Tuňák v sýrových těstovinách
Bramborové knedlíky ze studených…
Zelňáky jihočeské
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zelňáky jsou výborné, jen jsem ještě do těsta přidala 2 vejce a slaninu na kostičky.
Nerozumel jsem pul balicku zeli, jestli kilove nebo pul kilove, tak jem dal z kiloveho pulku a byly vyborny.
Ženevské řezy
Holandské řízky
Hraběnčiny řezy II.
Pomazánka z Romadúru II.
Asijská křupavá kachní prsa s lívanci…
Bezmasé zapečené těstoviny s olivami
Rebarborové čatní
Rajská polévka se špeclemi
Zelená čočka podle Zdeňka Pohlreicha
Bramborový koláč s rozmarýnem
Polévka ze zelí, rajčat a batátů
Palačinky s jablky a slaným karamelem
Dýňové rizoto
Dýňový cheesecake s ricottou
Hovězí bourguignon
Řepánky
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Lokše