Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Sladké pirohy
Rychlovka z těstovin
Lemon Cheesecake
Jablečné těstoviny s tvarohem
Gnocchi / Těstoviny se smetanou,…
Česnekové řízky na smetaně
Kuskus s krůtím masem a pikantní mrkví
Chlebovky z žitné mouky (pro alergiky…
Kuřecí se smetanou a špenátem
Houbový guláš
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek