Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Tvarohový tunel plněný ovocem
Kuřecí kousky s hořčicí
Bramborová pomazánka II.
Jogurtová marináda na kuře
Mazanec z domácí pekárny
Listové řezy s tvarohem
Zapečená brokolice se zeleninou a…
Jednoduchý vajíčkový salát s rajčaty
Quinoa s houbami ala houbový kuba
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…
Polévka ze zelí, rajčat a batátů
Palačinky s jablky a slaným karamelem
Pastýřský koláč
Dýňový cheesecake s ricottou
Hovězí bourguignon
Halloweenské cupcakes ala netopýři
Lepenice s trhaným uzeným
Řepánky