• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Bramborová fantazie s tuňákovou čepicí
Napište svůj komentář k receptu

Bramborová fantazie s tuňákovou čepicí

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.9
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bramborová fantazie s tuňákovou čepicí
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 5
      ks brambory
    • smetana ke šlehání
    • jarní cibulka
    • sýr
    • bazalka
    • sůl
    • pepř mletý
    • 2
      plechovka tuňák - ve vlastní šťávě či ve vlastní šťávě

Postup přípravy receptu

1
Brambory oškrábeme, nakrájíme na tenké plátky do zapékací misky, osolíme, zalijeme smetanou, promícháme a při 250 °C pečeme v troubě, dokud smetana na povrchu nedostane tmavě zlatou barvu a brambory nezměknou. Mezitím nakrájíme jarní cibulku (může být i normální, nebo pórek kvůli barvě) i s natí, na troše oleje z tuňákové konzervy ji dorůžova osmažíme, přidáme okapaného tuňáka a prohřejeme. Dochutíme pepřem a bazalkou (nešetříme).
2
Pečené smetanové brambory naaranžujeme na talíř a navrch dáme teplého tuňáka. Porci zasypeme sýrem. Doporučuji zapíjet bílým vychlazeným střikem nebo světlým pivem. Je to výtečná letní večeře.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Těstoviny s tuňákovou majdou

Těstoviny s tuňákovou majdou

Květák se sýrovou čepicí

Květák se sýrovou čepicí

Kapr pod bramborovou čepicí

Kapr pod bramborovou čepicí

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jana Vencková | 21. 11. 2008 12:02

    Koupila jsem ho v Praze, v OC Chodov, a protože mi strašně chutnalo, tak jsem ho hned běžela koupit jako dárek pro kamarádky.. :-))

  • Gábina H | 20. 11. 2008 11:21

    U nás mají i potraviny http://www.marks-and-spencer.cz/potraviny/kava/

  • Gábina H | 20. 11. 2008 11:17

    U nás mají i potraviny http://www.marks-and-spencer.cz/potraviny/kava/

  • Zora Manasová | 20. 11. 2008 10:31

    V Bratislave je Marks-Spencer, ale korenie som si tam nikde nevidela, ani v obchode vo Viedni. To ste ma teda dosť prekvapili!

  • Jana Vencková | 19. 11. 2008 16:04

    Dělala jsem o víkendu a moc mile mě to překvapilo.Určitě budu dělat znovu, je to bezva rychlovka. Ochutila jsem brambroy výborným kořením z Marks-Spencer(citrom, rozmarýn, sůl) a byla to mňamka!

  • lucin | 26. 2. 2007 14:36

    Vyborne!!! Trochu jsem si to upravila, brambory jsem mela predem uvarene a oloupane a do smetany jsem vmychala strouhany syt, vajicko a spetku uvedeneho koreni. Toto jidlo nemelo chybu!! Muz i dcera si to chvalili, a chvalim i ja za snadnou pripravu a vynikajici chut!!! Moc dekujem!

  • lydka | 13. 9. 2006 12:37

    vyborne!! velmi dobre tiez posypane listkami rukoly, kto ma rad :)

  • Barbora Polakova | 28. 7. 2006 20:55

    Velmi dobre, robila som presne podla receptu takze smotana mala zlato tmavou farbu a bolo to vynikajuce!

  • sasanka | 18. 7. 2006 13:24

    DĚLALA JSEM TENTO RECEPT MUŽI K VEČEŘI A VELMI NÁS POTĚŠIL. JE TO RYCHLÉ A VYNIKAJÍCÍ!!! JEN JEŠTĚ MOC NEOVLÁDÁM NÁŠ NOVÝ SPORÁK A SMETANA TMAVĚ ZLATOU BARVU PROSTĚ NEDOSTALA :o( ALE JINAK VELMI CHUTNÉ A MÁM NAŘÍZENO TENHLE RECEPT VAŘIT VELMI ČASTO :o)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny
Chuťovky Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Brambory Jarní cibulka Pepř mletý Smetana ke šlehání Sůl Sýr Tuňák - ve vlastní šťávě
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Olejová bábovka s kakaem

Olejová bábovka s kakaem

Francouzský ořechový koláč

Francouzský ořechový koláč

Koblížky jedna báseň

Koblížky jedna báseň

Pomazánka křenová a česneková

Pomazánka křenová a česneková

Omáčka z vepřových jater

Omáčka z vepřových jater

Pomazánka z tvrdého salámu

Pomazánka z tvrdého salámu

Banánový krém - poháry, dezerty, dorty...

Banánový krém - poháry, dezerty,…

Dietní těstovinový salát s tuňákem a citronem

Dietní těstovinový salát s tuňákem a…

Malinový nepečený dort

Malinový nepečený dort

Doporučujeme

30 minut
Voňavé batátové karí

Voňavé batátové karí

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

160 minut
Svatomartinská husa

Svatomartinská husa

50 minut
Lokše

Lokše

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

60 minut
Dýňové rizoto

Dýňové rizoto

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Poslední sledované recepty

70
Bazalková pasta / pesto
Bazalková pasta / pesto
59
Masové koule v dýňovém pyré
Masové koule v dýňovém…
43
Mexický hrnec s rýží
Mexický hrnec s rýží
39
Granola s ořechy
Granola s ořechy
29
Nasi Goreng - indonéská smažená rýže
Nasi Goreng - indonéská…

Zajímavé články

Svatomartinská husa krok za krokem: Návod, jak ji upéct pomalu, rychle nebo jen pro dva
Svatomartinská husa krok za krokem: Návod, jak ji…
Martinské ořechové rohlíčky bez droždí: Na tyhle bude chtít každý recept!
Martinské ořechové rohlíčky bez droždí: Na tyhle…
Zelí jako příloha: Dáte si klasické dušené, moravské, sladké nebo pečené?
Zelí jako příloha: Dáte si klasické dušené,…
Domácí dýňový koláč je podzimní hit: Upečte si ho podle návodu krok za krokem
Domácí dýňový koláč je podzimní hit: Upečte si ho…
Domácí jogurt bez jogurtovače: Je to jednodušší, než jste si mysleli
Domácí jogurt bez jogurtovače: Je to jednodušší,…
AHA.cz Zklamaná Rolins promluvila: Doktor říkal rok, možná dva

Zklamaná Rolins promluvila: Doktor říkal rok, možná dva

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Voňavá aviváž pro miminka i atopiky. Silan Sensitive prošel náročným testem maminek

Vyzkoušeli jste: Voňavá aviváž pro miminka i atopiky. Silan Sensitive prošel náročným testem maminek

Dáma.cz Sluší jim to i po probuzení: Která znamení vypadají skvěle bez make-upu?

Sluší jim to i po probuzení: Která znamení vypadají skvěle bez make-upu?

Blesk pro ženy Podzimní kabáty podle princezny Kate: Sází na jednoduchý trik, který lichotí každé postavě

Podzimní kabáty podle princezny Kate: Sází na jednoduchý trik, který lichotí každé postavě

Ženy.cz Odmítnutí alkoholu = společenská poprava. Proč pro „nepití“ musíte mít důvod?

Odmítnutí alkoholu = společenská poprava. Proč pro „nepití“ musíte mít důvod?

Blesk.cz Zoufalá Míša Nosková pár hodin po soudu ohledně násilí: Kde mám dítě?!

Zoufalá Míša Nosková pár hodin po soudu ohledně násilí: Kde mám dítě?!

SportRevue.cz FOTO: Jaromír Jágr a jeho 6 bejvalek. Která z nich byla nejhezčí?

FOTO: Jaromír Jágr a jeho 6 bejvalek. Která z nich byla nejhezčí?

Maminka.cz Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Blesk Horoskopy Velký horoskop zdraví na listopad: Koho potrápí zažívání a komu hrozí úraz?

Velký horoskop zdraví na listopad: Koho potrápí zažívání a komu hrozí úraz?

  • Recepty.cz
  • Bramborová fantazie s tuňákovou čepicí
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact