• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Bramborový guláš s fazolemi a hovězím masem
Napište svůj komentář k receptu

Bramborový guláš s fazolemi a hovězím masem

autor: AnetkaTom
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 33
doba přípravy: 220 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bramborový guláš s fazolemi a hovězím masem
Bramborový guláš s fazolemi a hovězím masem
Bramborový guláš s fazolemi a hovězím masem
Bramborový guláš s fazolemi a hovězím masem
Bramborový guláš s fazolemi a hovězím masem
Bramborový guláš s fazolemi a hovězím masem
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

12 porce
    • 800
      g hovězí maso přední/zadní/kližka
    • 3
      ks cibule velké
    • 1
      lžíce sádlo
    • 9
      lžička červená paprika zarovnaná
    • 1
      špetka kmín
    • 1
      špetka pepř mletý černý
    • 1
      špetka sůl
    • 3
      stroužek česnek velké
    • 12
      ks brambory střední
    • 3
      plechovka fazole v tomatové omáčce
    • 4
      lžíce hladká mouka na půl litru vody
    • 1
      lžíce petrželka čerstvá nebo sušená

Postup přípravy receptu

1
Cibuli nakrájíme nadrobno. Hovězí maso nakrájíme na malé kostičky. Pak maso promícháme v misce s pepřem a kmínem.
2
Na sádle osmažíme cibuli do růžova. Pak přidáme maso a opečeme. Pak přidáme česnek nakrájený na plátky, sůl a červenou papriku. Promícháme a hned podlijeme vodou - tak, aby maso bylo kompletně ponořené. Přiklopíme pokličkou a vaříme do změknutí masa - počítejte min. 2 hodiny, čím déle, tím lépe. Občas promíchejte, v případě potřeby dolijte vodu.

RADA: Segedínský guláš z chytrého hrnce

3
Když je maso dostatečně měkké, přidáme brambory nakrájené na kostičky. Opět bude potřeba dolít vodu, aby bylo vše kompletně ponořeno a vaříme do změknutí brambor.
4
Pak přidáme dostatečné množství mouky rozmíchané ve studené vodě (mouky dejte dle požadované hustoty, já doporučuji cca 4 vrchovaté lžíce v 1/2 litru vody) a guláš tím zahustíme a vše provaříme.
5
Guláš dochutíme solí. Pak přidáme fazole v rajčatové omáčce, necháme je přejít varem a přidáme petrželku. Promícháme, odstavíme a podáváme. Ideální přílohou je chleba.

RADA: Domácí nehnětený chléb ze tří surovin

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Segedínský guláš - F.O.O.D.

Segedínský guláš - F.O.O.D.

Gulášová polévka

Gulášová polévka

Zabijačkový guláš

Zabijačkový guláš

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Omáčky & guláše
Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Červená paprika Česnek Cibule Fazole v tomatové omáčce Hladká mouka Hovězí maso Kmín Pepř mletý Petrželka Sádlo Sůl

Vepřový guláš

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Boubínské bramboráčky

Boubínské bramboráčky

Mrkvová bábovka

Mrkvová bábovka

Třešňový koláč II.

Třešňový koláč II.

Zelné knedlíky

Zelné knedlíky

Bloody Mary II.

Bloody Mary II.

Zdravý chléb do formy

Zdravý chléb do formy

Domácí Trdelník

Domácí Trdelník

Pečené kuře s rýží

Pečené kuře s rýží

Pudinkové pokušení

Pudinkové pokušení

Doporučujeme

45 minut
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

20 minut
Asijské nudle s restovanou zeleninou

Asijské nudle s restovanou zeleninou

30 minut
Jednoduchá brokolicová polévka

Jednoduchá brokolicová polévka

35 minut
Palačinka z trouby s karamelizovaným ovocem

Palačinka z trouby s karamelizovaným…

30 minut
Červené kuřecí kari

Červené kuřecí kari

50 minut
Bramborové knedlíky plněné špenátem a žampiony

Bramborové knedlíky plněné špenátem a…

90 minut
Skořicové šneky

Skořicové šneky

30 minut
Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem

Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

Vepřový guláš

Poslední sledované recepty

25
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
22
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…
21
Polévka z pečené zeleniny
Polévka z pečené zeleniny
21
Pečené vepřové ocásky (nejen) s bramborami
Pečené vepřové ocásky …
20
Progresivní špagety, základní recept
Progresivní špagety,…

Zajímavé články

Pečené brambory podle princezny Diany: Díky geniálnímu triku byly dokonale křupavé
Pečené brambory podle princezny Diany: Díky…
Dnes je Mezinárodní den mužů! 24 tipů na dobroty, které můžete tomu svému připravit
Dnes je Mezinárodní den mužů! 24 tipů na dobroty,…
Řapíkatý celer je nejenom křupavá svačinka, po které zhubnete. Objevte jeho kouzlo!
Řapíkatý celer je nejenom křupavá svačinka, po…
Jak poznat zralé avokádo? 5 užitečných rad a triky, díky kterým rychle změkne
Jak poznat zralé avokádo? 5 užitečných rad a…
Recepty, které přežily pád komunismu aneb Co se jedlo za „totáče“ a milujeme to i dnes?
Recepty, které přežily pád komunismu aneb Co se…
AHA.cz Děsivý pád Denisy Pfauserové! Řeší se vážné poranění páteře

Děsivý pád Denisy Pfauserové! Řeší se vážné poranění páteře

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Blesk pro ženy Z šílené přehlídky kostýmů na Miss Universe přecházel zrak: Srí Lanka přišla v konvici, Česko nasadilo parohy

Z šílené přehlídky kostýmů na Miss Universe přecházel zrak: Srí Lanka přišla v konvici, Česko nasadilo parohy

Ženy.cz Učňák není ostuda! Mámy, dovolme dětem dělat to, co je baví

Učňák není ostuda! Mámy, dovolme dětem dělat to, co je baví

Blesk.cz Hlavní hvězda nové komedie Na horách: Nechci se na sebe dívat!

Hlavní hvězda nové komedie Na horách: Nechci se na sebe dívat!

SportRevue.cz FOTO: 17 sportovkyň, které se toho nebály a pózovaly nahé pro Playboy

FOTO: 17 sportovkyň, které se toho nebály a pózovaly nahé pro Playboy

Maminka.cz Mami, bolí mě v krku! Angína: Jak poznáte streptokoka a zda pomůžou vždy antibiotika.

Mami, bolí mě v krku! Angína: Jak poznáte streptokoka a zda pomůžou vždy antibiotika.

Blesk Horoskopy Nový díl Eroskopu: Které znamení »to« potřebuje právě teď? A kdo je nejsmyslnější?

Nový díl Eroskopu: Které znamení »to« potřebuje právě teď? A kdo je nejsmyslnější?

Další doporučené recepty:

Bramborový guláš
Bramborový guláš
Bramborový guláš III.
Bramborový guláš III.
Bramborový guláš s baby karotkou
Bramborový guláš s baby karotkou
Bramborový guláš s hlívou
Bramborový guláš s hlívou
Bramborový guláš se smetanou
Bramborový guláš se smetanou
Bramborový chléb
Bramborový chléb
  • Recepty.cz
  • Bramborový guláš s fazolemi a hovězím masem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact