• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Bramborový guláš II.
Napište svůj komentář k receptu

Bramborový guláš II.

autor: jaromirvit
0.0
moje hodnoceni
3.0
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bramborový guláš II.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • slunečnicový olej trocha
    • cibule plný kulinér
    • 300
      g salám junior
    • 700
      g brambory
    • 1
      balení mletá paprika
    • pepř mletý
    • 2
      kostka masox
    • sojová omáčka
    • worcestrová omáčka
    • harmonie chuti
    • chilli omáčka
    • tmavá jíška Knorr

Postup přípravy receptu

1
Na oleji osmahneme za stálého míchání cibuli, stejný postup, jako na klasický guláš, tedy nechat zesklovatět a pokračovat, než se cibulka rozplizne. Nesmí se připálit, proto stále mícháme.
2
Přidáme nakrájený salám a restujeme, až se zatáhne. Přilijeme asi deci vody a nasypeme celý pytlík sladké papriky. Chvíli promícháme, přidáme další asi deci vody, promícháme a zalijeme 2 litry vařící vody.
3
Vhodíme 2 kostky masoxu, pepř, Harmonii chuti, zamícháme a přidáme nakrájené brambory. Dusíme asi 10 minut, dokud brambory nezměknou. Přidáme sojovou a worchestrovou omáčku dle chuti, můžeme přidat chilli omáčku a zahustíme tmavou jíškou Knorr.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bramborový guláš

Bramborový guláš

Bramborový guláš III.

Bramborový guláš III.

Bramborový guláš se smetanou

Bramborový guláš se smetanou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • EliskaS | 9. 4. 2013 12:26

    pobavilo mě nejvíc čekání "až se salám zatáhne" :-DDD takový český salám je tak plný sojy a mouky, že není, jaká masná složka by e v něm měla zatahovat... ale proti gustu... jen ať si pak autor pochutnává, já si tam radši hodím hovězí.

  • Martina | 25. 8. 2012 14:23

    a kde je kečup ten by to totiž určitě završil tou správnou chemickou chutí :D

  • Nelisek00 | 13. 4. 2011 16:06

    je moc dobry

  • garibaldi | 18. 2. 2011 11:20

    stejný názor, příliž polotovarů. Raději dám m letou papriku, česnek, majoránku než nějakou "Harmonii". Lze to také doplnit o fazole, hlavně pro nás chlapi.

  • pan Vařečka | 6. 11. 2007 12:20

    je to moc chemické...

  • lenka sakalikova | 12. 7. 2007 21:33

    prosim,co znamena-plny KULINER?dekuji za odpoved

  • Lusinda | 12. 7. 2007 19:23

    Nicméně nechápu ,kdo dal pětku a bez komentáře.

  • Lusinda | 12. 7. 2007 19:22

    Dvě kostky masoxu a ještě Harmonie chuti,není toho moc,když uvážíme i worchester,sojovku a chilli sauce?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Bramborový Brambory Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso
Maso Pokrmy Z brambor Uzeniny Oběd Večeře Vaření Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Chilli omáčka Cibule Harmonie chuti Masox Mletá paprika Pepř mletý Salám junior Slunečnicový olej Sojová omáčka Tmavá jíška Worcestrová omáčka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Plněné pudinkové řezy

Plněné pudinkové řezy

Kyselé zelí do skla

Kyselé zelí do skla

Pracny - recept po babičce

Pracny - recept po babičce

Tatarák z uzeného lososa

Tatarák z uzeného lososa

Placek ze strouhanky

Placek ze strouhanky

Zapečené těstoviny co dům dal

Zapečené těstoviny co dům dal

Jarní polévka s krupicovými nočky

Jarní polévka s krupicovými nočky

Kuskus s tuňákem a zeleninou

Kuskus s tuňákem a zeleninou

Vláčné mrkvové taštičky

Vláčné mrkvové taštičky

Doporučujeme

40 minut
Kuřecí prsa Caprese

Kuřecí prsa Caprese

60 minut
Dýňový kompot

Dýňový kompot

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

30 minut
Vláčný perník s jablky

Vláčný perník s jablky

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

15 minut
Dýňové latte

Dýňové latte

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

38
Vláčný perník s jablky
Vláčný perník s jablky
28
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Asijské nudle s…
25
Chřest ve slanině - smažený, pečený i na gril
Chřest ve slanině -…
24
Pstruzi s bylinkami, citrony a salsou
Pstruzi s bylinkami,…
23
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce

Zajímavé články

Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a péct. Zkuste její hruškové galetky
Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a…
Šťavnatá dýně v podzimní kuchyni: 8 sladkých i slaných receptů, které vám budou zatraceně chutnat
Šťavnatá dýně v podzimní kuchyni: 8 sladkých i…
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám budou chutnat
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám…
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším řešením je jedna chutná kombinace
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším…
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich rychlou večeři, svačinu, snídani i pohoštění pro návštěvu
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich…
AHA.cz Rozvod Ebena a Fišerové? Marek šel s pravdou ven!

Rozvod Ebena a Fišerové? Marek šel s pravdou ven!

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Nenávist podle znamení: Ryby nenávidí agresi, Raci kritiku a Lvi úspěch druhých

Nenávist podle znamení: Ryby nenávidí agresi, Raci kritiku a Lvi úspěch druhých

Blesk pro ženy Jak být na podzim stylová? Hvězdy sázejí na trik, který vždycky funguje!

Jak být na podzim stylová? Hvězdy sázejí na trik, který vždycky funguje!

Ženy.cz „Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

„Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

Blesk.cz Americká megastar Taylor Swift: Skládá na prastarém klavíru z Čech

Americká megastar Taylor Swift: Skládá na prastarém klavíru z Čech

SportRevue.cz FOTO: Sexy holky se slunečníky. Strážní andělé motocyklových závodníků

FOTO: Sexy holky se slunečníky. Strážní andělé motocyklových závodníků

Maminka.cz Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Blesk Horoskopy Magické datum 10. 10. je ideální pro životní změnu: Dnes pošlete do vesmíru přání!

Magické datum 10. 10. je ideální pro životní změnu: Dnes pošlete do vesmíru přání!

  • Recepty.cz
  • Bramborový guláš II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact