• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Bramborové řízky
Napište svůj komentář k receptu

Bramborové řízky

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bramborové řízky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g brambory
    • 2
      ks vejce 1-2
    • strouhanka
    • hladká mouka
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
Brambory nakrájíme na plátky, osolíme a obalíme běžným způsobem. "Řízky" chutnají podobně jako smažené houby. Hodí se spíše na chuť.
2
Podáváme samotné nebo se studenými omáčkami dle chuti...
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bramborové růžičky

Bramborové růžičky

Barevné bramborové knedlíky (noky)

Barevné bramborové knedlíky (noky)

Bramborové šišky se strouhankou a ořechy

Bramborové šišky se strouhankou a…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • tatík | 24. 1. 2008 15:14

    Když jsou plátky asi 2 cm silné připomíná to chuť rybího filé ( bez rybiny).

  • kuchařinka | 24. 11. 2007 17:09

    Anonyme, ano mohl to být vtip - i to na těchto stránkách čteme často. Lidé už jsou zkrátka takoví - chtějí se za každou cenu bavit... Ale stejně je to dobrá mňamka.

  • Anonym | 16. 11. 2007 20:48

    Kuchařinko, myslím, žes nepochopila, nemohl to být od agresora vtip?

  • kuchařinka | 16. 11. 2007 16:46

    Agresore zítřka a hloupý pobuřovači! Nudíš se? Kde máš ručičky? Že by sis zajel pro maso do jiné kategorie a nepletl si ho s brambory??

  • agresor zitrka | 15. 11. 2007 13:13

    A kde je maso???

  • Anonym | 15. 11. 2007 07:50

    Dělám také zároveň i obal.cibuli a i točeňák - kolečka,dám vše na mísu vyloženou hlávk.salátem a k tomu kys.smetana s česnekem a solí.Prima pohoštění.Obaluji v igel.sáčcích a je to rychlovka.PS

  • Markéta Wierzba | 14. 11. 2007 16:13

    Vyzkoušela jsem, ale u nás to nemělo úspěch.

  • Hana Rožníčková | 14. 11. 2007 10:21

    Také to občas vařím a k tomu udělám zakys. smetanu s nastrouhanou mrkví a je to moc dobré.

  • Renča | 14. 11. 2007 08:37

    Je to výborné!! Doma se potom můžeme všichni utlouct....tento recept máme od jedné známé...a nejlepší je to jíst s mrkvovým salátem...to se pak nabaží chuťové buňky!!

  • Ivana Samcová | 13. 11. 2007 20:17

    Paní Jano, díky za radu, už se těším, až je vyzkouším. O cibuli jsem už slyšela, ale ještě nikdy nezkoušela. Zdravím, Ivana

  • Jana Pátková | 13. 11. 2007 19:44

    Ivo, ty brambory jsou syrové - nakrájené na plátky, nemusí být tenké - tak akorát, nebojte se, po obalení - a pečení to bude dobré, už jsem to také udělala, tak můžete udělat i cibuli na plátky a osmažit - obalenou.

  • Ivana Samcová | 13. 11. 2007 19:05

    Chtěla jsem se zeptat, brambory jsou syrové nebo vařené? A pokud jsou syrové, plátky krájíte hodně tence? Díky za odpověď. Ivana

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Brambory
Pokrmy Z brambor Oběd Večeře Smažení Vegetariáni Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Hladká mouka Strouhanka Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vepřové plátky pana nadlesního

Vepřové plátky pana nadlesního

Rychlá kachna z kuřete

Rychlá kachna z kuřete

Štrůdl se zelím a nivou

Štrůdl se zelím a nivou

Česneková pomazánka z tvarohu

Česneková pomazánka z tvarohu

Brokolice alá brokolice

Brokolice alá brokolice

Česnekové těstoviny se sýrovými rajčátky

Česnekové těstoviny se sýrovými…

Krkovička po cigánsku

Krkovička po cigánsku

Bulgur s kuřecím masem

Bulgur s kuřecím masem

Čokoládové sušenky

Čokoládové sušenky

Doporučujeme

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

24
Cukeťáčky s uzeným masem (bramboráky z cukety)
Cukeťáčky s uzeným masem…
23
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
22
Smažené krůtí řízky
Smažené krůtí řízky
20
Křenová plec na smetaně
Křenová plec na smetaně
20
Houbovo-zeleninová polévka s drožďovou zavářkou
Houbovo-zeleninová…

Zajímavé články

Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky, kandovaným zázvorem i povidly
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky…
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
AHA.cz Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Tragické osudy českých dětských hvězd: Drogy, alkohol, deprese i rakovina

Tragické osudy českých dětských hvězd: Drogy, alkohol, deprese i rakovina

Blesk pro ženy Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Hvězda Ulice Solaříková se mění: Vypadá jako Meg Ryanová

Hvězda Ulice Solaříková se mění: Vypadá jako Meg Ryanová

SportRevue.cz Jedou z kopce. 9 slavných fotbalistů, jejichž kdysi zářivá kariéra padá strmě dolů

Jedou z kopce. 9 slavných fotbalistů, jejichž kdysi zářivá kariéra padá strmě dolů

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

  • Recepty.cz
  • Bramborové řízky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact