• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Bramborový guláš s fazolemi a hovězím masem
Napište svůj komentář k receptu

Bramborový guláš s fazolemi a hovězím masem

autor: AnetkaTom
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 32
doba přípravy: 220 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bramborový guláš s fazolemi a hovězím masem
Bramborový guláš s fazolemi a hovězím masem
Bramborový guláš s fazolemi a hovězím masem
Bramborový guláš s fazolemi a hovězím masem
Bramborový guláš s fazolemi a hovězím masem
Bramborový guláš s fazolemi a hovězím masem
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

12 porce
    • 800
      g hovězí maso přední/zadní/kližka
    • 3
      ks cibule velké
    • 1
      lžíce sádlo
    • 9
      lžička červená paprika zarovnaná
    • 1
      špetka kmín
    • 1
      špetka pepř mletý černý
    • 1
      špetka sůl
    • 3
      stroužek česnek velké
    • 12
      ks brambory střední
    • 3
      plechovka fazole v tomatové omáčce
    • 4
      lžíce hladká mouka na půl litru vody
    • 1
      lžíce petrželka čerstvá nebo sušená

Postup přípravy receptu

1
Cibuli nakrájíme nadrobno. Hovězí maso nakrájíme na malé kostičky. Pak maso promícháme v misce s pepřem a kmínem.
2
Na sádle osmažíme cibuli do růžova. Pak přidáme maso a opečeme. Pak přidáme česnek nakrájený na plátky, sůl a červenou papriku. Promícháme a hned podlijeme vodou - tak, aby maso bylo kompletně ponořené. Přiklopíme pokličkou a vaříme do změknutí masa - počítejte min. 2 hodiny, čím déle, tím lépe. Občas promíchejte, v případě potřeby dolijte vodu.

RADA: Segedínský guláš z chytrého hrnce

3
Když je maso dostatečně měkké, přidáme brambory nakrájené na kostičky. Opět bude potřeba dolít vodu, aby bylo vše kompletně ponořeno a vaříme do změknutí brambor.
4
Pak přidáme dostatečné množství mouky rozmíchané ve studené vodě (mouky dejte dle požadované hustoty, já doporučuji cca 4 vrchovaté lžíce v 1/2 litru vody) a guláš tím zahustíme a vše provaříme.
5
Guláš dochutíme solí. Pak přidáme fazole v rajčatové omáčce, necháme je přejít varem a přidáme petrželku. Promícháme, odstavíme a podáváme. Ideální přílohou je chleba.

RADA: Domácí nehnětený chléb ze tří surovin

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Segedínský guláš - F.O.O.D.

Segedínský guláš - F.O.O.D.

Gulášová polévka

Gulášová polévka

Zabijačkový guláš

Zabijačkový guláš

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Omáčky & guláše
Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Červená paprika Česnek Cibule Fazole v tomatové omáčce Hladká mouka Hovězí maso Kmín Pepř mletý Petrželka Sádlo Sůl

Vepřový guláš

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zelňačka tety Vandy

Zelňačka tety Vandy

Ředkvičkový salát

Ředkvičkový salát

Óbr dort - číslice

Óbr dort - číslice

Domácí hranolky bez tuku

Domácí hranolky bez tuku

Debrecínské závitky

Debrecínské závitky

Lučinovo-nivová pomazánka

Lučinovo-nivová pomazánka

Malinové profiterolky

Malinové profiterolky

Hovězí na kari s česnekem

Hovězí na kari s česnekem

Broskvové (meruňkové) muffiny

Broskvové (meruňkové) muffiny

Doporučujeme

Smetanové fleky se zelím

Smetanové fleky se zelím

60 minut
Dýňový kompot

Dýňový kompot

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

105 minut
Řepánky

Řepánky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Vepřový guláš

Poslední sledované recepty

37
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
21
Zapečené těstoviny s květákem a kapustou
Zapečené těstoviny s…
17
Dýňové latte
Dýňové latte
15
Placičky ze zbylé bramborové kaše
Placičky ze zbylé…
15
Klasické lečo
Klasické lečo

Zajímavé články

Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám budou chutnat
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám…
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším řešením je jedna chutná kombinace
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším…
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich rychlou večeři, svačinu, snídani i pohoštění pro návštěvu
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich…
Bleskové moučníky do pracovního týdne: S našimi recepty připravíte vcukuletu koláč, dortíky i buchtu na plech
Bleskové moučníky do pracovního týdne: S našimi…
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty, které si můžete dát bez výčitek
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty,…
AHA.cz Rozvod Ebena a Fišerové? Marek šel s pravdou ven!

Rozvod Ebena a Fišerové? Marek šel s pravdou ven!

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Blesk pro ženy Eliška Balzerová zářila na přehlídce: V 76 letech se stala hvězdou módního mola!

Eliška Balzerová zářila na přehlídce: V 76 letech se stala hvězdou módního mola!

Ženy.cz „Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

„Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

Blesk.cz Mecenáš Motoristů, miliardář Chlad: Pustil se do herce Čermáka!

Mecenáš Motoristů, miliardář Chlad: Pustil se do herce Čermáka!

SportRevue.cz FOTO: Paulina Gretzky – sexy blondýna, která kdysi dráždila (nejen) golfistky

FOTO: Paulina Gretzky – sexy blondýna, která kdysi dráždila (nejen) golfistky

Maminka.cz 7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

Blesk Horoskopy 6 znamení zvěrokruhu, která vidí duchy: Patří mezi ně i to vaše?

6 znamení zvěrokruhu, která vidí duchy: Patří mezi ně i to vaše?

Další doporučené recepty:

Bramborový guláš
Bramborový guláš
Bramborový guláš III.
Bramborový guláš III.
Bramborový guláš s baby karotkou
Bramborový guláš s baby karotkou
Bramborový guláš s hlívou
Bramborový guláš s hlívou
Bramborový guláš se smetanou
Bramborový guláš se smetanou
Bramborový chléb
Bramborový chléb
  • Recepty.cz
  • Bramborový guláš s fazolemi a hovězím masem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact