• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Bramborový guláš s fazolemi a hovězím masem
Napište svůj komentář k receptu

Bramborový guláš s fazolemi a hovězím masem

autor: AnetkaTom
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 32
doba přípravy: 220 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bramborový guláš s fazolemi a hovězím masem
Bramborový guláš s fazolemi a hovězím masem
Bramborový guláš s fazolemi a hovězím masem
Bramborový guláš s fazolemi a hovězím masem
Bramborový guláš s fazolemi a hovězím masem
Bramborový guláš s fazolemi a hovězím masem
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

12 porce
    • 800
      g hovězí maso přední/zadní/kližka
    • 3
      ks cibule velké
    • 1
      lžíce sádlo
    • 9
      lžička červená paprika zarovnaná
    • 1
      špetka kmín
    • 1
      špetka pepř mletý černý
    • 1
      špetka sůl
    • 3
      stroužek česnek velké
    • 12
      ks brambory střední
    • 3
      plechovka fazole v tomatové omáčce
    • 4
      lžíce hladká mouka na půl litru vody
    • 1
      lžíce petrželka čerstvá nebo sušená

Postup přípravy receptu

1
Cibuli nakrájíme nadrobno. Hovězí maso nakrájíme na malé kostičky. Pak maso promícháme v misce s pepřem a kmínem.
2
Na sádle osmažíme cibuli do růžova. Pak přidáme maso a opečeme. Pak přidáme česnek nakrájený na plátky, sůl a červenou papriku. Promícháme a hned podlijeme vodou - tak, aby maso bylo kompletně ponořené. Přiklopíme pokličkou a vaříme do změknutí masa - počítejte min. 2 hodiny, čím déle, tím lépe. Občas promíchejte, v případě potřeby dolijte vodu.

RADA: Segedínský guláš z chytrého hrnce

3
Když je maso dostatečně měkké, přidáme brambory nakrájené na kostičky. Opět bude potřeba dolít vodu, aby bylo vše kompletně ponořeno a vaříme do změknutí brambor.
4
Pak přidáme dostatečné množství mouky rozmíchané ve studené vodě (mouky dejte dle požadované hustoty, já doporučuji cca 4 vrchovaté lžíce v 1/2 litru vody) a guláš tím zahustíme a vše provaříme.
5
Guláš dochutíme solí. Pak přidáme fazole v rajčatové omáčce, necháme je přejít varem a přidáme petrželku. Promícháme, odstavíme a podáváme. Ideální přílohou je chleba.

RADA: Domácí nehnětený chléb ze tří surovin

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Segedínský guláš - F.O.O.D.

Segedínský guláš - F.O.O.D.

Gulášová polévka

Gulášová polévka

Zabijačkový guláš

Zabijačkový guláš

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Omáčky & guláše
Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Červená paprika Česnek Cibule Fazole v tomatové omáčce Hladká mouka Hovězí maso Kmín Pepř mletý Petrželka Sádlo Sůl

Vepřový guláš

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kotlety na paprice

Kotlety na paprice

Zeleninová směs na špagety

Zeleninová směs na špagety

Cuketové hody

Cuketové hody

Dýňový kompot s ananasovou šťávou

Dýňový kompot s ananasovou šťávou

Tatarka

Tatarka

Nízká čokoládová buchta

Nízká čokoládová buchta

Super tenké těsto na pizzu

Super tenké těsto na pizzu

Jahodovo-smetanové řezy

Jahodovo-smetanové řezy

Bylinkové kuře (králík) pečené na hlívě

Bylinkové kuře (králík) pečené na…

Doporučujeme

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Kulajda

Kulajda

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Vepřový guláš

Poslední sledované recepty

213
Vyprošťovací česnečka
Vyprošťovací česnečka
176
Kuskus se sušenými rajčaty a fazolkami
Kuskus se sušenými…
125
Boloňské špagety
Boloňské špagety
114
Hovězí vývar s vejcem a sýrem
Hovězí vývar s vejcem a…
89
Dosa indická falešná (palačinka), základní recept
Dosa indická falešná …

Zajímavé články

Nejkrásnější houbové dorty: Originální sladkosti, které potěší nejen vášnivé houbaře
Nejkrásnější houbové dorty: Originální sladkosti,…
Šípky jsou skvělé na imunitu i v kuchyni: 4 recepty, jak je chutně využít
Šípky jsou skvělé na imunitu i v kuchyni: 4…
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin: Krása a kreativita v jednom
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin:…
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj připravit lahodný nápoj i dezert podle receptu Josefa Maršálka
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj…
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou dobrotu prince Harryho, čokoládový tiffin nebo karamelové pokušení
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou…
AHA.cz Třaskavý konec u Boučka? Vyjádření moderátora mluví za vše

Třaskavý konec u Boučka? Vyjádření moderátora mluví za vše

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Tohle byly největší ikony 90. let! Jak vypadají dnes?

Tohle byly největší ikony 90. let! Jak vypadají dnes?

Ženy.cz Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Blesk.cz Hnátková z Okresního přeboru Jaroslava Pokorná (79): Vyrůstala v Kafkově rodině!

Hnátková z Okresního přeboru Jaroslava Pokorná (79): Vyrůstala v Kafkově rodině!

SportRevue.cz FOTO: 28 sportovkyň, které se nechaly fotit nahé a ukázaly (skoro) všechno

FOTO: 28 sportovkyň, které se nechaly fotit nahé a ukázaly (skoro) všechno

Maminka.cz První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo musí přestat utrácet a kdo chytne ve vztahu druhý dech?

Horoskop na další týden: Kdo musí přestat utrácet a kdo chytne ve vztahu druhý dech?

Další doporučené recepty:

Bramborový guláš
Bramborový guláš
Bramborový guláš III.
Bramborový guláš III.
Bramborový guláš s baby karotkou
Bramborový guláš s baby karotkou
Bramborový guláš s hlívou
Bramborový guláš s hlívou
Bramborový guláš se smetanou
Bramborový guláš se smetanou
Bramborový chléb
Bramborový chléb
  • Recepty.cz
  • Bramborový guláš s fazolemi a hovězím masem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact