Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Nadýchané vdolečky
Jednoduchá brokolicová polévka
Kuřecí prsa v hořčičné omáčce
Bábovka s broskvemi
Přesňáky s mákem
Drůbeží játra se zeleninovou rýží
Jablečná přesnídávka (pyré)
Pečené smetanové řízky
Nakládané masové kostky dušené na…
Pórková polévka s fazolemi a toasty
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Červené kuřecí kari
Bramborové knedlíky plněné špenátem a…
Skořicové šneky
Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…