• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Bramboráčky s žampiony a cibulí
Napište svůj komentář k receptu

Bramboráčky s žampiony a cibulí

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
3.4
hodnotilo: 8
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bramboráčky s žampiony a cibulí
Bramboráčky s žampiony a cibulí
Bramboráčky s žampiony a cibulí
Bramboráčky s žampiony a cibulí
Bramboráčky s žampiony a cibulí
Bramboráčky s žampiony a cibulí
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 300
      g brambory
    • sůl na dochucení
    • 1
      lžíce solamyl (bramborový škrob) (Solamyl)
    • 2
      lžíce olivový olej
    • pepř mletý na dochucení
    • rozmarýn
    • 1
      sklenice červené víno
    • 200
      g malé cibulky perlovky
    • 300
      g žampiony malé
    • olej na smažení
    • cukr na dochucení
    • balzamikový ocet na dochucení

Postup přípravy receptu

1
Očištěné žampiony pokrájejte a lehce osolené krátce poduste na rozehřátém oleji. Vyjměte a nechte na teple.
2
V oleji poduste oloupané cibulky, osolte, opepřete a podlejte vínem. Nechte víno trochu odpařit, dotáhněte chuť octem a špetkou cukru. Vmíchejte houby, několik lístků rozmarýnu a nechte stranou.

RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli

3
Brambory nastrouhejte nahrubo nebo najemno podle zvyklosti. Trochu posolte, pak vymačkejte přebytečnou vodu, vmíchejte škrob, opepřete, případně ještě osolte.
4
Olej rozehřejte na nepřilnavé pánvi, lžící klaďte hromádky nastrouhaných brambor, rozetřete na placičku a smažte z obou stran dozlatova.
5
Podávejte s podušenými houbami a cibulkami.

RADA: Vyzkoušejte další recepty z brambor!

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bramboráky

Bramboráky

Bramborové placky se špenátovým nákypem

Bramborové placky se špenátovým…

Placky ze sladkých brambor s lososovým tatarákem

Placky ze sladkých brambor s…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Přílohy, pečivo a luštěniny Brambory Bramboráky FOOD
Pokrmy Z brambor Z hub Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Balzamikový ocet Brambory Červené víno Cukr Malé cibulky Olej Olivový olej Pepř mletý Rozmarýn Solamyl (bramborový škrob) Sůl Žampiony

Jak loupat česnek

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pečené obložené řízky

Pečené obložené řízky

Strouhaný koláč

Strouhaný koláč

Placky z kysaného zelí

Placky z kysaného zelí

Jiný houbový gulášek

Jiný houbový gulášek

Salát ze zelených fazolek

Salát ze zelených fazolek

Jemná pórková pomazánka

Jemná pórková pomazánka

Pštrosí maso s rozmarýnem

Pštrosí maso s rozmarýnem

Polévka z bílých fazolí s uzeným masem

Polévka z bílých fazolí s uzeným masem

Červené špagety

Červené špagety

Doporučujeme

35 minut
Restované žampiony s bramborami a kadeřávkem

Restované žampiony s bramborami a…

20 minut
Asijské nudle s restovanou zeleninou

Asijské nudle s restovanou zeleninou

30 minut
Jednoduchá brokolicová polévka

Jednoduchá brokolicová polévka

35 minut
Palačinka z trouby s karamelizovaným ovocem

Palačinka z trouby s karamelizovaným…

30 minut
Červené kuřecí kari

Červené kuřecí kari

50 minut
Bramborové knedlíky plněné špenátem a žampiony

Bramborové knedlíky plněné špenátem a…

90 minut
Skořicové šneky

Skořicové šneky

30 minut
Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem

Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

Jak loupat česnek

Poslední sledované recepty

25
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
14
Tvarohové řezy s mákem
Tvarohové řezy s mákem
14
Kynutá skořicová bábovka
Kynutá skořicová bábovka
13
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
11
Chlebová polévka
Chlebová polévka

Zajímavé články

Pečené brambory podle princezny Diany: Díky geniálnímu triku byly dokonale křupavé
Pečené brambory podle princezny Diany: Díky…
Dnes je Mezinárodní den mužů! 24 tipů na dobroty, které můžete tomu svému připravit
Dnes je Mezinárodní den mužů! 24 tipů na dobroty,…
Řapíkatý celer je nejenom křupavá svačinka, po které zhubnete. Objevte jeho kouzlo!
Řapíkatý celer je nejenom křupavá svačinka, po…
Jak poznat zralé avokádo? 5 užitečných rad a triky, díky kterým rychle změkne
Jak poznat zralé avokádo? 5 užitečných rad a…
Recepty, které přežily pád komunismu aneb Co se jedlo za „totáče“ a milujeme to i dnes?
Recepty, které přežily pád komunismu aneb Co se…
AHA.cz Děsivý pád Denisy Pfauserové! Řeší se vážné poranění páteře

Děsivý pád Denisy Pfauserové! Řeší se vážné poranění páteře

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Blesk pro ženy Z šílené přehlídky kostýmů na Miss Universe přecházel zrak: Srí Lanka přišla v konvici, Česko nasadilo parohy

Z šílené přehlídky kostýmů na Miss Universe přecházel zrak: Srí Lanka přišla v konvici, Česko nasadilo parohy

Ženy.cz Učňák není ostuda! Mámy, dovolme dětem dělat to, co je baví

Učňák není ostuda! Mámy, dovolme dětem dělat to, co je baví

Blesk.cz Dohra Naked Attraction s uragánem Janou: Plácání po zadku a libůstky šedesátníků

Dohra Naked Attraction s uragánem Janou: Plácání po zadku a libůstky šedesátníků

SportRevue.cz FOTO: 41 žen známých (ex)tenistů. Kdo má (nebo měl) doma největší kočku?

FOTO: 41 žen známých (ex)tenistů. Kdo má (nebo měl) doma největší kočku?

Maminka.cz Mami, bolí mě v krku! Angína: Jak poznáte streptokoka a zda pomůžou vždy antibiotika.

Mami, bolí mě v krku! Angína: Jak poznáte streptokoka a zda pomůžou vždy antibiotika.

Blesk Horoskopy Nový díl Eroskopu: Které znamení »to« potřebuje právě teď? A kdo je nejsmyslnější?

Nový díl Eroskopu: Které znamení »to« potřebuje právě teď? A kdo je nejsmyslnější?

Další doporučené recepty:

Bramboráčky s houbovou omáčkou
Bramboráčky s houbovou omáčkou
Bramboráčky s játry
Bramboráčky s játry
Bramboráčky s masovou směsí
Bramboráčky s masovou směsí
Bramboráčky se zelím a slaninou
Bramboráčky se zelím a slaninou
Bramboráčky z kedlubny
Bramboráčky z kedlubny
Bramborák do trouby
Bramborák do trouby
  • Recepty.cz
  • Bramboráčky s žampiony a cibulí
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact