• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Bramborový guláš s fazolemi a hovězím masem
Napište svůj komentář k receptu

Bramborový guláš s fazolemi a hovězím masem

autor: AnetkaTom
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 32
doba přípravy: 220 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bramborový guláš s fazolemi a hovězím masem
Bramborový guláš s fazolemi a hovězím masem
Bramborový guláš s fazolemi a hovězím masem
Bramborový guláš s fazolemi a hovězím masem
Bramborový guláš s fazolemi a hovězím masem
Bramborový guláš s fazolemi a hovězím masem
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

12 porce
    • 800
      g hovězí maso přední/zadní/kližka
    • 3
      ks cibule velké
    • 1
      lžíce sádlo
    • 9
      lžička červená paprika zarovnaná
    • 1
      špetka kmín
    • 1
      špetka pepř mletý černý
    • 1
      špetka sůl
    • 3
      stroužek česnek velké
    • 12
      ks brambory střední
    • 3
      plechovka fazole v tomatové omáčce
    • 4
      lžíce hladká mouka na půl litru vody
    • 1
      lžíce petrželka čerstvá nebo sušená

Postup přípravy receptu

1
Cibuli nakrájíme nadrobno. Hovězí maso nakrájíme na malé kostičky. Pak maso promícháme v misce s pepřem a kmínem.
2
Na sádle osmažíme cibuli do růžova. Pak přidáme maso a opečeme. Pak přidáme česnek nakrájený na plátky, sůl a červenou papriku. Promícháme a hned podlijeme vodou - tak, aby maso bylo kompletně ponořené. Přiklopíme pokličkou a vaříme do změknutí masa - počítejte min. 2 hodiny, čím déle, tím lépe. Občas promíchejte, v případě potřeby dolijte vodu.

RADA: Segedínský guláš z chytrého hrnce

3
Když je maso dostatečně měkké, přidáme brambory nakrájené na kostičky. Opět bude potřeba dolít vodu, aby bylo vše kompletně ponořeno a vaříme do změknutí brambor.
4
Pak přidáme dostatečné množství mouky rozmíchané ve studené vodě (mouky dejte dle požadované hustoty, já doporučuji cca 4 vrchovaté lžíce v 1/2 litru vody) a guláš tím zahustíme a vše provaříme.
5
Guláš dochutíme solí. Pak přidáme fazole v rajčatové omáčce, necháme je přejít varem a přidáme petrželku. Promícháme, odstavíme a podáváme. Ideální přílohou je chleba.

RADA: Domácí nehnětený chléb ze tří surovin

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Segedínský guláš - F.O.O.D.

Segedínský guláš - F.O.O.D.

Gulášová polévka

Gulášová polévka

Zabijačkový guláš

Zabijačkový guláš

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Omáčky & guláše
Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Červená paprika Česnek Cibule Fazole v tomatové omáčce Hladká mouka Hovězí maso Kmín Pepř mletý Petrželka Sádlo Sůl

Vepřový guláš

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Božský koláč

Božský koláč

Vdolky pečené v troubě

Vdolky pečené v troubě

Slané pečivo - co dům dal

Slané pečivo - co dům dal

Marináda na králíka nebo kuře

Marináda na králíka nebo kuře

Lahodný roládový moučník

Lahodný roládový moučník

(nejen) Vepřová uzenářská pečeně

(nejen) Vepřová uzenářská pečeně

Rychlá vajíčková pomazánka s pomazánkovým máslem

Rychlá vajíčková pomazánka s…

Tvarohový cheesecake s borůvkami

Tvarohový cheesecake s borůvkami

Sněhové pusinky II.

Sněhové pusinky II.

Doporučujeme

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Vepřový guláš

Poslední sledované recepty

27
Kuře Kung - Pao
Kuře Kung - Pao
20
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
17
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
16
Mangový cheesecake
Mangový cheesecake
15
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce

Zajímavé články

Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i nasladko. A má jednu velkou výhodu!
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i…
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá cukrárny po celém světě
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá…
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým vám vydrží až do jara
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým…
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez lepku a s minimem kalorií!
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez…
AHA.cz Neskutečných 178 milionů! Heřmánek sepsal závěť den před smrtí

Neskutečných 178 milionů! Heřmánek sepsal závěť den před smrtí

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Blesk pro ženy Stylové ikony nad 70 let: Co se můžeme naučit od Havlové, Vondráčkové či Meryl Streep?

Stylové ikony nad 70 let: Co se můžeme naučit od Havlové, Vondráčkové či Meryl Streep?

Ženy.cz 5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

Blesk.cz Vášeň v Naked Attraction: Polibky, pak zklamání! Co následovalo po žhavém rande?

Vášeň v Naked Attraction: Polibky, pak zklamání! Co následovalo po žhavém rande?

SportRevue.cz FOTO: Plážové sporty. Díky roztleskávačkám pastva pro (mužské) oči

FOTO: Plážové sporty. Díky roztleskávačkám pastva pro (mužské) oči

Maminka.cz 25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

Blesk Horoskopy Tarotskop na říjen: Na Váhy toho bude moc, Střelci se vrhnou do dobrodružství a Býky čeká láska

Tarotskop na říjen: Na Váhy toho bude moc, Střelci se vrhnou do dobrodružství a Býky čeká láska

Další doporučené recepty:

Bramborový guláš
Bramborový guláš
Bramborový guláš III.
Bramborový guláš III.
Bramborový guláš s baby karotkou
Bramborový guláš s baby karotkou
Bramborový guláš s hlívou
Bramborový guláš s hlívou
Bramborový guláš se smetanou
Bramborový guláš se smetanou
Bramborový chléb
Bramborový chléb
  • Recepty.cz
  • Bramborový guláš s fazolemi a hovězím masem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact