Tuňák v sýrových těstovinách
Bramborové knedlíky ze studených…
Zelňáky jihočeské
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zelňáky jsou výborné, jen jsem ještě do těsta přidala 2 vejce a slaninu na kostičky.
Nerozumel jsem pul balicku zeli, jestli kilove nebo pul kilove, tak jem dal z kiloveho pulku a byly vyborny.
Posvícenské koláče z r. 1900
Bulharské řezy
Polévka z vepřových kostí s haluškami
Škvarkové tyčinky
Pečená krůta s pečenými brambory a…
Závin z listového těsta s červenou…
Jahodová marmeláda (džem) s třešněmi
Chutná čína ze sojového masa
Zelný salát se zeleninou
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Jednoduchá brokolicová polévka
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Červené kuřecí kari
Bramborové knedlíky plněné špenátem a…
Skořicové šneky
Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…