Brambory v krásně křupavé krustičce ze sýra a vlašských oříšků jsou skutečnou dobrotou, kterou můžete jíst jen tak nebo jako originální přílohu. Hotové jsou jedna dvě a jistě si na nich pochutná úplně každý.
RADA: Jak na nejlepší domácí hranolky
RADA: Zkuste další recepty z brambor
Hranolky
Bramborové hranolky zapečené s uzeným…
Hranolky se sýrem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuřecí na smetaně s ananasem
Rajská polévka s krupicovými haluškami
Tvarohový koláč s meruňkami
Mazané řízky
Špagety se špenátovým pestem
Bábovka s vaječným likérem a jablky
Květákové makarony
Dušená kapusta se slaninou
Jahodové lívanečky II.
Ostrokyselá čínská polévka
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Pomazánka z pečeného česneku
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Perníčky
Klasická gulášová polévka
Marry Me Chicken