Připravte si bramborák trochu jinak. Přidat můžete i nakrájenou slaninu a rozmarýn. Tato jednoduchá a elegantní varianta vás mile překvapí.
RADA: Jak oloupat brambory?
RADA: Jak rychle nastrouhat brambory?
Bramboráky
Mrkvový bramborák
Bramboráky s povidly
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Domácí Rumcajs
Ananasové řezy
Templářský dort tmavý
Vepřová žebírka s medem a zázvorem
Benediktinská vejce
Smaženice z jelítka (tmavého prejtu)
„Šiml“: makovo-tvarohová náplň do…
Babičky škvarkoví šneci
Dukátové buchtičky z remosky s…
Kuba s růžičkovou kapustou a šalvějí
Vánočka ze šesti pramenů
Vánoční jihočeský kuba
Pečené kapří hranolky s tymiánem a…
Štědrovečerní hrachová polévka
Vídeňský bramborový salát
Smažený kapr bez kostí
Jemná rybí polévka
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…