• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Bramborový tatarák
Napište svůj komentář k receptu

Bramborový tatarák

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.7
hodnotilo: 9
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bramborový tatarák
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 5
      ks brambory vařené, jemně nastrouhané
    • 1
      lžíce červená paprika
    • 0,50
      sklenice kečup - jemný
    • 1
      lžička sůl
    • 0,50
      lžička pepř mletý
    • 5
      stroužek česnek
    • 2
      dl rostlinný olej
    • 3
      lžička hořčice
    • chilli
    • 2
      lžička sojová omáčka

Postup přípravy receptu

1
Všechny uvedené ingredience smícháme dohromady a necháme uležet v lednici nebo ihned použijeme na topinky apod.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Tatarák z uzeného lososa

Tatarák z uzeného lososa

Babiččin falešný tatarák

Babiččin falešný tatarák

Falešný tatarák z uzeniny

Falešný tatarák z uzeniny

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • monty | 20. 4. 2011 12:37

    místo sojové omáčky bych skusil pár kapek worcestru :-)

  • DájaH | 24. 11. 2010 18:54

    Moc dobrá a vděčná pomazánka, dělám ji leta. V ledničce v pohodě vydrží i pár dní, k tomu nasucho opečený toustový chleba... :-P ... chlapi by se jí ujedli ... Olej dávám olivový, abych utišila svoje svědomí, že ho pomazánka vstřebá docela hodně :-[ , i když celé 2 decky asi ne, prostě přikapávám, až přestane být lepivá...

  • Tereza T
    Tereza T | 24. 11. 2010 14:09

    Díky, opraveno.

  • Ladia
    Ladia | 24. 11. 2010 14:06

    1 lžička soli, 3 lžičky hořčice, 5 stroužků česneku, 2 lžičky sójové omáčky :-P

  • Tereza T
    Tereza T | 24. 11. 2010 13:55

    Ano souhlasí.

  • honza | 24. 11. 2010 11:04

    Opravdu souhlasí ty 2dl oleje a lžíce soli na pouhých 5ks brambor? Zdá se mi to docela masakr :-)

  • Tereza J. | 19. 9. 2007 19:05

    emiaky sú uvarené , uč to tu Pani Mária poznamenala : )))

  • Di | 19. 9. 2007 18:59

    Pokud vím, tak se tohle jídlo dělá z vřených ještě teplých brambor.

  • Anonym | 19. 9. 2007 18:33

    Samo že ze syrových, jinak to není tatarák...

  • wocinka | 6. 4. 2007 11:04

    výborné, dávám za 1, snědlo se hned, i když jinak manžel nad jídlem bez masa hrne pysk :-)

  • Marie Horáková | 6. 3. 2006 11:12

    Brambory se musí uvařit, nejlépe celé ve slupce a vychladlé oloupat.

  • Bjoe K | 6. 3. 2006 11:08

    Ty brambory mám dát syrové???

  • Máca | 6. 2. 2006 12:54

    Nemá chybu!!! Levné, rychlé a syté

  • Kristina Guziurová | 2. 7. 2005 12:55

    Skvělý recept,hned se všechno snědlo a hlavně je to jednoduché.

  • KAMILA | 28. 9. 2004 11:22

    DNESKA TO ZKUSÍM,ALE JINAK JE TO STARÁ ZNÁMÁ "LUTENICE"

  • Pavlína Řeřuchová | 21. 9. 2004 12:56

    Je to velice výborné a má to báječnou chut.a doporučuji to všem.

  • Zdenda | 30. 4. 2004 12:27

    hmm, je to dobrý, ale připomělo mi to polívku ze sekery :o)

  • xxx xxx | 22. 4. 2004 12:27

    to sů problémy...

  • Tonča | 10. 3. 2004 19:10

    Je to vážně bašta.Doporučila jsem recept známým a byl úspěch.

  • jana | 8. 3. 2004 11:16

    Kečup dle chuti,jinak skenice(250ml)

  • a abu | 5. 3. 2004 18:52

    Já si nedovedu představit 1/2 sklenice kečupu. Jak velkého kečupu je to půlka?

  • sarobrouk | 2. 3. 2004 13:45

    Vařené ve slupce a pak nastrouhané, tak to dělala moje babička. A zkusím i ten žloutek, aby to bylo jako doopravdy tatarák.

  • Martina | 25. 2. 2004 13:38

    Je to výborné a dnes si to opět dělám k večeři

  • sobul | 21. 2. 2004 05:53

    samozřejmě, že z vařených je to i v jiných kuchařkách a není to žádná novinka. My to děláme už cca 30 let a je to dobrý

  • Jana | 19. 2. 2004 21:12

    Musí být jen vařené brambory.Je to vynikajicí.

  • Anonym | 19. 2. 2004 20:12

    A my jsme ho dělali pokaždé z masa

  • dee | 9. 2. 2004 20:45

    Takže je to něco jako lutenice?

  • Jiří | 9. 2. 2004 11:58

    My jsme jej dělali vždy z vařených a 1 den odleželých brambor.

  • jarmila hrabánková | 8. 2. 2004 13:44

    ze syrových si to nějak nedovedu představit.

  • houska | 6. 2. 2004 18:55

    záleží na chuti. Kolegyně dělala ze syrových a údajně měla větší úspěch než z vařených. já mám zkušenost pouze z vařených

  • Vladimír Petrovský | 6. 2. 2004 17:27

    Tak se konečně někdo jednoznačně vyjádřete,

  • ada | 5. 2. 2004 14:37

    Když je to tatarák tak by vařené být neměly, ne?

  • Marta Králová | 4. 2. 2004 14:27

    Zapomněl jsi napsat,že brambory jsou vařené...Docela důležité...

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Tatarák
Pokrmy Oběd Večeře Rychlá večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Červená paprika Česnek Chilli Hořčice Kečup - jemný Pepř mletý Rostlinný olej Sojová omáčka Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vánoční chlebíček ze zbylých bílků

Vánoční chlebíček ze zbylých bílků

Rychlá zelňačka III.

Rychlá zelňačka III.

Vepřový chilli guláš

Vepřový chilli guláš

Sýrovo-šunkoví šneci

Sýrovo-šunkoví šneci

Veselá prošívaná deka

Veselá prošívaná deka

Český chleba v cizině

Český chleba v cizině

Zeleninová pánev

Zeleninová pánev

Řecký těstovinový salát

Řecký těstovinový salát

Vepřové maso s celerem

Vepřové maso s celerem

Doporučujeme

20 minut
Pečené batáty se zelným salátem a pestem

Pečené batáty se zelným salátem a…

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

300 minut
Pečená husa s kaštanovou nádivkou a červeným zelím

Pečená husa s kaštanovou nádivkou a…

50 minut
Nejlepší bramborové knedlíky

Nejlepší bramborové knedlíky

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

100 minut
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše

Husí stehna, červené zelí a domácí…

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Poslední sledované recepty

26
Nejlepší bramborové knedlíky
Nejlepší bramborové…
25
Kaštanové kuličky
Kaštanové kuličky
19
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
15
Dýňový kompot
Dýňový kompot
15
Pohanková kaše (falešná houbová), základní recept
Pohanková kaše (falešná…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás zahřejí
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás…
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat trochu jinak
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat…
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka: Upečte si vláčný moučník z rodinné kuchařky
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka:…
Svatomartinský kvíz: Znáte tradice a zvyky, které se pojí k 11. listopadu?
Svatomartinský kvíz: Znáte tradice a zvyky, které…
Pečená husa nesmí na svatého Martina chybět. Jak ji připravit, aby byla měkká a křupavá?
Pečená husa nesmí na svatého Martina chybět. Jak…
AHA.cz NÁSILÍ U PILAROVÉ: Ex jí uhodil... a protrhl bubínek!

NÁSILÍ U PILAROVÉ: Ex jí uhodil... a protrhl bubínek!

Mimibazar Svátek sv. Martina: husa, víno... Znáte příběh této tradice?

Svátek sv. Martina: husa, víno... Znáte příběh této tradice?

Dáma.cz Zlatokopky podle zvěrokruhu: Ženám v těchto znameních jde často jen o peníze

Zlatokopky podle zvěrokruhu: Ženám v těchto znameních jde často jen o peníze

Blesk pro ženy Výklad karet Lenormand na listopad: Kdo otěhotní a komu se obrátí život vzhůru nohama?

Výklad karet Lenormand na listopad: Kdo otěhotní a komu se obrátí život vzhůru nohama?

Ženy.cz „Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

„Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

Blesk.cz Dara Rolins měla obří show: Polibky Nedvěda, ale i pláč na pódiu

Dara Rolins měla obří show: Polibky Nedvěda, ale i pláč na pódiu

SportRevue.cz FOTO: Jsou rychlé a sexy! Toto je 13 nejkrásnějších (ex)lyžařek z posledních sezon

FOTO: Jsou rychlé a sexy! Toto je 13 nejkrásnějších (ex)lyžařek z posledních sezon

Maminka.cz Máma dvojčat a trojčat: Jsem unavená, chybí mi randění s mým mužem. S pěti dětmi je to sakra těžké, ale my se nedáme!

Máma dvojčat a trojčat: Jsem unavená, chybí mi randění s mým mužem. S pěti dětmi je to sakra těžké, ale my se nedáme!

Blesk Horoskopy Výklad karet Lenormand na listopad: Kdo otěhotní a komu se obrátí život vzhůru nohama?

Výklad karet Lenormand na listopad: Kdo otěhotní a komu se obrátí život vzhůru nohama?

  • Recepty.cz
  • Bramborový tatarák
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact