• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Bramborové langoše
Napište svůj komentář k receptu

Bramborové langoše

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 8
doba přípravy: 10 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bramborové langoše
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      ks brambory
    • 300
      g hladká mouka
    • mléko
    • kvásek
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
Všechny suroviny se zpracujeme jako těsto a necháme vykynout. Vytvořené langoše smažíme na tuku. Před podáváním potřeme česnekem nebo kečupem. Možno jíst i na sladko s džemem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bramborové langoše

Bramborové langoše

Rychlé langoše plněné sýrem

Rychlé langoše plněné sýrem

Langoše: recept na základní těsto

Langoše: recept na základní těsto

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • ladislava staffenová | 27. 10. 2009 17:54

    Souhlasím s Jarkou, s těstem musíte pracovat hned, jinak řídne ... dělala jsem a bylo výborné ....

  • katka k | 27. 10. 2009 17:47

    tak jen o mem pokroku: opravdu jsem jen smazila takove "livance" a je to moc dobre i tak, vellmi nadychane, tak nehazim flintu do zita, zkusim i priste :)

  • Jarka O. | 27. 10. 2009 15:44

    U bramborového těsta se musí opatrně s tekutinou, protože těsto stáním řídne. Doporučuju už mouku nepřidávat a usmažit placičky takhle. Těsto dávkujte lžící rovnou na pánev, před tím ji namočte do mouky nebo oleje, rozplácněte. Líp poradit neumím ;-)

  • katka k | 27. 10. 2009 13:49

    me testo vyslo nejake lepive, tak nevim jestli jsem dala moc brambor nebo prelila mlekem, mohl by nekdo upresnit mnozstvi? mam to jako lepidlo...a to uz jsem tam pridala takove mouky

  • Iveta Janatová | 13. 8. 2009 21:17

    Také dělám z droždí (půl kostky) a přidávám vařené brambory je to lepší a jsou nadýchanější ,takto nám to chutná.

  • Valentinka I. | 10. 2. 2009 14:08

    Tak nás tento recept zklamal...s chutí langoše to nemělo nic společného. Ale komu chutná něco jako bramborák s lívancem, tak si pochutná :-DD

  • Mirka P. | 31. 7. 2008 14:47

    Vyzkoušeno, brambory v těstě vůbec nejsou cítit, dělají ho pouze vláčnější. Dělala jsem z půl kostky kvasnic, hrníčku mléka a dále podle receptu. Bylo to moc dobré.

  • Jaja Jaja | 28. 7. 2008 17:13

    Dobry den, muzu vam rict ze sem si nasla tyto stranky a z velkou radosti hledala jako prvni Langoše, proto ze nase rodina je miluje.Ale kdyz sem si cetla komentar a doufala v nejaky trik co neznam, zustala sem sedet s otevrenou pusou a znechucenim. Kdyz vam tolik vadi ze nekdo napise recept podle kucharky, vsak vam ho nevnucuje, ale snazi se prispet protoze ho ma overeny ze je dobry. Ja bych byla vdecna, mam doma take spoustu kucharek, vystrizku, apod, a nevadi mi ze je s kucharky co nemam. Pani Lindnerova kdyz je ta kucharka tak dobra napiste prosim ty recepty at stoho ostatni taky neco maji a nesedte s kucharkou u PC a nekontrolujte ty recepty s lupou jestli tam nahodou nechyby slovo nebo carka. Kazdy nema vsechny kucharky sveta jako vy Dekuji za znechuceni :-)

  • Dasa F | 4. 2. 2008 15:54

    Já opravdu nevím o co vám jde, vždyť to vůbec nevadí jeli recep od někud opsaný, pro mě je hlavní kriteriem, že je dobrý a zvládne ho i neumětel jako jsem já. Moc vám za něj děkuji

  • Jana Kulakevičová | 23. 11. 2007 16:44

    já někdy dávám i sušený,ale pravému se nevyrovná (dělám z půl kostky droždí)

  • Di | 22. 11. 2007 05:55

    Tak to já vůbec nepochybuji. Jen to potvrzuje moji domněnkum, že také autoři kuchařky odněkud opisovali. A proč ne? Recepty přece nejsou chráněné žádným patentem a literárním nebo vědeckým dílem nepochybně také nejsou. Připojuji se k Terezčině výzvě, prosím už toho nechte! Je to o ničem, proč si kazit den?

  • Mi | 21. 11. 2007 22:12

    Zastávám se paní Veroniky. Proč se do ní tak obouváte? Slušně napsala, že recepty paní Kulakevičové jsou opsané z kuchařky. A jestliže jsou všechny odpapouškované doslova, potom pochybuji, že je má od kamarádky.

  • Daniella O. | 21. 11. 2007 17:15

    Take nechapu, proc nekomu vadi, ze recept byl zverejnen v nejakem casopise nebo kucharce. Uz jsem jednou psala, ze je mi jedno, jestli recept pochazi od babicky nebo z televizniho poradu, ale ocenuji snahu autorek se s ostatnimi podelit o to, co jim chutna a o sve zkusenosti. Kdyby se sem vkladaly pouze recepty ktere nekdo prave vymyslel, asi by toho tady moc nebylo. Veroniko, pokud mate zminovanou kucharku, take muzete pridat neco noveho a uvidite, kolika lidem tim muzete udelat radost, kdyz budou ze stolu uklizet vylizane talire.

  • Lusinda | 21. 11. 2007 15:54

    Recept je moc dobrý,langoše bez brambor si už neumím představit.Dávám za jedna.Jen možná Jani upřesněte kvásek pro začínající kuchařky,já bych udělala z necelé půlky kostky a kvásek do hmoty přidala od oka.

  • Jana Kulakevičová | 21. 11. 2007 15:37

    Ano,brambory jsou uvařené a ten recept mám od kamarádky a nevím odkud ho má ona... Je to možné že je z té kuchařky...

  • Di | 21. 11. 2007 09:21

    Brambory jsou vařené, asi by to mělo být uvedeno v surovinách, pokud dá vkladatel receptu souhlas.

  • Veronika Lindner | 21. 11. 2007 09:03

    Nejde mi o nic,bylo to myslene tak,ze ty recepty znam a jsou opsane,takze jsou v poradku.Zrejme jste to Di spatne pochopila.Recepty mam vyzkousene a doporucila jsem je dal,jsou vsechny moc dobre.

  • Lusinda | 21. 11. 2007 08:51

    Mám podobný recept,uvařené a vychladlé.

  • Zdena L. | 21. 11. 2007 06:58

    asi se ptám hloupě, ale ty brambory jsou vařené?

  • Di | 20. 11. 2007 19:36

    O co Vám jde, paní Lindner? Ani v této kuchařce nepochybně nebudou originální recepty autora, vždyť recepty se většinou sbírají jako kdysi pohádky a báchorky - někdo je sebere a vydá, ale vlastně není jejich autorem. Recept na langoše s bramborami znám už strašně dlouho, kdysi vyšel ve Vlastě, už tehdy jsem ho zkoušela. Že by autoři uváděné kuchařky opisovali z Vlasty? To by Vám nevadilo? Blahořečím Kovářovům, že noticku Autor převedli na Od uživatele. Ale ani poté to zřejmě některým čtenářům nedá pokoj. Kdyby raději sbírali recepty odkudkoliv a přepisovali je sem!

  • Tereza J. | 20. 11. 2007 18:59

    Dievčatá, prosím, už toho nechajte. Nevyhadzujme si tu kedečo na oči, veď od toho tieto stránky nie sú.

  • Veronika Lindner | 20. 11. 2007 18:00

    Pani Kulakevicova,vase recepty pochazi z bramborove kucharky Vesnice roku 2007 v kraji Vysocina.Mam je vsechny pred sebou.Jsou doslova opsane.Mam je vsechny vyzkousene,jsou dobre.Muzu je doporucit dal.

  • Katka | 20. 11. 2007 16:25

    Muzete napsat kolik toho kvasku - jake mnozstvi drozdi? Dekuji.

  • Jana Remková | 20. 11. 2007 10:41

    Tak,to musí být super!Mám taky nějaké levné langoše z kyšky,ale tady ty musí být zajímavé už jen kvůli těch brambor.Určitě zkusím!!! Díky Jana

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Pizza
Chuťovky Pizza a langoše Svačina Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Hladká mouka Kvásek Mléko Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Ořechové řezy III.

Ořechové řezy III.

Kynutý koláč s ovocem pro domácí pekárnu

Kynutý koláč s ovocem pro domácí…

Borůvkový tvarohový dort

Borůvkový tvarohový dort

Arabské lodičky pide s různými náplněmi

Arabské lodičky pide s různými…

Meruňkový koláč se smetanovou peřinou

Meruňkový koláč se smetanovou peřinou

Bílkové kostky

Bílkové kostky

Bramborové placky se špenátovým nákypem

Bramborové placky se špenátovým…

Chlebové smaženky

Chlebové smaženky

Bleskové kuřecí kari s brokolicí

Bleskové kuřecí kari s brokolicí

Doporučujeme

70 minut
Vepřová pečeně na pivu s jablečnou omáčkou

Vepřová pečeně na pivu s jablečnou…

60 minut
Dýňový kompot

Dýňový kompot

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

30 minut
Vláčný perník s jablky

Vláčný perník s jablky

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

15 minut
Dýňové latte

Dýňové latte

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

39
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
23
Jednoduché kokosové řezy ala Bounty
Jednoduché kokosové řezy…
22
Panettone
Panettone
18
Šunkové kapsy se špenátem
Šunkové kapsy se špenátem
17
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá cukrárny po celém světě
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá…
Pečené kuře: Jak na to, aby bylo šťavnaté s křupavou kůží
Pečené kuře: Jak na to, aby bylo šťavnaté s…
Dýňový kompot: Vyrobte si retro specialitu našich babiček v moderní podobě
Dýňový kompot: Vyrobte si retro specialitu našich…
Bramborové smaženky s houbami podle Jiřiny Bohdalové si nesmíte nechat ujít
Bramborové smaženky s houbami podle Jiřiny…
Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a péct. Zkuste její hruškové galetky
Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a…
AHA.cz Bolek Polívka v ohrožení života? Kolaps na jevišti

Bolek Polívka v ohrožení života? Kolaps na jevišti

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Nejpřitažlivější ženská znamení horoskopu: Komu muži padají k nohám?

Nejpřitažlivější ženská znamení horoskopu: Komu muži padají k nohám?

Blesk pro ženy Zemřela herečka Diane Keaton: Proč se nikdy nevdala?

Zemřela herečka Diane Keaton: Proč se nikdy nevdala?

Ženy.cz „Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

„Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

Blesk.cz O čem sní Vendula Pizingerová? Sauna s Noidem!

O čem sní Vendula Pizingerová? Sauna s Noidem!

SportRevue.cz FOTO: Nahota na golfu? Nic zvláštního. Hřiště s jamkami naháče přitahují

FOTO: Nahota na golfu? Nic zvláštního. Hřiště s jamkami naháče přitahují

Maminka.cz Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo si splní tajné přání a komu se vrátí do života bývalá láska?

Horoskop na další týden: Kdo si splní tajné přání a komu se vrátí do života bývalá láska?

  • Recepty.cz
  • Bramborové langoše
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact