• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Bramborový guláš II.
Napište svůj komentář k receptu

Bramborový guláš II.

autor: jaromirvit
0.0
moje hodnoceni
3.0
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bramborový guláš II.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • slunečnicový olej trocha
    • cibule plný kulinér
    • 300
      g salám junior
    • 700
      g brambory
    • 1
      balení mletá paprika
    • pepř mletý
    • 2
      kostka masox
    • sojová omáčka
    • worcestrová omáčka
    • harmonie chuti
    • chilli omáčka
    • tmavá jíška Knorr

Postup přípravy receptu

1
Na oleji osmahneme za stálého míchání cibuli, stejný postup, jako na klasický guláš, tedy nechat zesklovatět a pokračovat, než se cibulka rozplizne. Nesmí se připálit, proto stále mícháme.
2
Přidáme nakrájený salám a restujeme, až se zatáhne. Přilijeme asi deci vody a nasypeme celý pytlík sladké papriky. Chvíli promícháme, přidáme další asi deci vody, promícháme a zalijeme 2 litry vařící vody.
3
Vhodíme 2 kostky masoxu, pepř, Harmonii chuti, zamícháme a přidáme nakrájené brambory. Dusíme asi 10 minut, dokud brambory nezměknou. Přidáme sojovou a worchestrovou omáčku dle chuti, můžeme přidat chilli omáčku a zahustíme tmavou jíškou Knorr.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bramborový guláš

Bramborový guláš

Bramborový guláš III.

Bramborový guláš III.

Bramborový guláš se smetanou

Bramborový guláš se smetanou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • EliskaS | 9. 4. 2013 12:26

    pobavilo mě nejvíc čekání "až se salám zatáhne" :-DDD takový český salám je tak plný sojy a mouky, že není, jaká masná složka by e v něm měla zatahovat... ale proti gustu... jen ať si pak autor pochutnává, já si tam radši hodím hovězí.

  • Martina | 25. 8. 2012 14:23

    a kde je kečup ten by to totiž určitě završil tou správnou chemickou chutí :D

  • Nelisek00 | 13. 4. 2011 16:06

    je moc dobry

  • garibaldi | 18. 2. 2011 11:20

    stejný názor, příliž polotovarů. Raději dám m letou papriku, česnek, majoránku než nějakou "Harmonii". Lze to také doplnit o fazole, hlavně pro nás chlapi.

  • pan Vařečka | 6. 11. 2007 12:20

    je to moc chemické...

  • lenka sakalikova | 12. 7. 2007 21:33

    prosim,co znamena-plny KULINER?dekuji za odpoved

  • Lusinda | 12. 7. 2007 19:23

    Nicméně nechápu ,kdo dal pětku a bez komentáře.

  • Lusinda | 12. 7. 2007 19:22

    Dvě kostky masoxu a ještě Harmonie chuti,není toho moc,když uvážíme i worchester,sojovku a chilli sauce?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Bramborový Brambory Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso
Maso Pokrmy Z brambor Uzeniny Oběd Večeře Vaření Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Chilli omáčka Cibule Harmonie chuti Masox Mletá paprika Pepř mletý Salám junior Slunečnicový olej Sojová omáčka Tmavá jíška Worcestrová omáčka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Těstovinový salát s tuňákem

Těstovinový salát s tuňákem

Vizovické pečivo

Vizovické pečivo

Smaženice z hub

Smaženice z hub

Srbský kotlet

Srbský kotlet

Banánová bleskovka - dort

Banánová bleskovka - dort

Řízky naruby - na zelenině (leču)

Řízky naruby - na zelenině (leču)

Česneková pomazánka z červené řepy

Česneková pomazánka z červené řepy

Dušený listový špenát na špeku (slanině)

Dušený listový špenát na špeku …

Brokolice (květák) se sýrovou smetanou - zapečená

Brokolice (květák) se sýrovou…

Doporučujeme

90 minut
Dokonale šťavnatá vepřová pečeně

Dokonale šťavnatá vepřová pečeně

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

95 minut
Hovězí sekaná Wellington

Hovězí sekaná Wellington

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

70 minut
Gyoza knedlíčky

Gyoza knedlíčky

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

105 minut
Řepánky

Řepánky

Poslední sledované recepty

27
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
25
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
24
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
19
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…
19
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…

Zajímavé články

Domácí karamel: Rady a tipy, díky kterým připravíte ten nejlepší!
Domácí karamel: Rady a tipy, díky kterým…
Podzimní víkendové hody: Připravte si výtečné menu, od polévky až po moučník!
Podzimní víkendové hody: Připravte si výtečné…
Kvíz: Poznáte názvy jídel v brněnském hantecu? Otestujte se!
Kvíz: Poznáte názvy jídel v brněnském hantecu?…
Víte, co je kuchyňský trojúhelník? Ušetří vám čas, energii i bolavá záda
Víte, co je kuchyňský trojúhelník? Ušetří vám čas…
Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský moučník, který se stal v Japonsku hitem
Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský…
AHA.cz Krize Kostkové a Ebena! Moderátorka přiznala společné trápení

Krize Kostkové a Ebena! Moderátorka přiznala společné trápení

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Komu hrozí finanční krize a kdo prožije romantické chvíle?

Horoskop na další týden: Komu hrozí finanční krize a kdo prožije romantické chvíle?

Ženy.cz Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Blesk.cz Režisér Výměny manželek dohnal policistu k sebevraždě? Detaily z rozsudku!

Režisér Výměny manželek dohnal policistu k sebevraždě? Detaily z rozsudku!

SportRevue.cz VIDEO: 17 sportovkyň, které pózovaly v plavkách pro magazín Sports Illustrated

VIDEO: 17 sportovkyň, které pózovaly v plavkách pro magazín Sports Illustrated

Maminka.cz Od kdy může mít dítě v autě jen podsedák? Nepospíchejte, tohle vás nejspíš překvapí

Od kdy může mít dítě v autě jen podsedák? Nepospíchejte, tohle vás nejspíš překvapí

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Komu hrozí finanční krize a kdo prožije romantické chvíle?

Horoskop na další týden: Komu hrozí finanční krize a kdo prožije romantické chvíle?

  • Recepty.cz
  • Bramborový guláš II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact