nebo rozložíme na na upečené těsto?

  • recepty73
    recepty73 | 13. 5. 2011 14:57

    ...krém je moc dobrý, želatinu používám sypkou od Dr.Oetkera(ztužovač), s tou mřížkou je to dobrý nápad...

  • Jarka O. | 13. 5. 2011 12:39

    To vypadá moc hezky :-)

  • Eva1 | 12. 5. 2011 22:36

    Dobrý nápad s těmi mřížkami ;-) ;-) <3

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílá želatina Broskvový kompot Cukr Hladká mouka Jogurt Prášek do pečiva Pudink bez vaření Rostlinný olej Šlehačka Šťáva z broskvového kompotu Vanilkový cukr Vanilkový pudink Vejce Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Těstoviny s olivami

Těstoviny s olivami

Švei-ču-žou

Švei-ču-žou

Rybízový koláč s kokosem

Rybízový koláč s kokosem

Italské masové kuličky se špagetami

Italské masové kuličky se špagetami

Benediktinská vejce

Benediktinská vejce

Veganský thajský sójový guláš

Veganský thajský sójový guláš

Jablečné žabí tlamičky se skořicí

Jablečné žabí tlamičky se skořicí

Italské Tiramisu (Florencie)

Italské Tiramisu (Florencie)

Lehké Cookies

Lehké Cookies

Doporučujeme

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

60
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
20
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
18
Kuře Kung - Pao
Kuře Kung - Pao
17
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
14
Litý perník s jablky
Litý perník s jablky

Zajímavé články

Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i nasladko. A má jednu velkou výhodu!
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i…
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá cukrárny po celém světě
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá…
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým vám vydrží až do jara
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým…
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez lepku a s minimem kalorií!
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez…
AHA.cz Neskutečných 178 milionů! Heřmánek sepsal závěť den před smrtí

Neskutečných 178 milionů! Heřmánek sepsal závěť den před smrtí

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Blesk pro ženy Stylové ikony nad 70 let: Co se můžeme naučit od Havlové, Vondráčkové či Meryl Streep?

Stylové ikony nad 70 let: Co se můžeme naučit od Havlové, Vondráčkové či Meryl Streep?

Ženy.cz 5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

Blesk.cz Vášeň v Naked Attraction: Polibky, pak zklamání! Co následovalo po žhavém rande?

Vášeň v Naked Attraction: Polibky, pak zklamání! Co následovalo po žhavém rande?

SportRevue.cz FOTO: Plážové sporty. Díky roztleskávačkám pastva pro (mužské) oči

FOTO: Plážové sporty. Díky roztleskávačkám pastva pro (mužské) oči

Maminka.cz 25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

Blesk Horoskopy Tarotskop na říjen: Na Váhy toho bude moc, Střelci se vrhnou do dobrodružství a Býky čeká láska

Tarotskop na říjen: Na Váhy toho bude moc, Střelci se vrhnou do dobrodružství a Býky čeká láska

Další doporučené recepty:

Broskvové (meruňkové) muffiny
Broskvové (meruňkové) muffiny
Broskvové knedlíky - bez vajec
Broskvové knedlíky - bez vajec
Broskvové kuře na červeném víně v římském hrnci
Broskvové kuře na červeném víně v…
Broskvové řezy II.
Broskvové řezy II.
Broskvové řezy s drobenkou a čokoládou
Broskvové řezy s drobenkou a čokoládou
Broskvové řezy s pudinkem
Broskvové řezy s pudinkem
  • Recepty.cz
  • Broskvové řezy
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact