Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Škvarková pomazánka podle řezníka…
Vdolky pečené v troubě
Pečený tuňák s chřestem a holandskou…
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Kynutý knedlík z mikrovlnky
Dýně s kořenovou zeleninou
Blesková česnečka s uzeným masem
Uzena polévka se zeleninou a…
Debrecínská polévka se zeleninou
Ostrokyselá čínská polévka
Klasická gulášová polévka
Marry Me Chicken
Nejjednodušší jablečný koláč
Perníčky
Pomazánka z pečeného česneku
Teplý salát z restované panenky
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Čokoládovo-karamelový koláč