Brambory v krásně křupavé krustičce ze sýra a vlašských oříšků jsou skutečnou dobrotou, kterou můžete jíst jen tak nebo jako originální přílohu. Hotové jsou jedna dvě a jistě si na nich pochutná úplně každý.
RADA: Jak na nejlepší domácí hranolky
RADA: Zkuste další recepty z brambor
Hranolky
Bramborové hranolky zapečené s uzeným…
Hranolky se sýrem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Italská omáčka
Čokoládový dort
Papriková pomazánka II.
Plněné žampióny speciál
Francouzské bagety (Baguettes)
Frankfurtská polévka s hlívou
Citronový nebo pomerančový koláč (řez…
Banánová roláda s margotkou
Krůtí pečeně
Rychlá mexická fazolová polévka
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…
Francouzské brambory
Strouhaný kakaový koláč
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny
Tvarohová bábovka
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…