• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Bramborové ražniči
Napište svůj komentář k receptu

Bramborové ražniči

autor: cubr
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bramborové ražniči
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg brambory Menších brambor
    • 5
      ks cibule
    • bryndza
    • sůl
    • pepř mletý
    • slunečnicový olej
    • petrželka
    • 200
      g slanina Nebo uzeného bůčku

Postup přípravy receptu

1
Syrové brambory umyjeme i se slupkou a nakrájíme na kolečka silná asi 1 cm. Nakrájíme si na plátky cibuli a bůček. Napichujeme střídavě brambor, cibuli a bůček nebo slaninu a všechny špízy dáme na alobal do zapékací mísy.
2
Pokapeme olejem, osolíme a opepříme, zabalíme a zapečeme asi 20 minut pak obal zvrchu odkryjeme a ještě zapečeme až špízy zezlátnou. Hotové sypeme brynzou a sekanou petrželkou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kastrůlkové ražniči

Kastrůlkové ražniči

Kuřecí ražniči pro lenochy

Kuřecí ražniči pro lenochy

Špízy (ražničí) se zelím

Špízy (ražničí) se zelím

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • jana | 28. 5. 2007 14:56

    Dobry napad =) Je to jednoduche, rychle a jendotlive prisady se daji doplnovat podle toho, co zrovna skyta lednicka. Recept jsem si take trochu upravila, nepouzila jsem alobal,ale zapekaci misu s vikem, kterou jsem vymazala maslem a spizy pote trosku podlila vodou.Aby jidlo nebylo suche, pripravila jsem k tomu dresing z bileho jogurtu, taveneho syru, cesneku a bylinek...

  • Jana z VM | 6. 11. 2006 07:13

    Dělala jsem podle receptu, bylo to výborné, bylo toho málo. Příště musím udělat z dvojité dávky a taky to nkbudu dávat na špejle, ale těsně za sebe do vymazaného pekáčku - ne na alobal, protože i přesto, že jsem jej dost vymazala a ještě špízy pokapala sádlem, přichytilo se to na alobal a ta práce s odděláváním ... takže - je to vynikající večeře, ale příště si postup upravím. Pochopitelně - nejlepší jsou ty brambory....

  • Kamila | 19. 10. 2006 14:18

    Slupky zbaštíte jako u amerických brambor.

  • Anonym | 23. 6. 2005 21:47

    co ty slupky?

  • Andrea Pastirčáková | 22. 6. 2005 20:46

    Rychlé, dobré, můžeme dát i klobásku, různě barevnou papriku, prostě mňamka.

  • Martina | 21. 6. 2005 10:04

    Jednoduche a dobre. Brambory jsem obalila v koreni "americke brambory" a pridala tu papriku (spis pro barvu). Brynzu jsem vynechala tu mam spojenou s haluskami.

  • marie krejzarova | 10. 12. 2004 17:55

    Ještě k tomu napichuji papriku .Dobré.

  • Miroslav | 6. 7. 2004 20:56

    Moc dobré hned jsem si to udělal,jednoduché a rychlé.

Vyberte, co chcete vytisknout
Zdravě i chutně Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Bryndza Cibule Pepř mletý Petrželka Slanina Slunečnicový olej Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zapečené palačinky se špenátem

Zapečené palačinky se špenátem

Velikonoční syrek

Velikonoční syrek

Fazolková polévka II.

Fazolková polévka II.

Jahodové řezy s pudinkem a želé

Jahodové řezy s pudinkem a želé

Achillova pikantní křidýlka

Achillova pikantní křidýlka

Zdravá tortilla

Zdravá tortilla

Harlekýn

Harlekýn

Bulgur s kuřecím masem

Bulgur s kuřecím masem

Božské bezlepkové cookies

Božské bezlepkové cookies

Doporučujeme

Smetanové fleky se zelím

Smetanové fleky se zelím

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

70 minut
Dýňová polévka s červenou čočkou

Dýňová polévka s červenou čočkou

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

90 minut
Rychlá bábovka

Rychlá bábovka

105 minut
Řepánky

Řepánky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

42
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
31
Zapečené vajíčkové chlebíčky / tousty
Zapečené vajíčkové…
25
Pepřová krkovice na houbách
Pepřová krkovice na…
24
Turecká vejce
Turecká vejce
21
Losos s růžičkovou kapustou a bramborovou kaší
Losos s růžičkovou…

Zajímavé články

Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám budou chutnat
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám…
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším řešením je jedna chutná kombinace
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším…
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich rychlou večeři, svačinu, snídani i pohoštění pro návštěvu
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich…
Bleskové moučníky do pracovního týdne: S našimi recepty připravíte vcukuletu koláč, dortíky i buchtu na plech
Bleskové moučníky do pracovního týdne: S našimi…
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty, které si můžete dát bez výčitek
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty,…
AHA.cz Rozvod Ebena a Fišerové? Marek šel s pravdou ven!

Rozvod Ebena a Fišerové? Marek šel s pravdou ven!

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Blesk pro ženy Eliška Balzerová zářila na přehlídce: V 76 letech se stala hvězdou módního mola!

Eliška Balzerová zářila na přehlídce: V 76 letech se stala hvězdou módního mola!

Ženy.cz „Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

„Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

Blesk.cz Pomáda slaví 25 let na scéně: Velký návrat Zuzany Norisové!

Pomáda slaví 25 let na scéně: Velký návrat Zuzany Norisové!

SportRevue.cz Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Maminka.cz GALERIE: Když se dítě narodí v plodovém vaku, je to zázrak! Kterým slavným maminkám se to poštěstilo? A jak to vypadá?

GALERIE: Když se dítě narodí v plodovém vaku, je to zázrak! Kterým slavným maminkám se to poštěstilo? A jak to vypadá?

Blesk Horoskopy 6 znamení zvěrokruhu, která vidí duchy: Patří mezi ně i to vaše?

6 znamení zvěrokruhu, která vidí duchy: Patří mezi ně i to vaše?

  • Recepty.cz
  • Bramborové ražniči
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact