Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Grilované cukety a lilky v olejovo…
Pikantní okurkový salát
Bramborové placky se špenátovým…
Martinské rohlíčky pro Zuzku
Cuketová kostka s čokoládou
Bramborový knedlík s vejcem a slaninou
Bramborovo-mrkvová kaše
Jablečný (ovocný) nákyp z ovesných…
Marináda na kuřecí maso s citrusy
"Pizza" z lilku
Domácí lučina
Bleskové kuře na paprice
Bublanina s ostružinami
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Šopský salát
Vanilkový cheesecake
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Makovec se švestkami