Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Vepřová roláda se zeleninovou náplní
Mražená káva
Rybí polévka II.
Tvarohové šátečky na sladko i na slano
Arabský Lahmacun aneb Turecká pizza
Kuře po kreolsku
Ovocný koláč z pomazánkového másla
Frankfurtská polévka s houbami
Broskvová limonáda s melounem
Ostrokyselá čínská polévka
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Pomazánka z pečeného česneku
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Perníčky
Klasická gulášová polévka
Marry Me Chicken