Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Rybízová bublanina s krémem
Zapečený lilek s parmezánem
Srdíčka na smetaně
Chlebová placka snadno a rychle
Guláš z drůbežích žaludků a srdíček
Kuřecí roláda s houbovou nádivkou
Pečené fazole
Citronový koláč dle časopisu F.O.O.D.
Adžika rýže - zeleninové rizoto
Těstoviny s pečenými rajčaty, cuketou…
Domácí lučina
Bleskové kuře na paprice
Bublanina s ostružinami
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Šopský salát
Vanilkový cheesecake
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Makovec se švestkami